.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Прoста тфа е живота ми тая музика постоянно слушам и са побарквам (след приятелката ми де) :}
    !!!HoUsE_MuSiC!!!HoUsE_MaNIaK!!!
    http://304333.Sladur.com

Повече от фен Аватара на BrokenHeart
    Град
    Boulevard of Broken Dreams
    Nick Terranova - Shake The Wall (Original Mix)

Come and touch me baby
    I need to be loved
    Come and hold me baby
    I need to feel loved
    I'm in love, in love, in love

Повечето 'запалени' фенове я слушат заради поредната мода. Слушам от време на време. Иначе слушам trance(по силно бучене на една мелодийка )
    Just Be .. :]

tva e nai qkata musika na sveta slu6am q ot 2 god i polovina li4no menen nai me kefi minimal-a ne moga da otida na party bez da se nadrusam probvala s1m ama mnoo se spi4am i mi se dospiva ne me ebe 4e e vredno vajnoto e 4e mi e qkooo edin jivot jiveq

Хаус-а е наййй-тъпата музика с най тъпите фенове..

Тази музика е супер яка, но става само за яки партита със силно озвучаване и много танци. У дома предпочитам да си слушам по-нормална и разнообразна музика ...

мн готина музика ...като я слушам ми деиства успокояващо за 1ви път 4ух хаус през април 2007г. и оттогава само хаусе

Какво значение има кой от колко време слуша? По-големи 'фенове' ли ви прави? Чак дават и дати Ай чау Аз даже не помня кога за първи път бях на парти. Ако ще преди 5мин. да ти е свършил първия трак, ако ти е харесал - чудесно, ако не - продължава нататък в плейлиста. Ако хауса не е за вас - няма нищо... и без друго вие не сте били за хауса.

Dimas & Simon And Shaker - Underground Sound Of Madrid Cd 1

поздрав за ИСТИНСКИТЕ фенове : )) малко е стар сет-а ,но е супер зарибяващ ; ))
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Град
    Sliven
    ХАУСССССС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !

Kapinka Имаш ли го още този сет?
    Няма по-велик сет. Това е сета на всички времена! :P

за тази ммузика съм родена :P

ПП. Умолявам модовете да не ме гледат с лошо. Не съм чак такъв архиватор, че да ъпвам 2 годишни теми. Просто ми се наложи спешно! хихи

Кефи ме, определено, но не е за всеки ден ..

Харесва ми само за купони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си