- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте сексуални отношения..
хахаха как само се нервиииш ненененене кво ще му стане на боби, а заплашвам му живота?
или пък е чувствителна душа? аха-ха-ха
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Не, тва е смешно вече.
По- сериозен не съм бил никога.
--------------
And why every hood nigga feed off evil?
Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!
Боби ли.. боби е страхотен човек , невероятен характер!Момче мечта!Радвам се че познавам човек като нго и част от живота ми!И не си губя времето с хора като теб сапуна или най якия!Първоначално написано от PeshoSexa
най-големия ти проблем е, че верно си го губиш
но като те гледам не губиш толкова много
nai hubaviq kompliment koito sa mi praviliПървоначално написано от Rofl4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не говорех на теб, а на коня с капаците.Първоначално написано от PeshoSexa
--------------
Ти си малумен бе!Не разбра ли,че познавам Боби освен като съфорумник..не разбра ли че между нас може би има нещо повече от приятелство или си малумен?!И повярваи ми най мнохо от тая цялата история губиш ти!Първоначално написано от PeshoSexa
да, е той е по другия начин смешен :}
по кой друг начин и с кое е смешен?!Първоначално написано от PeshoSexa
а ти ще спреш ли да го тикаш в носовете на всички?Първоначално написано от Rofl4e
сериозно, никой, ама НИКОЙ не го боли
да, е той е по другия начин смешен :}Първоначално написано от CanyH
Ще го натиквам колкото си пожелая!И не го натиквам а съфорумниците го познават и знаят що за човек е и както виждаш само ти и сапуна които се имате за нещо много голямо се праите всички други мълчат!Знаят че е невероятен само ти и сапуна се излагате!Първоначално написано от PeshoSexa
Ало 'самочувствие без покритие' къде отиваш? Някой карал ли те е да ми софлираш сека втора дума?Първоначално написано от Rofl4e
Накрая ше има "Кой ме еба?" и тогава ше ми е много смешно.
--------------
gluposti....ne q poznavate i ne znaete ni6to za neq.vie pa to4no nai malko moje da q uprekvate za kvoto i da e biloПървоначално написано от CanyH
1.Не те софлиам! И само не разбрах защо да има кой ме ебе .. като вече споменах че може би с Боби имаме нещо повече от приятелство!И не съм му опредната обожателка във форума..!Първоначално написано от CanyH
момиче,изпускаш сапуна.Първоначално написано от Rofl4e
сериозно
Абе хора .що не карате по темата...7 страници от които са повечето спам написани от 3 -ма човека!!Стига комплексаркси истории.
Аз против него нямам нищо и той го знае добре, предполагам.Първоначално написано от Rofl4e
Не се имам за нещо- по голямо от другите, само от теб.
Дали ние се излагаме?
--------------
кажи го на тях!Опитвам се да обясня нещо а те се заяждат!Не съм виновна,че нямат грам акъл в главите си!Първоначално написано от Misha91
nie naistina imame ne6to pove4e ot priqtelstvo i e normalno da za6titi6 4ovek na kogoto durji6 noooo nqkoe ebalnici koito vlizat tuk tva ne mogat da go razberat i tva nas ne trqq ni vulnuvaПървоначално написано от Rofl4e
da bqha sme6ni pone da ni podvigat nastroenieto a te sa sme6ni i ne iskam da im slu6am mnenieto
![]()
Нямаш ни най-малка идея кой съм.
не говори така, моля те.
(:
странно останах с впечатлението че имаш нещо против него.. и едва ли не с пешосекса му се присмивате!И повярваи ми не си нищо повече от мен!Ако искаш питаи Боби той може да ти обясни най добре,след като нямаш нщо против него!Първоначално написано от CanyH
dostatu4no te opoznah ot na4ina ti na misleneПървоначално написано от PeshoSexa
![]()