- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В случай, че момчето е по-високо...
sorry 4e puskam o6te 1 temaama sa gledah edna kartinka na koqto se vijdat samo krakata na edno momi4e i edno mom4e ... momi4eto se e nadignalo na prusti qvno celuva mom4eto ... i se zamislih 4e visi4ki kartinki sa takiva taa haresvam edno mom4ee
koetoo e malkoo po nisko ot mene suvsem malko noo se vijdaa toi su6to me haresva
4udq se zaduljitelno li mom4eto trqbva da e po visoko idiotsko li e momi4eto da e po- nagore
Редактирано от-ЦвЕтИт0
Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.
![]()
Щом се харесвате няма никакво значение,че си малко по висока..Това че си по висока не означава че не трябва да сте заедно..Това са едни подробности....![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Съгласна съм!И не само че са подробности ми са и едни много глупави разбирания!!!Първоначално написано от Sisqta
![]()
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Недей да робуваш на предрасъдъци.Какво значение има височината,ако се харесвате,нищо не би ви попречило да бъдете заедно,нали?
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ако двама човека си допадат и искат да бъдат эаедно,кво эначение има кой колко е висок?Никакво.
[size=7][b][u]fosse cos
Е острани изглежда доста смешно ама ако тва не ти пречи давай , няма лошо...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Ако на тебе ти е добре с него, няма кво да се притесняваш... Аз примерно харесвам по-високи от мене, така че при мене няма опасност от такъв проблем... Но най-важното е да не ти пука какво мислят хората!!!
Напоследък често виждам такива двойки, при които момичето е по-високо. Не сте единствени, няма от какво да се притеснявате.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Няма как да излизате. Просто няма начин, той е по-нисък, хората няма да ви харесатПървоначално написано от 4eere6ka_kiss
:P
шегичка
What I want, is what I need!
What I need,is METAL and SPEED!
Ми щом се харесвате какво значение има височината, след време той може да се дръпне и да те изпревари