.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    аз не бих..след като не знае какво иска защо трябва да се изяснява на твоя сметка..да не говорим че те оставя заради бившата си..ако питаш мен давай нататък

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Ако обичаш да си резерва...

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Ако обичаш да си резерва...
    ... emi ne ama ddz stra6no mn se privyrzax kym nego .. ai za tokova kratko vreme .. nikoga ne sym se privyrzvala tolkova .. dori i za pove4e vreme

Момиче, не се оставяй да си играят с теб - този няма скоро да се раздели с приятелката си, теб те е ползвал само като заигравка или като начин да накара бившата си да ревнува и следователно пак да се съберат. Била съм в подобна ситуация, после пак са се опитвали да ме поставят в такава, но за разлика от теб аз си осъзнах грешката и не смятам да я допускам отново. Покажи му на онзи, че си безразлична, дръж се хладно, ако се опита пак да се свърже с теб, покажи му, че не си дете, което вярва на всяка дума. Пожелавам ти успех

Мега фен Аватара на amatorium
    Toq e pulen putio! Cql Enrique Iglesias Napravo se chudq kak moje da si mislish da se suberesh s takuv muhlio.
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от &ILoveU2
    ми темата мацко не е за тука, а иначе ако пича те кефи наистина що пък не - поне колкото ти да си направиш кефа и после да го зарежеш ти ще е яко

I Az SyM Na Sushtoto Mnenie

абе какво е това,сега съм с теб после с бифшата после пак с теб...после?
    все пак ти си решаваш но аз лично не мисля,че бих му позволила отново да е с мен ти да не си му носна кърпичка?

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Povlekan
    Цитирай Първоначално написано от Sv3tLinCetU
    Много е сложно,но трябва да помислиш над това,че щом се връща при бифшата просто еи така значи той не държи кой знае колко на теб и освен това дори да му простиш не можеш да бъдеш сигурна,че в един момент нещо няма да му приштрака и да се върне отново при нея или да отиде при друга!Ако му простиш един път за такова нещо( което е доста неприятно) не е изклучено да се повтори както казах по-горе!
    Този смс" Липсваш ми " може да е за да покаже,че се е привързал към теб или просто еи така за да има една отворина вратичка за него Пмисли и за това дали ще си щастлива с него ако му простиш,дали няма да се съмняваш непрекъснато и това да тормози теб и да погубва връската ви
    +1 Search for new one тоя е въздухар
    +1 ... mn e lesno da govorim otstrani , no pri podrobno razkazana istoriq , kakto mi izglejda tazi bih te posyvetvala da ne se zanimavash poveche s nego ... vse pak zavisi kakvi sa ti chustvata , no ... po-dobre go zabravi
    MYJE BOL i e gresho , che sa boklucii , tova che ponqkoga sredhtame hora , koito ni naranqvat , ne namalqva po nikakyv nachin broq na svestnite momcheta po zemqta
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Варна
    i az ve4e sym na tova mnenie .. no ne6to v men mi kazva 4e trqbvca da si go vyrna .. moje bi za6toto sym zodiq lyv i sym inat .. nz nz

Не ти трябва тоя...аз на твое място не бих го погледнала повече.Само ще си скъсаш нервите...не си заслужава

spored men ne biva da mi pro6tava6.Mnoo tapo e postapil s tebe nqma zna4enie 4e ne6tata sa po4nali v 4ata
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си