- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
+1Първоначално написано от Schwarz_Blume_B
![]()
аз спадам към тея дето цяла година си носят кецки и не им пука от времето нито от мнението на хората![]()
![]()
HORA TEMATA E OT 2006 GODINA!!!!!!
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
i kvo ot tva 6to pak da ne pi6emeПървоначално написано от soul1199
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Пролетта ходя с кецове-Converse,Diessel,Puma.
Лятото ходя с чехли естественно.
Есентта си доносвам кецовете или си вземам нови.
През зимата ботушки.![]()
Забелязвам , че стана модерно да се ходи с кецове , и при момчетата и при момичетата . Моите фаворити при кецовете са addidas , freed perry , lacosta , umbro ;]
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
аз ходя само с кецове но лятото с чехли мн са ми удобни особено марките mania addidas r fye o,
Преди да се разсърдиш, увери се че нямаш повече усмивки
хмм... кецове ... целогодишно... случва се лятото да слагам чехли... аа иначе марка- за ся съм с CIRCA(за кецовете имам предвид
)
През повечето време с маратонки. В снега - с ботуши.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
lqtoto s kec i 4ehli a zimata KECOVEEEEEE![]()
![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
кубинки![]()
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Целогодишно съм с кецове.... лятото когато е само до магазина да префръкна се случва да обуя някой чехъл, а зимата когато наистина не се търпи обувам ботуши, но главно кецове![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
И аз съм такаПървоначално написано от fuck_brainpants
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Ами кецове не обичам, имала съм само едни, ама не ми допадна самата обувка като форма. Почти целогодишно съм си с маратонки, имам и едни ескимоски ботуши, ама зимата рядко ги обувам.![]()
КЕцОВЕ И ВСЯКА МАРКА(стига да са удобни)!
TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
[=
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
love..JB..love..Joe..love
през зимата ботуши,лятото чехли а останалото време кецки,най-удобни са ми
Love is missing someone whenever you're apart, but somehow feeling warm inside because you're close in heart.
Аз от както се помня нося маратонки , е зимата понякога нося и ботуши , ама не са толкова удобни колкото маратонките![]()
маам си с кецки и не ме бъркъъ само летото носим сандалки или джапанки. DC хорато който носят знаят за какво плямпам![]()
![]()
Кецове цяла година-най ме кефат CIRCA,globe,Reebok и някои модели на Nike i Addidas
Пролетта си взех кецове,обаче сега си харесах 1 маратонки на Adidas и ще си ги взема тях.![]()
Ботушки,сандалки,обувки с ток и без,пантофки и т.н.
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ami zavisi ot vremeto zimata slagam boti6ki est, lqtoto-4ehli4ki i proletta i esenta nosq maratonki ili keceove.
PrOleT,LqTO,EseN,ZIma vInaGI s KeCkI
![]()
EvErY sEcOnd ChAnCe bEg!nS w!tH a f!rSt step..
кецове![]()
Won't stop,Won't stop before I find a cure for this cancer....
Sometimes,I feel I going down and so disconnected
Somehow,I know that I am haunted to be wanted...