- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Хаус Музика
Прoста тфа е живота ми тая музика постоянно слушам и са побарквам (след приятелката ми де) :}![]()
![]()
![]()
!!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
http://304333.Sladur.com
Nick Terranova - Shake The Wall (Original Mix)![]()
![]()
Come and touch me baby
I need to be loved
Come and hold me baby
I need to feel loved
I'm in love, in love, in love
Повечето 'запалени' фенове я слушат заради поредната мода. Слушам от време на време. Иначе слушам trance(по силно бучене на една мелодийка)
Just Be .. :]
tva e nai qkata musika na sveta slu6am q ot 2 god i polovina li4no menen nai me kefi minimal-a ne moga da otida na party bez da se nadrusam probvala s1m ama mnoo se spi4am i mi se dospiva ne me ebe 4e e vredno vajnoto e 4e mi e qkooo edin jivot jiveq
Хаус-а е наййй-тъпата музика с най тъпите фенове..![]()
мн готина музика ...като я слушам ми деиства успокояващоза 1ви път 4ух хаус през април 2007г. и оттогава само хаусе
![]()
Какво значение има кой от колко време слуша? По-големи 'фенове' ли ви прави? Чак дават и дати![]()
Ай чау
![]()
Аз даже не помня кога за първи път бях на парти. Ако ще преди 5мин. да ти е свършил първия трак, ако ти е харесал - чудесно, ако не - продължава нататък в плейлиста. Ако хауса не е за вас - няма нищо... и без друго вие не сте били за хауса.
Dimas & Simon And Shaker - Underground Sound Of Madrid Cd 1
поздрав за ИСТИНСКИТЕ фенове : )) малко е стар сет-а ,но е супер зарибяващ ; ))
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ХАУСССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
Kapinka Имаш ли го още този сет?![]()
Няма по-велик сет. Това е сета на всички времена! :P![]()
![]()
за тази ммузика съм родена :P![]()
![]()
ПП. Умолявам модовете да не ме гледат с лошо. Не съм чак такъв архиватор, че да ъпвам 2 годишни теми. Просто ми се наложи спешно!![]()
хихи