- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
+200Първоначално написано от bal0nessa
Ненавиждам да нося ботуши, да е жив и здрав човека измислил кецките![]()
mmmm ne sum suglasen zashtoto sum nosil maratonki za po 30-40 leva po godina daje i neshto a takiva za po nad 100 leva ima nqma polovin godina ne vinagi po skupoto e po kachestvenoПървоначално написано от SNG
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Имам маратонки, кецове (големи и олдскуукли), слипъри, балеринки, ботуши, апрески, дори и токчета, които нося рядко.
Това, че понякога нося кецове, но нищо не ми пречи друг път да сложа ток или нещо лигаво. Може да е позьорско, но така правя, и аз не знам защо. Нямам изграден стил още. Харесвам много неща.
И аз мисля ,че не си прав.. това че някои "тъпанар" отива в някакъв магазин ,които не е за една и само една марка (пример : адидас) и си мисли ,че ще вземе нещо качествено , това е друг въпрос. Аз абсолютно винаги съм си купувал кецове/маратонки от магазини със само и единствено една марка.. когато се дават толкова пари можеш да разиграваш продавачката и да я правиш на 5 стинки ,но тя ще ти угоди.. трябва да огледаш от всеки ъгъл обувката/маратонката, щото един дефект ще има и като не го видиш ти губиш.. но каквото и да говорим, марковото си е марково.. апък като незнаеш как да носиш дадена маратонка/обувка вече си е твой проблем.. като ходиш да риташ с маратонките, за които си дал толкова много сухо си е лично твой проблем (нищо лично)...Първоначално написано от Slawi92
Зависи от сезона... нося от всичко по малко...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз винаги съм с кецове е при някои случаи сам с ботушки ама все пак..
А марките -- Etnies DVS Osiris DC основно
аз пък нося кецове и слушам рап и метъл .. кво ли ше стане ако се запознаемПървоначално написано от Sisqta
![]()
Fuck
The
Universe !!!
дам определеноПървоначално написано от gin4e
![]()
Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.
хмм.за мен най-добре е кецове и CONVERSE![]()
kusaTa poli4ka,
dulgaTa kosi4ka,
tovA e devizuT na
vsqKa u4eni4ka
аз залагам на обикновените кецки - FullMax... 45 лева... 5, рядко 7-8 месеца издържам с тях... не мога повече, просто защото след време се издънват отдолу и все едно ходя на решетка... имал съм и адидаски... като бях по-малък... тогава много не гледах с какво ходя... и все пак - предпочитам изпитаното - от 2 години сменям само цветовете на същите модели на ФулМакс... само като ги видя на витринката и ми блесват очичките... и аз както не съм от много едрите... и тия кецки ми стоят много добре.... като ония анимационните геройчета - дето главите им колкото единия патък... и си ходя лятото (рядко, по-скоро вземам нещо по-лекичко), есента (дъжд - прическата остава непокътната), зима - сняг (косата запазва своя обем
) и пролетта като падне изневиделица един дъждец... ии като пътувам, също са много удобни - внасят опора под краката ми и покъщината, която майка ми понася към баба, не е малко, а аз съм носача ии така... това е едно мнение, което мялко от вас щепрочетат, а който го прочете, ще трябва да го разочаровам - съжалявам, все още живея; не, не съм комплексар; няма да се скрия; да, луд съм, но това не променя почти нищо; казах ти вече - няма да се скрия!
айде, със здраве
Зимата със ботушки или маратонки или кецове а лятото със сандалки на високи токчета или чехли
Маратонки
пролет,лято,есен,зима ... кецове ... Converse & Etnies![]()
мразя ботуши![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
само с кецове. марка - Etnies, Osiris, Adio
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
+1Първоначално написано от selens
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
През цялата година нося кецове (Etnies, DC...). Лятото нося и гуменки, и отново кецове! (:
Damn it man.. Be defferend!
Kecove mnoo qsno prosto nqma po-udobna obuvka![]()
![]()
![]()
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
Еми,сега през зимата нося ботуши,но през останалото време маратонки или някакви обувки....зависи както от времето,така и от доста други неща![]()
To infinity and beyond.