- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
Кецове естествено.
Сега съм с DC , но мисля да си вземам etnies скоро време.
Нося си кецове постоянно и не гледам определена марка, гледам на мен да ми харесват и да са ми удобни и тва е.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
За мене няя лято и зима-през цялата година съм почти със кецове.Преди 2 седмици си взех на DS,иначе и с гуменки и удобно.сега като ни въведат летните униформи със сигурност ще хода със гуменки и предполагам,че ще си взема на Converse.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
През всичките сезони си нося кецовеМарка...ми зависи-най-чести си взимам на Мания,но и Етнийс са добри...може тази година да експериментирам с Конвърс :P
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Първоначално написано от Sv3tLinCetU
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Джапанки независи от времето! А за мен кеца е се едно крака ти е картоф в печка..
Ходя само и единствено със кецки.Любими марки са ми Etnies,Osiris и DVS.
Кецове разбира се.Преди носех Circa,сега си взех Etnies-ки.![]()
Кецове Etnies и маратонки от време на време.
само кецове на Найки тва е обувката !!!![]()
kecki mn qsnu . sq sum s buldozer no ina4e predpo4itam maniq![]()
![]()
![]()
![]()
Good girls are maid from sugar and spice.I am med efrom vodka and ice!
Това не са никакви кецове,а някаква пародия на кецовеПървоначално написано от kisserche
.
Не харесвам кецовете...
Зимата ходя с ботуши,а когато имам физическо с маратонки...
За лятото е ясно..![]()
сега с кецки ... а когато има сняг с малко по плътни и високи гуменки![]()
![]()
![]()
През зимата (Като има сняг) с ботуши. А през по топличките дни с кецове. А лятото с чехли/сандали.![]()
Маратонки- Предпочитам Boldozer спортни оригинални да стават и за тенис
Кецове определено, имам 5-6 чифта удобни са топли са за зимата и са яки (за хейтърските говоря), нося и от типичните кецове (тип платненка им викат вече) но не са толкова удобни и се износват мн по-лесно
Нося Мания и етнис имах и глобе скоро трябва да си взема пак![]()
с кецове,маратонки,а по физическо от време на време със спортни маратонки
По принцип предимно с кецове,гуменки и тем подобни глупости,ама наще ме карат да нося ботуши и маратонкии..![]()
![]()
Аз пък никак не ги харесвам тез кеци.Предпочитам обувките тип пантофки,а през зимата - ботушки.
Зимата с ботуши .. пролетта и есента с маратонки .. Кецовете въобще не ме влечът ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .