- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
САМО и ЕДИНСТВЕННО КЕЦОВЕ!![]()
Абе, не знам ще се убидите ли к'во, ама т'ва са си детски обувки... не, че не сме деца, амаааа.......![]()
А иначе аз нося обувки според сезона... Пролет и Лято - обувки и чехли (сандали също), есен - обувки и малко от летните (зависи пък от деня), зима - ботуши или маратонки, ако е някоя топла.
Толкова си обичам кецките, че даже и зимата ги поносих малко, а резултата беше падане върху леда![]()
![]()
Много са удобни и приятни за носене ама се пързалят при влажно време
![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Аз пък цяла зшма ходя с кицове 1 защото всякакъв вид друга обувка не ми е удобна и 2 до сега ни съм се пързаляла с кецоветеПървоначално написано от Hrupanka
Абе за мене КЕЦОВЕ RLZZZ !!! А и StEaLtHy_girl според тебе кецовете сандали ли са ?
Защото валко говориш все 1 не са вид обувки
нз ....
Не, кецовете не са сандали.![]()
![]()
пфф ботуши блякза какво да се правя на голямата мадама с тях като не съм
обичам нещ по спортно...през топлите сезони с маратонки или обувчици..нещо лека..а зимата съм с кецове..най издържат ^^ :}
![]()
с гумени цървули остройва ли те ?
kecove est !!Em ne haresvam botu6ite~!:P
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
КецовеМарката няма значение за мен... важното е да ми харесват на външен вид и да са ми удобни.
пролет-маратонки,пантофки,ако е мн студено може и ботушките ако са от по лек материал
лято-чехли
есен-маратонки,чехли,пак пантофки
зима-ботуши
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Кецове или ботуши... според облеклото...и понякога спортни сандали.
КЕЦОВЕ естествено! Няма друга такава обувкаПролет, лято, есен, зима - за всеки сезон стават. Пък и са много удобни. Преди да сложа кецове ги мислех за безлични, ноооо всичко се промени в мига, в който стъпалото ми влезе в кеца
![]()
Случва се по някой път зимата да нося ботуши, особенно като падне снега и лятото когато е голяма жега... иначе винаги и по всяко време![]()
`*The day I learn to fly, I'm never coming back...^
Глупости вършат само умните, за останалите това е ежедневие!
•●HEROES●•
ПРОЛЕТ,ЛЯТО,ЕСЕН,ЗИМА НЕ МЕ ДЕРЕ КЕЦКИ FOR LIFE! Ся ще си копъвам кецове де![]()
Целия шибан стил е едно копие !!!
KECOVE!!! konvers nai qkite![]()
![]()
![]()
![]()
no i reebok proizvejdat ne lo6i kecove daje mnou qki a kolkoto do sezonite mi zavisi ako govorim za rnb kecove na4i moje i za zimata ako govorim za primerno za konvers (ili da oto4na ako ne razbirate emo kecove) mi misla 4e ne staat za zima no za ostanalite sezoni sa super!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само и единствено кецове
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Всичко без кецове, което е от естествена кожа.
Don't tell me what I can or can't do !
Зимата с ботуши /въпреки,че не харисвам особено ботушите.../. Иначе с кецове - те са най-удобните обувки!!![]()
![]()
![]()
Мат-старски кецове (не от онея гуменки по 7 лв.) целогодишно ;D
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Кецове мн ясно. Няма лято няма зима само кецове !!!![]()
Всеки е нещо=] tva e saita http://magbg.com/vote.php?id=1066
КецовеееТолкова много ходя с кецове че тея от моя клас почнаха да ми викат "Влади Кеца" хаха.. що за олигофрен би измислил такъв прякор ебаси
Ама то моя клас са ни сабрали неквии..нема 2-ма с еднакъв характер.А да се върна на темата--> през зимата кецове както казах а лятото маратонки.
http://impulse.bg
н3 3 фАжнУу дЪъ сИ гОтиН..ГоТинУу 3 дЪъ Си фАжеНн
Skype--> teh_pro_3
Жuвeй 3a xopaтa-нe 3a мнeнueтo uM [!][!]
az hodq vinagi ili s kecove ili s kubinki (po-4esto) daje sega lqtoto ne sum slagala vednuj 4ehla ili sandal.vse s kubinkite;P drugo ne moga da turpq
Kecove!!! V nai-golemiq snqg s kecki v nai-golqmata jega pak s kecki ot vreme ne vreme xoda s edni gumenki na etnies a na plaj s djapanki ina4e keckite sa mi Etnies oba4e sa sum navitak da si zema circa globe ili dvs![]()