Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Те зи дни ми закъснява........бележа вече 2-ри ден закъснение, но още не съм прибягнала до теста. И сериозно се замислям. Няма да убия детето, та то е мое и на човека, който обичам до полуда............А и на 22-23 ще се справя някак си с бебчо
Да, ще се справиш.. няма по-хубаво нещо от това.

На мен какво ми беше, докато държах теста в ръце... не смеех да го погледна, защото знаех, че ще е отрицателен, знаех, че няма как да съм забременяла.. пазихме се, но въпреки това се надявах чертичките да са 2.
Е, ама аз умирам от страх. Сега седя и чакам милото да се обади, че е свърил занятия днес и да направим теста. Не искам да съм сама, не и този път. Просто сега се страхувам............и не за брмеността и бебето, а за реакцията на баща ми, който положително ще ме убие.

Е, проявете малко такт с приятеля ти - "вземете се" и след това обявете, че семейството ще има ново попълниение. Не, че няма да се досетят де, но някак си ще е по-различно.
Абе чертичката е само 1, но все още не ми идва...............И все пак не върви ни в клин, ни в ръкав посред сесия де се вземем!