.

Виж резултатите на анкетата: Имали ли сте сексуални отношения..

Гласували
202. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Имал/а съм

76 37,62%
  • Нямал/а съм

126 62,38%
Отговор в тема
Страница 9 от 11 ПървиПърви ... 567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 251
    Супер фен Аватара на preichetoy
    Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    Зори най добре си замалчи!С тея хкора на глава няма да можеш да излезнаш и ще те изкарат каква ли не..!
    П.С. Убии глупака с мълчание!
    разбира се, че се пише ''млАквам''!
    mindscan

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    не съм имала
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Зори най добре си замалчи!С тея хкора на глава няма да можеш да излезнаш и ще те изкарат каква ли не..!
    Споко мацка не изкарвам никой никакъв..просто изкарах няколко факта,подкрепни с доказателства....И както виждаш не съм и казала на ЗОРИ нищо обидно..просто си дискутираме тука двете.

Цитирай Първоначално написано от preichetoy

Абе правописа ви е най-силната страна и поправяте всеки без да се замилисите ...
    Стига сте се правили на умни, че показвате реално колко сте необразовани...

От бързане стават много грешки и ако тръгна аз да ви поправям всичките няма да можете да смогнете... Така че не търсете под вола теле... Ако е внимавала нямаше да го напише, просто бърза да отговори.

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Цитирай Първоначално написано от preichetoy

Абе правописа ви е най-силната страна и поправяте всеки без да се замилисите ...
    Стига сте се правили на умни, че показвате реално колко сте необразовани...
    Кое по-точно ме показва необразована?
    mindscan

АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ КАРАЛИ ВЕЧЕ.ВСЕ ПАК КОЛЕДА Е СКОРО!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.

^ по принцип говоря... Не може на всеки един отговор да го поправяш, защото има много по фрапиращи изказвания и в даденото изречение мога още много да поправя, но не го правя...Разбирам че е бързала и не и си търся повод да се заяда.

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ^ по принцип говоря... Не може на всеки един отговор да го поправяш, защото има много по фрапиращи изказвания и в даденото изречение мога още много да поправя, но не го правя...Разбирам че е бързала и не и си търся повод да се заяда.
    така е бързах.. съжалявам за грешката!
    Весели празници на всички!

Град
    София, Люлин
    Всъщност спамя абсолютно съзнателно. На мен ми е достатъчно да поправя една грешка в един пост, просто да си спамя. ю ноу?! Весели празници, еврибаре
    mindscan

е нямам думи. Интересен начин да се забавляваш и ме караш да ти се възхищавам...

Град
    София, Люлин
    е нямам думи. Интересен начин да се забавляваш и ме караш да ти се възхищавам...
    Ту би онест, ай донт кеър ат ол.
    mindscan

^ ма пиши си на английски да ти видя там правописа като си толкова отворено човече... Или се правиш на много интересна с това... Да ти кажа не си ми и не мисля да си губя повече времето с теб.

Град
    София, Люлин
    ^ ма пиши си на английски да ти видя там правописа като си толкова отворено човече... Или се правиш на много интересна с това... Да ти кажа не си ми и не мисля да си губя повече времето с теб.
    Кое те кара да си мислиш, че искам да съм ти интересна?! Не ми е зор да си пиша с тебе. Английският не ми е роден език, въпреки това имам претенции, че правописът ми е доста добър.
    mindscan

Град
    Ямбол
    Сега други почнаха да спамят... тц тц Нямате спиране бе хора. Прочетох предните няколко страници и останах като гръмната. Толкова тъпи хора, претендиращи за интелект.

Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Сега други почнаха да спамят... тц тц Нямате спиране бе хора. Прочетох предните няколко страници и останах като гръмната. Толкова тъпи хора, претендиращи за интелект.

Мен ли визираш?
    mindscan

Голям фен Аватара на glamouros
    Ами не нямала съм. Няма и да имам.
    Разбира се тук трябва чуство,
    понякога и лицемерен плач
    Ебнята също е изкуство,
    не всеки е добър ебач.

Град
    София
    Нямал съм.

Все пак не познавам никого от този форум..
    Don't tell me what I can or can't do !

преди си мерехте пишките,сега английския правопис.
    евалата и развитие
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Sorry 4e pak naliwam maslo w ogynq, no da se doizqsnim!!!
    " 4.И какво лошо има да се изгавриш с някой на тема "виртуален секс"?!Аз познавам няколко момчета,които редовно се ебават по тоя начин с някое момиче (Жалко само,че доста често тия глупачки хлътват по тях и се почва няква измислена (от момичетата) виртуална връзка ),но това не ги прави сексуално незадоволени Просто е начин да се побазикаш,позабавляваш и/или изгавриш на някое момиче (и не ми казвай,че тия момчета са незадоволени,защото със сигурност са спали с повече момичета,отколкото момчетата,с които си ходила ) "
    Kazwa6, 4e x3eme prosto se ebawal, izwinqwai, no ako be6e na mestoto na nqkoq ot tezi "glupa4ki" bi li se 4uwstwala dobre ?! Ne mislq, 4e towa e na4ina da se zabiwa s "glupa4ki", kato gi lyje..i powqrwai mi ima razlika m/u towa, koeto pi6e tuk i w skype.Towa za men e sywsem razli4en 4owek."Ne obi4am swirki" xa-xa-xa.. mai samo obi4a6 da pi6e6, 4e ne obi4a6..No nqma zna4enie twoq rabota si e towa, koeto pi6e6.Towa az go nari4am lipsa na wnimanie i eto po nqkakyw na4in si pridobiwa6 samo4uwstwie kato wisi6 pred kompiutyra i omaiwa6 s edni i sy6ti dumi wsqka edna, no 6tom ti e priqtno da razigrawa6 momi4eta, hlytnali po teb prawi go, no edin den moje bi 6te razbere6 kakwa gre6ka si prawil, za teb moje da ne e ni6to da se zabiwa6 po forumi i skype, no ne bydi egoist pomisli za teq "glupa4ki" , koito moje bi sa wlojili 4uwstwa..
    Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово–писмено или устно,чрез звук,изображение или по друг начин.–чл.39 ал.1 от Конституцията на Република БЪЛГАРИЯ

Град
    София, Люлин
    Цитирай Първоначално написано от PeshoSexa
    преди си мерехте пишките,сега английския правопис.
    евалата и развитие
    на мен пишката ми е най-голяма
    mindscan

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Цитирай Първоначално написано от TweetySweety
    " 4.И какво лошо има да се изгавриш с някой на тема "виртуален секс"?!Аз познавам няколко момчета,които редовно се ебават по тоя начин с някое момиче (Жалко само,че доста често тия глупачки хлътват по тях и се почва няква измислена (от момичетата) виртуална връзка ),но това не ги прави сексуално незадоволени Просто е начин да се побазикаш,позабавляваш и/или изгавриш на някое момиче (и не ми казвай,че тия момчета са незадоволени,защото със сигурност са спали с повече момичета,отколкото момчетата,с които си ходила ) "
    Kazwa6, 4e x3eme prosto se ebawal, izwinqwai, no ako be6e na mestoto na nqkoq ot tezi "glupa4ki" bi li se 4uwstwala dobre ?! Ne mislq, 4e towa e na4ina da se zabiwa s "glupa4ki", kato gi lyje..i powqrwai mi ima razlika m/u towa, koeto pi6e tuk i w skype.Towa za men e sywsem razli4en 4owek."Ne obi4am swirki" xa-xa-xa.. mai samo obi4a6 da pi6e6, 4e ne obi4a6..No nqma zna4enie twoq rabota si e towa, koeto pi6e6.Towa az go nari4am lipsa na wnimanie i eto po nqkakyw na4in si pridobiwa6 samo4uwstwie kato wisi6 pred kompiutyra i omaiwa6 s edni i sy6ti dumi wsqka edna, no 6tom ti e priqtno da razigrawa6 momi4eta, hlytnali po teb prawi go, no edin den moje bi 6te razbere6 kakwa gre6ka si prawil, za teb moje da ne e ni6to da se zabiwa6 po forumi i skype, no ne bydi egoist pomisli za teq "glupa4ki" , koito moje bi sa wlojili 4uwstwa..
    vub6te ne me poznava6,ne znae6 kakuv sum i o6te po malko na4ina mi na mislene

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    Цитирай Първоначално написано от TweetySweety
    vub6te ne me poznava6,ne znae6 kakuv sum i o6te po malko na4ina mi na mislene
    точно начина ти на мислене е доста очевиден
    UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    ti taka si misli6

Мега фен
    Град
    Utopia..
    егати драмите, егати чудото... все едно съм в mIRC
    я се стягайте и се научете да пишете правилно

Цитирай Първоначално написано от DevilWish