- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как е най-подходящо едно момиче да се само задоволи ?
Така според вас как е най добре едно момиче да се самозадоволи че да получи качествен оргазъм?
с дрелка...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Орален секс, по време на който пръстче вътре.
Поне на мен най ми харесва.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Ае ти моиш ли четеш ве пише да се самозадоволиПървоначално написано от Невротичка
![]()
Първоначално написано от Невротичка
aaa kak se SAMOZADOVOLQVA6 4rez oralen seks? I az iskam...![]()
Sigurno se ogyva i puska eziche :PПървоначално написано от bibi_bibi
PHAHAHA PASI 6IBANATA TEMA :d ebati idiotizmaphahaha
![]()
![]()
![]()
probvai s krastavica
phahah ili s banann
lele omiram
otiva6 na magazni4eto za pplod i zelen4uk i ikazva6 :
IZVINETE KOE TAKA 6TE ME ZADOVOLI POVE4E A ?![]()
![]()
вече имаше такава тема в която се ебавахме с какво може да се самозадоволява едно момиче...мързи ме пак да мисля...има търсачка![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
много хора тук явно не знаят кой е главния източник на удоволствия, а това си е клитора. За това не е нужно да си ръгате всевъзможни предмети като краставици, кочани царевица, дистанционни, банани, дезодоранти, моркови или всякакви такива странни предмети.
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Мойта приятелка е ебати путката. Кто вземе една краставица и яко си го ръга. Споделя ми че го е правила с морков, с флакон от лак за коса, а най-вече с пръсти. Ако искаш да е по-качествено и нямаш вибратор си пусни пор но по т'ва време за да ти пъшкат в ухото и "ебането" да е по-реалистично. Ебати загубеняците сте, много ме радвате с предучилищните си въпроси. =D> =D>![]()
Ghost reporting!
Kato tyrkash klitora si!Byrkash si s pryst4e!!! Tva ne go li znaesh i bez da pitash?
![]()
![]()