- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
гледам да съм възможно най-много с кецове,обаче вече се налага да ходя с ботуши
ботуши или маратонки според времето
бтв преди ходех с кецове вече намразих този тип маратонки![]()
kecove![]()
Предимно ходя с кецове. Като марка зависи, рънарс или булдозер.Те са най-добни и не проспускат.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Първоначално написано от GolDeeN
Добре казано. Пича просто е зле с ориентацията. Аз не съм рапър, нито метъл - ходя с кецове: следователно съм suxxx. Aaaaaaaight ?
Кецове,кецове!Иначе добри марки са Cirka,Globe и Dvs..според мен.До сега само на тези маки съм си купувала кецове и са си готини!~
![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
ами заради времето ходя с ботуши,но отвори ли се възможност веднага обувам кецовете или тези по обикновените кецове (гуменки) имам 7 чивта![]()
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Сега с ботуши,иначе с кецове.
абе кви са тия ботуши дет ви топлят повече от кецоветеаз пробвах с ботуши и умрях от студ пък и ми протекоха и ходих с наилонови торбички цял ден
кецовете си ми топлят и не пропускат освен ако не е вода ,а не сняг
и тогава даже е рядкост
Ем да е, аз лятото карам на кецове, но стъмни ли се обувам камофлажа и къбинките.<---- Мноо радва тва.
![]()
Иначе сега в даскало ходя с кубинките ( тип "Българска армия") и като мина покрай някои и идиота почва да ми козируваГъз!
![]()
Zna4i prez zimata nosq botu6i ili maratonki.
A prez lqtoto nosq koceve, maratonki ili pantofki, ne doma6ni estestvenono az taka im kazvam... ami takiva (nz kak se kazvat to4no) : http://img89.imageshack.us/img89/807...etpumpsdf5.jpg predpo4itam gi za6toto sa mi mn udobni i me kefqt
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Еми кецове..тая година пък в сняг половин метър
бях тръгнала с гуменки![]()
иначе като има супер много сняг
мама ме кара с ботушите да хода
Имам едни маратонки,дето са ми по-топли от ботушите.
Никви ботуши...иначе всичко друго![]()
Предимно маратонки...и производните им там кецове,гуменки...
Абе...сигурно малко тъпо ще прозвучи ,ама зиме...лете ... аз съм с кецовките ,от 2 години насам открих каква благодат е движението с тях иии все съм си с мойте GLLOBE , иначе ако не ми се налага да се събувам някъде си карам с гуменяци от пазара с различни връзки за по-интересноЕ добре де признавам ,че на плажа си ходя с джапанки
![]()
Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!
Маратонки Форевъ![]()
Steel is my body and fire is my blood.
на мене най-удобни са ми гуменките,дори по-удобни от кецките.иначе лятото си карам с гууменяците,като застудее малко слагам кецовете,а за снеговете си имам суперски апрескии едни много яки ботушки понякога употребявам хахах
![]()
You said that if you could fly,you'd never come back down.
You only have eyes for that blue,blue sky...
www.sofistik.dir.bg
кецкииииии :P
ЕПА Я ЗА НАДЕНИЦА БЕХ!
Mи сега ходя с едни ботушки ан черепчета![]()
А иначе ходя с кецове,ама и от двата вида (тези над глезена и големите
![]()
)Най-често си купувам converse,aма и Mania ме кефят..Ааа,ходя и с пантофки понякога-с панделки,абе имам мн обувки,всеки път различно
![]()
![]()
...
Допреди 1-2 години с кецове, но като ми трябваше да бягам нанякъде (което много често ми се случва), кецовете остават на земята, а аз фърча напредТака че ги замених пак с oldschool маратонки, не от тия новите фешънските ест ;р
кецове не че от голямо значение
lakai , dc* , 'es , circa тва са марките с които съм ходил най доволен съм от
dc и 'еs circata e здрава ама вече не ме кефи (кат модел) а lakai се скъса бързо
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
Най-обикновени обувчици![]()
www.river-of-flame.piczo.com
Name-->>VlaDimiR??!<<-
†Escalation666†
97% ot mujete sa geiove, ako ti si ot onezi 3% sloji tova v podpisa si xD
Eto me i men (leshper)
ем в момента времето накага понякой път да съм с ботуши .. иначе обичам кецките.. а за марката .. ем бащата ми купи едни на Converse миналия месец и ся някви др ми е взел ама още не съм ги виждала другите
щот не ми ги взима от BG .. а иначе.. бе честно казано зависи от сезона .. нялото си е хубаво да си са барнеш по така .. (говоря за момичетата...) .. ама най си е удобно с кецки .. но зависи от случая
![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!