- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се обръщате към родителите си ?
Ъъ и аз така ..Първоначално написано от MIKROBA
[/i]
Мама и тати....така съм си свикнала от малка пък да не говорим 4е от първи клас не съм казвала тати щот баща ми почина много отдавна и... така
![]()
А пред другите ... мама и тати или маика ми и баща ми ....
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
на майка ми - мам или мами
на баща ми - тати
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
на майка - майче
на татко - тате
![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
ем към мама се обръщам с "мамо", пък сестра ми е свикнала да и вика "маме" и на мен ми звуче адски странно. Към тате с "тате","тати" или като се лигавим "Янев". А пред други хора казвам "мама и тате" или "наще".
![]()
(tva e mnogo milo obru6tenie,no ne me pitajte ot kude mi hrumna-dulga istoriqqq(majka mi ne e debela ili ne6to podobno
![]()
![]()
)
1.ХАКУНА МАТАТА - Късметът е там където подготовката среща възможността!!!
2.Не плачи, защото е свършило. Усмихни се, защото се е случило.
3.Печели без да се хвалиш!Губи, без да се оправдаваш!
Аз не им говоря,ако се наложи "баба ти" на дядката и майка им,нищо не им говоря,бати боклуците,като умрат правя парти у дома,всеки е поканен.
Пука ли ти ?
и кво значение има дали е пред приятели?![]()
пс- различно...ние си имаме забавни обръщения...които все пак ще спестя![]()
Мамо и татко,понякога викам на майка ми 'дъртоо'![]()
ама тя не се обижда![]()
;]
Аз на майка ми й казвам мамо, mother или madre, а на баща ми тате или баща ми. Пред други хора майка ми и баща ми :Ь
на майка ми й викам - мамо,мамче,маминка
на бащата - тати,тате , бащатко ми, дъртия , пенсия![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
На майка ми: Майко , Марински (казва се Марина)
На баща ми: Татко , или дъртия (пред аверите)
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
мии вкъщи - мама и тати![]()
а пред приятелки татко или баща ми и майка![]()
Майка - Тони (понеже се казва Антоанета) или Наташа (Кварталния пияница така и вика нз що)![]()
Тати - Шефе или MotherFucker![]()
Ми "мамо" и "тате" ,ама някой път като се разлигавя и почвам по имена![]()
![]()
Към мама : мамиии, мамее , като се лигавиме: извънземната, Танюшке, Нушче , мумии, наборе, на бебето мамата и т.н... към тате:рядко тати, иначе Любе, Тенекев (фамилията му е такава) ,Бау , Мяу и друго не се сещам...
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Епа на майка ми мамо а на баща ми понекога исусе понекога баща ми понекога тате кога как ми скимне![]()
ImA nEsHtA,kOiTo PaZq VuTrE v MeN!iMa NeShTa ,KoItO cHaKaT sVoQ dEn!ImA nEsHtA,kOiTo IsKaT sVoEtO vReMe I kOiTo SaMo BoG mOjE dA mI vZeMe!
Към мама се обръщам по име-Ник,Ники,Николетке или мамо/майски.За пред другите е мама
А баща ми си е просто Тати,винаги и пред всички
Едит: на 14 съм