- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ако се върне при мен да му простя ли ?
аз не бих..след като не знае какво иска защо трябва да се изяснява на твоя сметка..да не говорим че те оставя заради бившата си..ако питаш мен давай нататък![]()
... emi ne ama ddz stra6no mn se privyrzax kym nego .. ai za tokova kratko vreme .. nikoga ne sym se privyrzvala tolkova .. dori i za pove4e vremeПървоначално написано от aLakaZam
Момиче, не се оставяй да си играят с теб - този няма скоро да се раздели с приятелката си, теб те е ползвал само като заигравка или като начин да накара бившата си да ревнува и следователно пак да се съберат. Била съм в подобна ситуация, после пак са се опитвали да ме поставят в такава, но за разлика от теб аз си осъзнах грешката и не смятам да я допускам отново. Покажи му на онзи, че си безразлична, дръж се хладно, ако се опита пак да се свърже с теб, покажи му, че не си дете, което вярва на всяка дума. Пожелавам ти успех![]()
Toq e pulen putio! Cql Enrique IglesiasNapravo se chudq kak moje da si mislish da se suberesh s takuv muhlio.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
абе какво е това,сега съм с теб после с бифшата после пак с теб...после?
все пак ти си решаваш но аз лично не мисля,че бих му позволила отново да е с менти да не си му носна кърпичка?
+1 ... mn e lesno da govorim otstrani , no pri podrobno razkazana istoriq , kakto mi izglejda tazi bih te posyvetvala da ne se zanimavash poveche s nego ... vse pak zavisi kakvi sa ti chustvata , no ... po-dobre go zabraviПървоначално написано от Povlekan
MYJE BOL i e gresho , che sa boklucii , tova che ponqkoga sredhtame hora , koito ni naranqvat , ne namalqva po nikakyv nachin broq na svestnite momcheta po zemqta![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
i az ve4e sym na tova mnenie .. no ne6to v men mi kazva 4e trqbvca da si go vyrna .. moje bi za6toto sym zodiq lyv i sym inat .. nz nz![]()
![]()
Не ти трябва тоя...аз на твое място не бих го погледнала повече.Само ще си скъсаш нервите...не си заслужава![]()
spored men ne biva da mi pro6tava6.Mnoo tapo e postapil s tebe nqma zna4enie 4e ne6tata sa po4nali v 4ata
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!