.
Отговор в тема
Страница 16 от 19 ПървиПърви ... 61213141516171819 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 451
    Град
    София
    кецове,по възможност зелени

Цитирай Първоначално написано от bal0nessa
    ми сега най-големия сняг го тъпча с кецове просто не ми харесват ботушите.. може и да топлят ама.. сориии кецовете винаги са ми били най-удобни от всички обувки ии секви такива
    +200
    Ненавиждам да нося ботуши, да е жив и здрав човека измислил кецките

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от SNG
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    ранна пролет,късна есен и зима кубинки,а през останалото време или гуменки или маратонки (хубавите кецове започват от 150 нагоре и за обувка която ще се разпадне за 2-3 месеца не си струва парите)
    Ето един човек мислещ като мен.. бива ли да даваш на 2 седмици по 30-40 лв. като можеш да дадеш 100~150 лв. и да си купиш кецове/маратонки за 6-7 месеца и нагоре.. а да не говорим за обувки ,който може да носиш с години..
    mmmm ne sum suglasen zashtoto sum nosil maratonki za po 30-40 leva po godina daje i neshto a takiva za po nad 100 leva ima nqma polovin godina ne vinagi po skupoto e po kachestveno
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имам маратонки, кецове (големи и олдскуукли), слипъри, балеринки, ботуши, апрески, дори и токчета, които нося рядко.
    Това, че понякога нося кецове, но нищо не ми пречи друг път да сложа ток или нещо лигаво. Може да е позьорско, но така правя, и аз не знам защо. Нямам изграден стил още. Харесвам много неща.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от Slawi92
    Цитирай Първоначално написано от SNG
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    ранна пролет,късна есен и зима кубинки,а през останалото време или гуменки или маратонки (хубавите кецове започват от 150 нагоре и за обувка която ще се разпадне за 2-3 месеца не си струва парите)
    Ето един човек мислещ като мен.. бива ли да даваш на 2 седмици по 30-40 лв. като можеш да дадеш 100~150 лв. и да си купиш кецове/маратонки за 6-7 месеца и нагоре.. а да не говорим за обувки ,който може да носиш с години..
    mmmm ne sum suglasen zashtoto sum nosil maratonki za po 30-40 leva po godina daje i neshto a takiva za po nad 100 leva ima nqma polovin godina ne vinagi po skupoto e po kachestveno
    И аз мисля ,че не си прав.. това че някои "тъпанар" отива в някакъв магазин ,които не е за една и само една марка (пример : адидас) и си мисли ,че ще вземе нещо качествено , това е друг въпрос. Аз абсолютно винаги съм си купувал кецове/маратонки от магазини със само и единствено една марка.. когато се дават толкова пари можеш да разиграваш продавачката и да я правиш на 5 стинки ,но тя ще ти угоди.. трябва да огледаш от всеки ъгъл обувката/маратонката, щото един дефект ще има и като не го видиш ти губиш.. но каквото и да говорим, марковото си е марково.. апък като незнаеш как да носиш дадена маратонка/обувка вече си е твой проблем.. като ходиш да риташ с маратонките, за които си дал толкова много сухо си е лично твой проблем (нищо лично)...

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от BallFace
    маратонки....
    \/

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи от сезона... нося от всичко по малко...

Аз винаги съм с кецове е при някои случаи сам с ботушки ама все пак..

А марките -- Etnies DVS Osiris DC основно

Град
    Петрич - Калифорния
    Цитирай Първоначално написано от Sisqta
    С маратонки мн ясно..Кецовете ги носят предимно метълиииииии и рапърииии които яко SuXxxxX
    аз пък нося кецове и слушам рап и метъл .. кво ли ше стане ако се запознаем
    Fuck
    The
    Universe !!!

Цитирай Първоначално написано от gin4e
    въпреки че е зима не нося ботуши
    предпочитам да ходя с маратонки с висока подметка или големи кецове
    дам определено
    Мидата създава бисер,само когато в нея попадне песъчинка, която и е причинила жестока болка.

хмм.за мен най-добре е кецове и CONVERSE
    kusaTa poli4ka,
    dulgaTa kosi4ka,
    tovA e devizuT na
    vsqKa u4eni4ka

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    аз залагам на обикновените кецки - FullMax... 45 лева... 5, рядко 7-8 месеца издържам с тях... не мога повече, просто защото след време се издънват отдолу и все едно ходя на решетка... имал съм и адидаски... като бях по-малък... тогава много не гледах с какво ходя... и все пак - предпочитам изпитаното - от 2 години сменям само цветовете на същите модели на ФулМакс... само като ги видя на витринката и ми блесват очичките... и аз както не съм от много едрите... и тия кецки ми стоят много добре.... като ония анимационните геройчета - дето главите им колкото единия патък... и си ходя лятото (рядко, по-скоро вземам нещо по-лекичко), есента (дъжд - прическата остава непокътната ), зима - сняг (косата запазва своя обем ) и пролетта като падне изневиделица един дъждец... ии като пътувам, също са много удобни - внасят опора под краката ми и покъщината, която майка ми понася към баба, не е малко, а аз съм носача ии така... това е едно мнение, което мялко от вас щепрочетат, а който го прочете, ще трябва да го разочаровам - съжалявам, все още живея; не, не съм комплексар; няма да се скрия; да, луд съм, но това не променя почти нищо; казах ти вече - няма да се скрия!

айде, със здраве

Град
    `In Hell`
    Зимата със ботушки или маратонки или кецове а лятото със сандалки на високи токчета или чехли

След дълго търсене намерих тези, с които ходя през зимата ^-^

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Маратонки

пролет,лято,есен,зима ... кецове ... Converse & Etnies

мразя ботуши
    Бях пияна, когато си написах ника.

само с кецове. марка - Etnies, Osiris, Adio
    What would you give to live your life again?
    What would you change with a second chance?
    And could you learn from the mistakes?
    I don't know...
    Crematory

Цитирай Първоначално написано от selens
    Зимата със ботушки или маратонки или кецове а лятото със сандалки на високи токчета или чехли
    +1
    `Cause I needed
    I need to hear you say
    That I love you
    I have loved you all along

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    кубинки

кецки :P
    Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]

През цялата година нося кецове (Etnies, DC...). Лятото нося и гуменки, и отново кецове! (:
    Damn it man.. Be defferend!

Kecove mnoo qsno prosto nqma po-udobna obuvka
    1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
    2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
    3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!

Супер фен Аватара на dead_princess
    kecove,ama imam i botushi

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Ми са през зимата ботушки,но иначе кецовее

+1

Мега фен Аватара на Infinity
    Еми,сега през зимата нося ботуши,но през останалото време маратонки или някакви обувки....зависи както от времето,така и от доста други неща
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си