.
Отговор в тема
Страница 2 от 19 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 451

Град
    София
    гледам да съм възможно най-много с кецове,обаче вече се налага да ходя с ботуши

Град
    над морето
    ботуши или маратонки според времето
    бтв преди ходех с кецове вече намразих този тип маратонки

Град
    varna
    kecove

Повече от фен
    Предимно ходя с кецове. Като марка зависи, рънарс или булдозер.Те са най-добни и не проспускат.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

кецове...

през големите студове-ботуши...

Цитирай Първоначално написано от GolDeeN
    Цитирай Първоначално написано от Sisqta
    С маратонки мн ясно..Кецовете ги носят предимно метълиииииии и рапърииии които яко SuXxxxX

На майкати задника sucks, дейба шибания фешън-хаус-буклук

Добре казано. Пича просто е зле с ориентацията. Аз не съм рапър, нито метъл - ходя с кецове: следователно съм suxxx. Aaaaaaaight ?

Кецове,кецове! Иначе добри марки са Cirka,Globe и Dvs..според мен.До сега само на тези маки съм си купувала кецове и са си готини!~
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Град
    Na sedmoto nebe
    През зимата с ботуши,а през лятото със сандали или чехли

ами заради времето ходя с ботуши,но отвори ли се възможност веднага обувам кецовете или тези по обикновените кецове (гуменки) имам 7 чивта
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Сега с ботуши,иначе с кецове.

абе кви са тия ботуши дет ви топлят повече от кецовете аз пробвах с ботуши и умрях от студ пък и ми протекоха и ходих с наилонови торбички цял ден кецовете си ми топлят и не пропускат освен ако не е вода ,а не сняг и тогава даже е рядкост

Ем да е, аз лятото карам на кецове, но стъмни ли се обувам камофлажа и къбинките. <---- Мноо радва тва.

Иначе сега в даскало ходя с кубинките ( тип "Българска армия") и като мина покрай някои и идиота почва да ми козирува Гъз!

Кецове нося ! Пробуем ?
    we give it all.

Град
    Лондон
    Zna4i prez zimata nosq botu6i ili maratonki.
    A prez lqtoto nosq koceve, maratonki ili pantofki, ne doma6ni estestveno no az taka im kazvam... ami takiva (nz kak se kazvat to4no) : http://img89.imageshack.us/img89/807...etpumpsdf5.jpg predpo4itam gi za6toto sa mi mn udobni i me kefqt
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Еми кецове..тая година пък в сняг половин метър
    бях тръгнала с гуменки
    иначе като има супер много сняг
    мама ме кара с ботушите да хода

Имам едни маратонки,дето са ми по-топли от ботушите.
    Никви ботуши...иначе всичко друго
    Предимно маратонки...и производните им там кецове,гуменки...

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Абе...сигурно малко тъпо ще прозвучи ,ама зиме...лете ... аз съм с кецовките ,от 2 години насам открих каква благодат е движението с тях иии все съм си с мойте GLLOBE , иначе ако не ми се налага да се събувам някъде си карам с гуменяци от пазара с различни връзки за по-интересно Е добре де признавам ,че на плажа си ходя с джапанки
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Град
    Petrich
    Маратонки Форевъ
    Steel is my body and fire is my blood.

на мене най-удобни са ми гуменките,дори по-удобни от кецките.иначе лятото си карам с гууменяците,като застудее малко слагам кецовете,а за снеговете си имам суперски апрески и едни много яки ботушки понякога употребявам хахах
    You said that if you could fly,you'd never come back down.
    You only have eyes for that blue,blue sky...

www.sofistik.dir.bg

кецкииииии :P
    ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!

Mи сега ходя с едни ботушки ан черепчета А иначе ходя с кецове,ама и от двата вида (тези над глезена и големите )Най-често си купувам converse,aма и Mania ме кефят..Ааа,ходя и с пантофки понякога-с панделки,абе имам мн обувки,всеки път различно
    ...

Допреди 1-2 години с кецове, но като ми трябваше да бягам нанякъде (което много често ми се случва), кецовете остават на земята, а аз фърча напред Така че ги замених пак с oldschool маратонки, не от тия новите фешънските ест ;р

кецове не че от голямо значение
    lakai , dc* , 'es , circa тва са марките с които съм ходил най доволен съм от
    dc и 'еs circata e здрава ама вече не ме кефи (кат модел) а lakai се скъса бързо
    "Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"

Най-обикновени обувчици
    www.river-of-flame.piczo.com
    Name-->>VlaDimiR??!<<-
    †Escalation666†
    97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
    Eto me i men (leshper )

ем в момента времето накага понякой път да съм с ботуши .. иначе обичам кецките .. а за марката .. ем бащата ми купи едни на Converse миналия месец и ся някви др ми е взел ама още не съм ги виждала другите щот не ми ги взима от BG .. а иначе.. бе честно казано зависи от сезона .. нялото си е хубаво да си са барнеш по така .. (говоря за момичетата...) .. ама най си е удобно с кецки .. но зависи от случая
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си