.
Отговор в тема
Страница 3 от 19 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 451

Град
    Dobrich
    Sisqta написа:
    С маратонки мн ясно..Кецовете ги носят предимно метълиииииии и рапърииии които яко SuXxxxX

На майкати задника sucks, дейба шибания фешън-хаус-буклук \/
    Цели се в луната. Дори да не я улучиш, ще стигнеш звездите.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от proba
    кецове не че от голямо значение
    lakai , dc* , 'es , circa тва са марките с които съм ходил най доволен съм от
    dc и 'еs circata e здрава ама вече не ме кефи (кат модел) а lakai се скъса бързо
    abe brat az iam 1 lakai na 2 godini podmetkata im e kato nova i otgore nesa mrudnali..velureni sa! naskoro si zeh i dr lakai nad glezena i te sa qko ku4e marka ne murdat :P ina4e po temata samo kecove nosq.. Lakai DC Fallen Vans teq marki sa stabilni

Zimata hodeh s botu6i , a sega s maratonki :P i pantofki .
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Цитирай Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
    Zimata hodeh s botu6i , a sega s maratonki :P i pantofki .
    и аз съм така... ама имам и кецове.. и тях си нося..
    Мечтите са безкрайни..

em to az i zimata hoda s kecove i lqtoto vsi4ki sezoni ,ne gi svalqm i v banqta hodq s tqh ot vreme na vreme gi smenqm imah edni na circa -kat model qki ama ne6to gi sadrah mn burzo, sa vku6ti imam osiris,etnies i globe ....dovolna sum ot tqh,samo etnieskite mn se hluzgat podmetkite na leda ama sa podrobnostiiii

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Нося и двете
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    ботуши и маратонки
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

hottie
    Guest
    Imam 2 stila na obli4ane - ili s ketsove (DVS) ili s obuvki,botu6i, na tok4eta bez tok4eta.
    Samo mrazia da e ki4ozno,luskavo ili s jeleza tip 4algadjiisko

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    Цитирай Първоначално написано от proba
    кецове не че от голямо значение
    lakai , dc* , 'es , circa тва са марките с които съм ходил най доволен съм от
    dc и 'еs circata e здрава ама вече не ме кефи (кат модел) а lakai се скъса бързо
    abe brat az iam 1 lakai na 2 godini podmetkata im e kato nova i otgore nesa mrudnali..velureni sa! naskoro si zeh i dr lakai nad glezena i te sa qko ku4e marka ne murdat :P ina4e po temata samo kecove nosq.. Lakai DC Fallen Vans teq marki sa stabilni
    Lakai sa super ! az imam edni lakai i edni DVS, ama lakai sa po-dobrite

Голям фен Аватара на PepiDesigns
    Град
    In the Middle of NoWhere :P
    Кецове .. когато и да е - с кецове ..

Зимата само с Timberland-ките , че са ми устойчиви и топлят :P
    Site : vtuning-bg.net
    Site2 : webpodaraci.com

Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки

nalami za predpo4itane...cafnali

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

Az si xodq po cqla godina s kecove (prez lqtoto i s 4ehli de).E,ne s edni i sa6ti kecove,imam si 7 4ifta i takam... a za marki... ami zavisi ot modela i predpo4itaniqta mi...moite pove4eto sa ot razli4ni marki taka 4e...
    My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities

Цитирай Първоначално написано от scene_lady
    Az si xodq po cqla godina s kecove (prez lqtoto i s 4ehli de).E,ne s edni i sa6ti kecove,imam si 7 4ifta i takam... a za marki... ami zavisi ot modela i predpo4itaniqta mi...moite pove4eto sa ot razli4ni marki taka 4e...
    ama abs0lutn0 suglasna sum i az sum tui mn si obi4am kec0vete ama mn nqk0i kat vikat 4e katy n0si6 kec0ve si bil nekvo emo ili metal da we kec0vete sa na vurha (p0ne za men) a za marki nigi znaq ama se pak sea novite sa mn ybavi4ki
    Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!
    ... ДА, обичам се!Обичайте се и вие.._(_

- M0n4y `Bi4a` Marixyan4y => s0o much {p}

i az prepo4itam kecovete obojavam gi ! nqkoi pat oba4e se nalaga i botu6i da slagm ama i to si e normalno v toq snqg kak ina4e ...

ее зависи от настроението .. в некой дни см напълно спортна натура иии с кецове .. др път с обувки-пантофки .. или пък с по-тънки ботуши (имам мнооого и най-различни цветове) , когато имам същия цBят колан .. блуза .. чанта .. обици .. и те така
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Kecove mnogo qsno! Nqma da se izlagam s nqkakvi gumenki!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от krisscho
    маТаРонки
    маТаронки .. хах ...:P

по темата: през зимата с ботуши иначе патъчки или гуменки(кецове)
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Маратонки.

Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Ми са през зимата ботушки,но иначе кецовее

Град
    Лапландия!?
    Кецове най-удобно ми е и съм свиканала с тях и примерно ако тръгна с някаква друга обувка ще ми е супер неудобно и ще съм като 'в небрано лозе'

Попринцип играя баскетбол и най-често ходя с кецове. В момента ходя с тези.

Голям фен
    Ооо аз откакто открих кецовете,тая зима не съм слагала ботуш-повече топлят и не пропускат кецките.Въобще,само кецове!

Цитирай Първоначално написано от Co0kIe
    Цитирай Първоначално написано от lyyly
    Ми са през зимата ботушки,но иначе кецовее

с кецки :]
    [!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си