.

Виж резултатите на анкетата: Имали ли сте сексуални отношения..

Гласували
202. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Имал/а съм

76 37,62%
  • Нямал/а съм

126 62,38%
Отговор в тема
Страница 8 от 11 ПървиПърви ... 4567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 251
    Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    Недей така, изчервих се.
    Тъкмо бях свикнал да съм най- мразен?
    Ще ме разлигавиш.

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Недей така, изчервих се.
    Ще ме разлигавиш.
    Чакай малко, сега ше ни хейтнат...
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от preichetoy
    Цитирай Първоначално написано от CanyH
    Недей така, изчервих се.
    Ще ме разлигавиш.
    Чакай малко, сега ше ни хейтнат...

Няма бе споко ние сме от група "Ю"

И за да докажа ,че не съм говорила празни приказки одеве и че Боби чекийкиата се опитва да избяга .....Ето ви едно от съобщенията между него и Гергана ....:

Като за последно добавам ..че x3eme обича да му духат,да оправя момичетата в дупетата,и както и да им го дава от дупето в устата..Това му били желанията...И той определено иска да прави секс с Герито,ама ...няма да мус е отвори парашута....Според мене темата не трябва да се трие или заключва,понеже стана една страхотан дискуския и лек спор.А както знаем истината се ражда в спора.Не сме се отколнили от темата ..просто доказхаме някой неща....как хора се представят за такиава каквито не са!!Хубава вечер от мене....

За вас на Живо предостави фактите и информацията .....Михаела!!!!

Голям фен Аватара на CanyH
    Град
    София
    От два дни се опитвам да им го набия в кухите глави!
    Мерси

--------------
    And why every hood nigga feed off evil?
    Answer my question before this bullet leave this Desert Eagle!

Град
    София, Люлин
    Ф
    И
    Л
    М
    И
    mindscan

OMFG..macka razkri go otwsqkade.Mislq, 4e e kraino wreme ostanalite momi4eta,koito se zanimawat s nego wse o6te,da razberat kakaw e,kak nejno gi omaiwa i kak gowori edno i sy6to na wsqka edna("mislq, 4e se wlqbwam","6te te geldam, kakto dete elha","omryznali sa mi wsi4ki,samo mi se predlagat","bih iskal nqkoga da se zapoznaem na jiwo","iskam ne6to seriozno" i t.n...), pi6a go, zashtoto e taka, i ne wqrwam samo az,ti i twoqta priatelka (gergana_sweet) da znaem, 4e towa e samata istina.Ima edin film John Tucker Must Die, mislq, 4e i tyk 6te se poly4i sy6toto kato gledam nakyde e trugnala rabotata, ako ne sega rano ili kysno, wsi4ki ostanali,koito mu wqrwate i za6titawate kato Rofl4eto.. sami 6te se ubedite.Pyk ti si mu wqrwai towa, koeto kazwa6 4e ti e pisal, 4e ne iska ot teb samo sex, powqrwai mi ne si edinstwenata, koqto si go 4uwala..
    Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово–писмено или устно,чрез звук,изображение или по друг начин.–чл.39 ал.1 от Конституцията на Република БЪЛГАРИЯ

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от TweetySweety
    OMFG..macka razkri go otwsqkade.Mislq, 4e e kraino wreme ostanalite momi4eta,koito se zanimawat s nego wse o6te,da razberat kakaw e,kak nejno gi omaiwa i kak gowori edno i sy6to na wsqka edna("mislq, 4e se wlqbwam","6te te geldam, kakto dete elha","omryznali sa mi wsi4ki,samo mi se predlagat","bih iskal nqkoga da se zapoznaem na jiwo","iskam ne6to seriozno" i t.n...), pi6a go, zashtoto e taka, i ne wqrwam samo az,ti i twoqta priatelka (gergana_sweet) da znaem, 4e towa e samata istina.Ima edin film John Tucker Must Die, mislq, 4e i tyk 6te se poly4i sy6toto kato gledam nakyde e trugnala rabotata, ako ne sega rano ili kysno, wsi4ki ostanali,koito mu wqrwate i za6titawate kato Rofl4eto.. sami 6te se ubedite.Pyk ti si mu wqrwai towa, koeto kazwa6 4e ti e pisal, 4e ne iska ot teb samo sex, powqrwai mi ne si edinstwenata, koqto si go 4uwala..
    abe kele6 da ne misli6 4e tq moje da se ebava s men taq gergana li e kva li e....aide da ne puskam tuka hronologiq ot priiqtel4eta ot teena koito im e pr6tala iklip4eta s nekuv vibrator det si burka v.....men mi e prez kura za taq i o6te po malko mnenieto na drugite za men.haresvat me 6ot sum si az tva 4e sum se ebaval s nekva nedorasla pikla ne zna4i ni6to na men 6e mi govorite za tva koi kvo iskal i koi bil razgonen...zemete porasnete malko

Град
    София, Люлин
    ф и л м и и и и
    mindscan

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ф и л м и и и и
    filmi bratle ama nekoi gi priemat naseriozno

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    ф и л м и и и и
    filmi bratle ama nekoi gi priemat naseriozno
    Май сериозно си хлътнал,щом вярваш ,че е тя на клипа..... Името на модела от клипа и снимките е Кармен...Руски модел...хехехеехе

Еххх Мише,Мише само не ми е ясно,защо се нахвърляш срещу x3eme като ти си същата Пращаш "свои" снимки на 16 годишно момченце (нищо,че ти мислиш,че той е на 18 ако не се лъжа ),след което започваш да му обясняваш,колко много обичаш да духаш,да ти го подават отзад,да му обясняваш,че ако се запознаете лично ще му скочиш на врата и после ... и други подобни глупости

П.П.Не се опитвай да гадаеш кой е този наш съфорумник,защото няма да ти кажа :P Просто сме приятели и не искам да се карам с него заради някво същество като теб :P Сама можеш да си видиш хронологиите в скайп и да се досетиш кой е
    П.П.2 Хмм всъщност като се замисля може и да не го познаеш,защото и на още 2 момчета (едното на 17;другото не знам на колко е) си писала подобни простутии

TweetySweety чудно ми е как x3eme ще "оправи" всички момичета от форума,с които обича да се базика (като визирам мен,Роси,Паци и още няколко момичета) след като е на стотици километри от България?! Освен това не знаеш,в какви отношения сме с него извън форума,така че не коментирай :P Това,че тук се лигавим и си пишем подобни глупости не означава,че и извън форума е така
    И добре,че не е,защото щеше да ме заболи стомаха от смях

А отностно онова нещо Гергана_нещо си - Смятайте до къде е пропаднала,щом да праща снимки и клипчета на други момичета (че и то грозни на всичкото отгоре).Жалко само,че е стигнала до там да се филмира из разни тийн форуми и да описва нещата,които иска да й се случат като неща,които вече е изпитала

По темата:Не съм имала сексуални отношения с някой от форума,но по думите на Миша и TweetySweety може би скоро ще имам с x3eme ,а и не само аз - половината форум ще има

Абе кво се захванахте с това момиче?я го оставете намира...-

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Nqmal sum, no za Milena_Pld moga da kaja, che neinite izqvleniq naistina mi haresvat. Ei taq macka ako mi padne shte i pokaja na koe vikat jivotinski sex

Цитирай Първоначално написано от nejnaDROGA
    Еххх Мише,Мише само не ми е ясно,защо се нахвърляш срещу x3eme като ти си същата Пращаш "свои" снимки на 16 годишно момченце (нищо,че ти мислиш,че той е на 18 ако не се лъжа ),след което започваш да му обясняваш,колко много обичаш да духаш,да ти го подават отзад,да му обясняваш,че ако се запознаете лично ще му скочиш на врата и после ... и други подобни глупости

П.П.Не се опитвай да гадаеш кой е този наш съфорумник,защото няма да ти кажа :P Просто сме приятели и не искам да се карам с него заради някво същество като теб :P Сама можеш да си видиш хронологиите в скайп и да се досетиш кой е
    П.П.2 Хмм всъщност като се замисля може и да не го познаеш,защото и на още 2 момчета (едното на 17;другото не знам на колко е) си писала подобни простутии

TweetySweety чудно ми е как x3eme ще "оправи" всички момичета от форума,с които обича да се базика (като визирам мен,Роси,Паци и още няколко момичета) след като е на стотици километри от България?! Освен това не знаеш,в какви отношения сме с него извън форума,така че не коментирай :P Това,че тук се лигавим и си пишем подобни глупости не означава,че и извън форума е така
    И добре,че не е,защото щеше да ме заболи стомаха от смях

А отностно онова нещо Гергана_нещо си - Смятайте до къде е пропаднала,щом да праща снимки и клипчета на други момичета (че и то грозни на всичкото отгоре).Жалко само,че е стигнала до там да се филмира из разни тийн форуми и да описва нещата,които иска да й се случат като неща,които вече е изпитала

По темата:Не съм имала сексуални отношения с някой от форума,но по думите на Миша и TweetySweety може би скоро ще имам с x3eme ,а и не само аз - половината форум ще има
    Първо не съм пращала на никой снимки на 16 годишно момченце...и после да се предсатвям за момиче...Другото което ..не съм такава фенка на аналния секс и ако си следила мненията ми във форума ще разбереш това.Другото което в скаипа имам момчета само мои лични познати и само един пич от форума.....Но надали е същия за който ми гоовриш...Ако Герито е зарибявала пак някой...нз ,ще я питам ...А колкото до твоя френд,явно не го познаваш както трябва,понеже с изказванията за виртуален секс и мастурбиране пред компа....не ми се вижда много сексуално задоволен и грамотен сексуално.А напротив момче,което старда от липса на внимание и изпитва остра нужда от приятелка и това личи по темите му които пуска за да си задовли самолюбието.Нищо против тях,но си противоречи затова какво обичал и ен обичал в секса........

Град
    София, Люлин
    ху кеърз?
    mindscan

Цитирай Първоначално написано от Misha91
    Първо не съм пращала на никой снимки на 16 годишно момченце...и после да се предсатвям за момиче...Другото което ..не съм такава фенка на аналния секс и ако си следила мненията ми във форума ще разбереш това.Другото което в скаипа имам момчета само мои лични познати и само един пич от форума.....Но надали е същия за който ми гоовриш...Ако Герито е зарибявала пак някой...нз ,ще я питам ...А колкото до твоя френд,явно не го познаваш както трябва,понеже с изказванията за виртуален секс и мастурбиране пред компа....не ми се вижда много сексуално задоволен.....
    Сега чети БАВНО!!!
    1.Казах,че си пращала на едно 16 годишно момче "ТВОИ" снимки (твои в кавички,защото едва ли си ),а не,че си пращала на някого снимки на момче и после си казвала,че си ти
    2.Ооо я пак си помисли Имаш скайпа на Ненормалника и на още 3 момчета от форума :P (всъщност на още 2 и половина,защото единия те блокира преди време )
    3.Ти може на живо да не обичаш анален ама точно в скайп си писала на това момче,че обичаш :P
    4.И какво лошо има да се изгавриш с някой на тема "виртуален секс"?!Аз познавам няколко момчета,които редовно се ебават по тоя начин с някое момиче (Жалко само,че доста често тия глупачки хлътват по тях и се почва няква измислена (от момичетата) виртуална връзка ),но това не ги прави сексуално незадоволени Просто е начин да се побазикаш,позабавляваш и/или изгавриш на някое момиче (и не ми казвай,че тия момчета са незадоволени,защото със сигурност са спали с повече момичета,отколкото момчетата,с които си ходила :P )
    5.Е нормално да не познавам x3eme добре ... Все пак се познаваме само от 8 месеца,без 4 дена

П.П.Айде спирам с темата за другите ни съфорумници и теб,защото накрая ще се изнервя и ще ти кажа кои са,а след това ще се скарам с тях заради някаква простОтия
    Айде със здраве

Град
    София, Люлин
    пише се простОтия.
    mindscan

пише се простОтия.
    Хах мерси за поправката :P

Град
    София, Люлин
    пише се простОтия.
    Хах мерси за поправката :P
    Няма защо.
    mindscan

Първо не съм пращала на никой снимки на 16 годишно момченце...и после да се предсатвям за момиче...Другото което ..не съм такава фенка на аналния секс и ако си следила мненията ми във форума ще разбереш това.Другото което в скаипа имам момчета само мои лични познати и само един пич от форума.....Но надали е същия за който ми гоовриш...Ако Герито е зарибявала пак някой...нз ,ще я питам ...А колкото до твоя френд,явно не го познаваш както трябва,понеже с изказванията за виртуален секс и мастурбиране пред компа....не ми се вижда много сексуално задоволен.....
    Сега чети БАВНО!!!
    1.Казах,че си пращала на едно 16 годишно момче "ТВОИ" снимки (твои в кавички,защото едва ли си ),а не,че си пращала на някого снимки на момче и после си казвала,че си ти
    2.Ооо я пак си помисли Имаш скайпа на Ненормалника и на още 3 момчета от форума :P (всъщност на още 2 и половина,защото единия те блокира преди време )
    3.Ти може на живо да не обичаш анален ама точно в скайп си писала на това момче,че обичаш :P
    4.И какво лошо има да се изгавриш с някой на тема "виртуален секс"?!Аз познавам няколко момчета,които редовно се ебават по тоя начин с някое момиче (Жалко само,че доста често тия глупачки хлътват по тях и се почва няква измислена (от момичетата) виртуална връзка ),но това не ги прави сексуално незадоволени Просто е начин да се побазикаш,позабавляваш и/или изгавриш на някое момиче (и не ми казвай,че тия момчета са незадоволени,защото със сигурност са спали с повече момичета,отколкото момчетата,с които си ходила :P )
    5.Е нормално да не познавам x3eme добре ... Все пак се познаваме само от 8 месеца,без 4 дена

П.П.Айде спирам с темата за другите ни съфорумници и теб,защото накрая ще се изнервя и ще ти кажа кои са,а след това ще се скарам с тях заради някаква простутия
    Айде със здраве

Мерси ,че ми каза ,сега аз ще го блокирам НЕНОРМАЛНИКА и повече няма му пиша ред.А колкото до това какво съм казала там и какво казвам тука не се правя на примерна нито тук нито в скаип нали?Дори с Дарла се спречкахме именно за това ,че говоря откирто а на нея това не и се понрави.Принципно няма нищо лошо във виртуалния секс,но ако беше видяла как се моли твоето приуятелчето на Герито...щеше да си кажеш,бати и загорелия тип майна.Колкото до снимките,ако искаш ще си направим по скаип лаф мохабет и ще ти включа камерата за да се увериш кой седи на среща.А за това какво съм писала на някой в скаип..изкарай тука хорнологията както аз напраивх със съобщението което ми даде Герито.....

Мерси ,че ми каза ,сега аз ще го блокирам НЕНОРМАЛНИКА и повече няма му пиша ред.А колкото до това какво съм казала там и какво казвам тука не се правя на примерна нито тук нито в скаип нали?Дори с Дарла се спречкахме именно за това ,че говоря откирто а на нея това не и се понрави.Принципно няма нищо лошо във виртуалния секс,но ако беше видяла как се моли твоето приуятелчето на Герито...щеше да си кажеш,бати и загорелия тип майна.Колкото до снимките,ако искаш ще си направим по скаип лаф мохабет и ще ти включа камерата за да се увериш кой седи на среща.А за това какво съм писала на някой в скаип..изкарай тука хорнологията както аз напраивх със съобщението което ми даде Герито.....
    Хах,че за какво ще го блокираш?!Той не ми е казал нищо освен,че те харесва,но това и сама го знаеш :P
    А иначе хронология няма да ти пратя,защото това момче ми е много добър приятел в РЕАЛНИЯ живот,а не в интернет пространството,както са някои хора тук и не бих се скарала с него заради теб и това,че не помниш кога какво си писала

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Зори най добре си замалчи!С тея хкора на глава няма да можеш да излезнаш и ще те изкарат каква ли не..!
    П.С. Убии глупака с мълчание!

Град
    София, Люлин
    5 букви - Ф-И-Л-М-И
    mindscan

Хах,че за какво ще го блокираш?!Той не ми е казал нищо освен,че те харесва,но това и сама го знаеш :P
    А иначе хронология няма да ти пратя,защото това момче ми е много добър приятел в РЕАЛНИЯ живот,а не в интернет пространството,както са някои хора тук и не бих се скарала с него заради теб и това,че не помниш кога какво си писала
    Ами добре щом така си решила..но като гледам нямам никой в скайпа от тук освен тоя дето каза ти.Тъй че ..празни приказки...Свиркай си да не ти пука.Но дори и да съм казала подобно нещо,аз не отричам че ги правя тея неща,докато товя френд прави точно това....Зарибява,отрича...стр ашен е ...Май и ти си замесена в играта нещо а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си