- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
abe brat az iam 1 lakai na 2 godini podmetkata im e kato nova i otgore nesa mrudnali..velureni sa! naskoro si zeh i dr lakai nad glezena i te sa qko ku4e marka ne murdat :P ina4e po temata samo kecove nosq.. Lakai DC Fallen Vans teq marki sa stabilniПървоначално написано от proba
Zimata hodeh s botu6i, a sega s maratonki :P i pantofki
.
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
и аз съм така... ама имам и кецове.. и тях си нося..Първоначално написано от •._.•No_NaMe•._.•
![]()
Мечтите са безкрайни..
em to az i zimata hoda s kecove i lqtoto vsi4ki sezoni ,ne gi svalqm i v banqta hodq s tqhot vreme na vreme gi smenqm imah edni na circa -kat model qki ama ne6to gi sadrah mn burzo, sa vku6ti imam osiris,etnies i globe ....dovolna sum ot tqh,samo etnieskite mn se hluzgat podmetkite na leda ama sa podrobnostiiii
Нося и двете![]()
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
ботуши и маратонки![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Imam 2 stila na obli4ane - ili s ketsove (DVS) ili s obuvki,botu6i, na tok4eta bez tok4eta.
Samo mrazia da e ki4ozno,luskavo ili s jeleza tip 4algadjiisko![]()
Lakai sa super ! az imam edni lakai i edni DVS, ama lakai sa po-dobriteПървоначално написано от Pit Of SnakeS
![]()
Кецове .. когато и да е - с кецове ..
Зимата само с Timberland-ките , че са ми устойчиви и топлят :P
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки
nalamiza predpo4itane...cafnali
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
Az si xodq po cqla godina s kecove (prez lqtoto i s 4ehli de).E,ne s edni i sa6ti kecove,imam si 7 4iftai takam... a za marki... ami zavisi ot modela i predpo4itaniqta mi...moite pove4eto sa ot razli4ni marki taka 4e...
![]()
My dream isn't an absurd...it's just imposible for your possibilities
ama abs0lutn0 suglasna sum i az sum tui mn si obi4am kec0vete ama mn nqk0i kat vikat 4e katy n0si6 kec0ve si bil nekvo emo ili metal da we kec0vete sa na vurha (p0ne za men)Първоначално написано от scene_lady
a za marki nigi znaq
ama se pak sea novite sa mn ybavi4ki
![]()
Издребнели момченца,превзети лигли и комплексари - Full reSpecT и пътя!
... ДА, обичам се!Обичайте се и вие.._(_
- M0n4y `Bi4a` Marixyan4y => s0o much {p}
i az prepo4itam kecoveteobojavam gi ! nqkoi pat oba4e se nalaga i botu6i da slagm ama i to si e normalno v toq snqg kak ina4e ...
ее зависи от настроението .. в некой дни см напълно спортна натура иии с кецове .. др път с обувки-пантофки .. или пък с по-тънки ботуши (имам мнооого и най-различни цветове) , когато имам същия цBят колан .. блуза .. чанта .. обици .. и те така![]()
Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...
Kecove mnogo qsno! Nqma da se izlagam s nqkakvi gumenki!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
маТаронки .. хах ...:PПървоначално написано от krisscho
по темата: през зимата с ботуши иначе патъчки или гуменки(кецове)
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Кецове най-удобно ми е и съм свиканала с тях и примерно ако тръгна с някаква друга обувка ще ми е супер неудобно и ще съм като 'в небрано лозе'
Ооо аз откакто открих кецовете,тая зима не съм слагала ботуш-повече топлят и не пропускат кецките.Въобще,само кецове!![]()
с кецки :]
[!]..гЛеДаМ НеБеТо-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЛуНаТа-ВиЖдАм тЕб..ГлЕдАм ЗеМяТа-ВиЖдАм тЕб..Е дА Ти ЕбА мАйКаТа..МрЪдНи мАлКу..[!]