- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- КЕцОВЕ ИлИ... ?
Кецовеееее!Аз друга обувка през живота си няма да обуя!Иначе като марки...CIRCA,CONVERSE,ETNIES...![]()
С маратонки мн ясно..Кецовете ги носят предимно метълиииииии и рапърииии които яко SuXxxxX
Много си тъпа!Металите НЕ носят кецове!
А сега по темата: Аз нося само и единствено КЕЦОВЕ!!!![]()
и през зимата и през лятото си нося кецове ^^
...You are trying to take me,they are trying to make me.This is the only,give me the only thing.Tired of trying,I'm tired of lying.The only thing I understand is what I feel....
Dying_In_Your_Arms
Образувате ми смях с тия кецове,земете се стегнете!
Маратонки, кецове, ботушки, пътъчки, балетни обувчици, гуменки, джапанки, сандалки, чехли абе за кфот се сетите сичко нося.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Що не си използваш устата по предназначение (да лапаш пишки)...Първоначално написано от Mono_Blok
острумщините не ти се отдават...доста си простичка![]()
Секи си има различен вкус бе!На едни им харесват кецове на други токчета, а на трети пантофки!Тебе като не те кефат кецовете кво се обаждаш!?!? Се 1 аз са да почна да говора на другите да не носат токчета примерно!Сещаш ли се, че няма как да стане!Първоначално написано от Yani_m
Никой няма да спре да носи кецове само щото ти така си казал!За тва трай си!
![]()
Zimata botu6i,dr sezoni kecove,maratonki,guminetki i 4epici..a i prez lqtoto 4ehli ili djapanki![]()
kecki,est.markata ne e mnou ot zna4enie spored men...samo da te kefat :P
=)(=
маТаРонки и Кецове.![]()
![]()
nosq kakvoto imam i sa mi kupili ili az sum si izbrala lqtoto s plitki galo6kizimata s batu6ki a sq mi zeha originlni kecki na adida si im se radvam i nosq mataronki
![]()
kajete magazin na etnies v sf pls 4e tiq koito znam gi obikolih ma se nqma moq nomer ot tiq deto nai-mn me kefat![]()
Tell me baby when I hurt you
Do you keep it all inside
Do you tell me all's forgiven
And just hide behind your pride
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
![]()
lele kak moe si tolkova zadrasten traisi .... :P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от *-*Krisito*-*
Първоначално написано от marche
vaiiiiiiii mn ma denzqt![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
vseki si ima razli4en vkus za vsi4ko.az li4no predpo4itam kecove za6toto sa mi udobni i sam sviknala na ravni obuvki pak i maratonkite ne me kefqt no vse pak nqmam ni6to protif da raznoobrazq malko s nqkakav dr vid obuvka.![]()
Права си ще си трая,ама нали знаеш смешните сте виеПървоначално написано от shiT_ShiT=
![]()
![]()
![]()
[quote="Yani_m"]Права си ще си трая,ама нали знаеш смешните сте виеПървоначално написано от shiT_ShiT=]
![]()
![]()
[/quote
Ти казваш, че сме смешни, ок мисли си го не ми пречиш!Ама да седна ли и аз да ти обяснявам, че и ти си смешен,като не носиш кецове!?
доста си проста...Първоначално написано от Mono_Blok
дано те блъсне трамвай...или у вашето село нЕма трамваи?
Ahaaaa, razbiram kakvi iska6 da kaje6. Am kvo kato si gi imala togava, tuk kadeto jiveq po4ti vseki e s tezi a jenite s podobni no po kasi, rabotq v magazin za obuvki i gledam 4e horata vse o6te gi iskat , neznam kakvo im haresvat i kak sa im udobni ama gi nosqtПървоначално написано от *Wanker*
![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
мен с кецките ми беше студено зимата и трееше с некви гадно ботуши![]()
Еми браво да си ги носят.. (:Първоначално написано от asi_basi
Аз не искам такива вече така че..
London Tipton
[quote="Psychopath*"]доста си проста...Първоначално написано от Mono_Blok
дано те блъсне трамвай...или у вашето село нЕма трамваи?[/qu
to 4e e selo e selo ama pak tramvai
www.impulse.bg/rastiii