.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Заряза ме след като ме ...

em kvo da vi kaja spah s edno mom4e be6e mi za prav pat ama posle ne6to se skarah me i toi si trqgna s biv6ata priqtelka.. v na4aloto kogato go napravih mi be6e gadno ama sq kato se razviha ne6tata mi olekna 4e ne sme zaedno nz za6to.. nz dali e normalno.. problema e 4e ne bqh mn gotova i nz za6t go napravih ... i ne iskam da go praqvq pak v skoro vreme.. ama problema e dr 4e e kazal na priqtelkata si kogato se sabraha za vsi4ko i se pritesnqvam 4e 6te se razduha istoriqta i v grada 6te se pusnat nqkvi tapotiii sluhove dai te mi savet da otri4am ili da si prizna .. ili pak da kaja 4e mu be6e malak,...(btw naistina be6e malak)

Много жалко, че му е бил малкък. Не всички са като мен-надарени!
    К'ва си такава с мъжки никнейм, да нямаш кур? И к'во ти дреме за тая тъпа путка приятелката му? Ти мозък нямаш, че търсиш отговор на въпроса си в този пиклив форум? К'во се вживяваш като многострадална, чукай и бягай, тоя дришльо нищо не е направил за това сега не ти се праваи секс. Просто му кажи, че не струва и му еби майката...и след това си я еби и на теб.
    Ghost reporting!

Guest
    Da ti kaja spored mene po -dobre otri4ai.Po tozi na4in 6te izleze 4e toi iska da ima ne6to takova s teb i ve4e 4ak si v1obrazqva 4e ste go pravili .Sled kato e post1pil taka e** mu maikata i go izkarai l1jeca... da vidim dali 6te mu stane priqtnoOo...

Град
    София най-голямото село в БГ
    Mislq, che trqbva ti da reshish ti imash mozyk v glavata si! Pomisli za posledicite ot tova ako otre4esh, priznaesh i kajesh 4e mu e maluk?! :P
    I reshi kakvo da pravish na bistyr akul! Dnes sa mnogo malko istinski vernite mom4eta.. koito nqma da pojelaqt edno momi4e samo zaradi sexa! I az iskrenno syjalqvam za tova, koeto se e slu4ilo!!! No ne mislq, che trqbva da zarejesh sexa, smisul ako si namerish to4noto mom4e pak li taka shte govorish? Ne mislq!! No mnogo vnimavai sys sledvashtiq!!!! Ina4e na toq mu tegli mainata i tva e! Jivota ne e svyrshil! :P A ti si v razcveta na jivota si Uspeh :P

emi kontraatakuvai ako trugne da kazva ne6to :P priznai istinata da go e sram

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ako trygne da razpravq za teb kofti raoti много ясно ,че тряя му затвориш устата с това за малкият му приятел Иначе го остави да си живее

и голямата работа като му е малък бе ?! Вие момичетата кво си мислите ве..да не го храним ние и да му слагаме тор че да "РАСТЕ" !?!? Бахти хората..къвто е такъв е..нали работата е да задоволява и себе си и теб ... цццц не стига че им се дава а и недоволна !!!!!!!

и голямата работа като му е малък бе ?! Вие момичетата кво си мислите ве..да не го храним ние и да му слагаме тор че да "РАСТЕ" !?!?
    абе вие тука всички сте олигофрни и то недъгави, на всички ли ви е малък? Няма ли в тоя форум истински мъж освен мен?!?! което момиче се оплаква от размера на приятеля си, нека да дойде при мен, аз с удоволствие ще й го набутам, така че да заплаче...
    П.П. не се притеснявайте, от мен да мине, ще ви го набутам и отпред...
    Ghost reporting!

AXhhaxhxaHxahhxahXAhAXhaxhHXhxHAHAXhaxhAXhaxhxahah HAXHAXHaHAxhAXHAHXahxahHXhAhxhaxAXHAHXAxhaxhhxHAHA XhAXHAXhAXHAXHAHXAXHAXHAHAXHAh

ахахаххахнаханханханханха хахахаха
    такааа недей отрича, ами по-добре го насери пред сички колко му е малък и колко е зле в леглото и направо ще му е**ш мамата
    Слабите се стремят към порядъчност, силните владеят хаоса!
    А. Хитлер

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Защо правиш нещо, от което ще се срамуваш и ще криеш? Няма смисъл да лъжеш. Правила си секс, ама още си девствена, защотот пишката му не е могла да си свърши работата

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Защо правиш нещо, от което ще се срамуваш и ще криеш? Няма смисъл да лъжеш. Правила си секс, ама още си девствена, защотот пишката му не е могла да си свърши работата
    точно така

Re: Заряза ме след като ме ...

Цитирай Първоначално написано от typ4o
    .. ili pak da kaja 4e mu be6e malak,...(btw naistina be6e malak)
    Мне, кажи че е нямал пенис въобще

misi na si4ki za savetite i az mislq ako se razbere da si priznaq btw naistina ne be6e ni6to usobenno v legloto .. det sa kazva nz za6to zapalih kombainata za edna kle4ka ,,,

__________________________________________________ ___________
    hasan kazal na ai6eto gyza ti e kato Komabina
    po kasno poiskal da prai sex s neq i tq mu kazala
    ha az za edna kle4ka da nqma da palq kombainata
    :P

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    И да отричаш и дан е отричаш те е минал и най-глупавото е, че си го направила за първи път с грешния човек... Квото ще да става ти пак си губещата

Просто не губи достойнство
    Away from life!

няма защо да отричаш..а това за "малкия" ще свърши чудесна работа..всеки път когато някой повдигне темата за това как си му пуснала той вече няма да се перчи, а ще търси начин да я избегне

Град
    София / Бургас
    Цитирай Първоначално написано от typ4o
    misi na si4ki za savetite i az mislq ako se razbere da si priznaq btw naistina ne be6e ni6to usobenno v legloto
    e ako si se prekarala da spish s nego i hem ne stawa hem mnogo prikazva, verno si se preebala ama da ne ti puka.
    Ako ne ti se priznawa - mojesh da kajesh che si e trygnal shtoto ne si mu pusnala. Ili pyk mojesh da kajesh che si mu pusnala ama si umryala ot smyah kato si mu widyala onaya rabota i se e obidil. Ave izobshto mojesh mnogo losho da go prekarash
    I drugiq pyt poveche vnimavai s kogo - gledaj goleminata na krakata

Цитирай Първоначално написано от Andrey358
    и голямата работа като му е малък бе ?! Вие момичетата кво си мислите ве..да не го храним ние и да му слагаме тор че да "РАСТЕ" !?!?
    абе вие тука всички сте олигофрни и то недъгави, на всички ли ви е малък? Няма ли в тоя форум истински мъж освен мен?!?! което момиче се оплаква от размера на приятеля си, нека да дойде при мен, аз с удоволствие ще й го набутам, така че да заплаче...
    П.П. не се притеснявайте, от мен да мине, ще ви го набутам и отпред...
    Хфали ме муцко да не ти се сера!!!

Повече от фен
    omg ti si qko prosta !!! dostaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! taka de s izvinenie malak ili ne nabutal ti go e ? ti tai ili inache si pusnala na nekav kvo kat kaesh che mu e malak toi she kaje che go kaash samo shtoto te e ebnal i zarqzal kat nekvo dolno pse leleiiii pa i 8 sm ti stigat da umresh ot kef ako moje go izpolzva ... a za tva che ne bil koi zn kvo abe ti 1 put 10 orgasma li iskash .... hahhah em she se razbere ot grada shte tarpish kat si zle... dan si spala s nego

Цитирай Първоначално написано от hardly_awakened
    AXhhaxhxaHxahhxahXAhAXhaxhHXhxHAHAXhaxhAXhaxhxahah HAXHAXHaHAxhAXHAHXahxahHXhAhxhaxAXHAHXAxhaxhhxHAHA XhAXHAXhAXHAXHAHXAXHAXHAHAXHAh
    +1
    Не пия, Не Пуша, По Жени Не Хода ! - Да Да ! Skype: love_sexy_girls

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    точно така
    +1
    Любовта е най-важното на света

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си