- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имали ли сте сексуални отношения..
разбира се, че се пише ''млАквам''!Първоначално написано от Rofl4e
![]()
mindscan
не съм имала
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Споко мацка не изкарвам никой никакъв..просто изкарах няколко факта,подкрепни с доказателства....И както виждаш не съм и казала на ЗОРИ нищо обидно..просто си дискутираме тука двете.Първоначално написано от Rofl4e
Първоначално написано от preichetoy
Абе правописа ви е най-силната страна и поправяте всеки без да се замилисите ...
Стига сте се правили на умни, че показвате реално колко сте необразовани...
От бързане стават много грешки и ако тръгна аз да ви поправям всичките няма да можете да смогнете... Така че не търсете под вола теле... Ако е внимавала нямаше да го напише, просто бърза да отговори.
Кое по-точно ме показва необразована?Първоначално написано от traka
![]()
mindscan
АЙДЕ СТИГА СМЕ СЕ КАРАЛИ ВЕЧЕ.ВСЕ ПАК КОЛЕДА Е СКОРО!ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ.
^ по принцип говоря... Не може на всеки един отговор да го поправяш, защото има много по фрапиращи изказвания и в даденото изречение мога още много да поправя, но не го правя...Разбирам че е бързала и не и си търся повод да се заяда.
така е бързах.. съжалявам за грешката!Първоначално написано от traka
Весели празници на всички!![]()
Всъщност спамя абсолютно съзнателно. На мен ми е достатъчно да поправя една грешка в един пост, просто да си спамя. ю ноу?!Първоначално написано от traka
Весели празници, еврибаре
mindscan
е нямам думи. Интересен начин да се забавляваш и ме караш да ти се възхищавам...
Ту би онест, ай донт кеър ат ол.Първоначално написано от traka
![]()
mindscan
^ ма пиши си на английски да ти видя там правописа като си толкова отворено човече... Или се правиш на много интересна с това... Да ти кажа не си ми и не мисля да си губя повече времето с теб.
Кое те кара да си мислиш, че искам да съм ти интересна?! Не ми е зор да си пиша с тебе. Английският не ми е роден език, въпреки това имам претенции, че правописът ми е доста добър.Първоначално написано от traka
![]()
mindscan
Сега други почнаха да спамят... тц тцНямате спиране бе хора. Прочетох предните няколко страници и останах като гръмната. Толкова тъпи хора, претендиращи за интелект.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Мен ли визираш?Първоначално написано от scoobydors
mindscan
Ами не нямала съм. Няма и да имам.![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Нямал съм.
Все пак не познавам никого от този форум..
Don't tell me what I can or can't do !
преди си мерехте пишките,сега английския правопис.
евалата и развитие
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
Sorry 4e pak naliwam maslo w ogynq, no da se doizqsnim!!!
" 4.И какво лошо има да се изгавриш с някой на тема "виртуален секс"?!Аз познавам няколко момчета,които редовно се ебават по тоя начин с някое момиче (Жалко само,че доста често тия глупачки хлътват по тях и се почва няква измислена (от момичетата) виртуална връзка ),но това не ги прави сексуално незадоволени Просто е начин да се побазикаш,позабавляваш и/или изгавриш на някое момиче (и не ми казвай,че тия момчета са незадоволени,защото със сигурност са спали с повече момичета,отколкото момчетата,с които си ходила ) "
Kazwa6, 4e x3eme prosto se ebawal, izwinqwai, no ako be6e na mestoto na nqkoq ot tezi "glupa4ki" bi li se 4uwstwala dobre ?! Ne mislq, 4e towa e na4ina da se zabiwa s "glupa4ki", kato gi lyje..i powqrwai mi ima razlika m/u towa, koeto pi6e tuk i w skype.Towa za men e sywsem razli4en 4owek."Ne obi4am swirki" xa-xa-xa.. mai samo obi4a6 da pi6e6, 4e ne obi4a6..No nqma zna4enie twoq rabota si e towa, koeto pi6e6.Towa az go nari4am lipsa na wnimanie i eto po nqkakyw na4in si pridobiwa6 samo4uwstwie kato wisi6 pred kompiutyra i omaiwa6 s edni i sy6ti dumi wsqka edna, no 6tom ti e priqtno da razigrawa6 momi4eta, hlytnali po teb prawi go, no edin den moje bi 6te razbere6 kakwa gre6ka si prawil, za teb moje da ne e ni6to da se zabiwa6 po forumi i skype, no ne bydi egoist pomisli za teq "glupa4ki" , koito moje bi sa wlojili 4uwstwa..
Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово–писмено или устно,чрез звук,изображение или по друг начин.–чл.39 ал.1 от Конституцията на Република БЪЛГАРИЯ
на мен пишката ми е най-голямаПървоначално написано от PeshoSexa
![]()
mindscan
vub6te ne me poznava6,ne znae6 kakuv sum i o6te po malko na4ina mi na misleneПървоначално написано от TweetySweety
![]()
точно начина ти на мислене е доста очевиденПървоначално написано от x3eme
UHM UHM IHM BABY UHM UHM UHM BABY
ti taka si misli6![]()
егати драмите, егати чудото... все едно съм в mIRC
я се стягайте и се научете да пишете правилно![]()
+1Първоначално написано от DevilWish