.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Какво мислите за секса без обвързване ?

Какво мислите за секса без обвързване?Ако имате възможност бихте ли се навили да правите редовно секс с някой,но без да се обвързвате?Възможно ли е при такова нещо след време да възникнат чувства при някой от двамата...било то при момичето или при момчето?Е чакам вашите отговори

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Бих се навил. Понякога е по-добре да си правиш секс просто така. Без да се обясняваш. За чувствата не знам, може би зависи от хората.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

ni6to protiv nqmam za sexa bez obvurzvane :P daje e qko ponqkoga kato nqma6 partnior

Град
    София най-голямото село в БГ
    Не не бих!!!!!!!! Аз не съм някаква си сексиграчка!! Мисля, че човек като си хване гадже /при мен даже не е гадже а приятел, защото гадже ми се струва лигаво, а нашата връзка е сериозена/ КОгато имаш точния човек до себе си, няма да ти се наложи връзка без обвързване! Мисля, че може да се съчетае в една връзка всичко, стига да си намерил точния човек! Секса според мен идва от чувствата! Не случайно съм и против секса за 1 нощ!!!! :P Това е моето мнение!!

аз пък нямам против секса без обвързване но според мен е невъзможно да е само секс...все единя ще се намери да се влюби в другия или когато единя си намери приятел/ка ще се получи тъпо за другия.. :P

Град
    София
    То точно това винаги е проблема при такива взаимотношения - че рано или късно при единия се появяват чувства...
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Цитирай Първоначално написано от ghostwisper
    аз пък нямам против секса без обвързване но според мен е невъзможно да е само секс...все единя ще се намери да се влюби в другия или когато единя си намери приятел/ка ще се получи тъпо за другия.. :P
    Не че е невъзможно,но ще е много кратко!Или ще им писне след време или единия ще се превърже и естествено ще бъде наранен!
    Нищо против секса за една нощ!Но много зависи и от самия човек
    Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    То точно това винаги е проблема при такива взаимотношения - че рано или късно при единия се появяват чувства...
    To4Ho

hottie
    Guest
    Ami ne az li4no sum imala liubovnikokolo 5 meseca i nikakvi po-specialni 4uvstva ne se proiaviha.Razdelihme se normalno,kogato zapo4nah normalna vruzka i ne e imalo nikakvi problemi.
    Taka,4e da - poniakoga seks bez obvurzvane hi4 ne e lo6o!

Град
    V rozovite ti syni6ta...
    da pravila sam go i pak bih go napravila!Mnogo e valnuva6to i si struva izjivqvaneto e zavisi s kakav 4ovek e de...

с две ръце и два крака гласувам за!!!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Цитирай Първоначално написано от xaxo_xixi
    Бих се навил. Понякога е по-добре да си правиш секс просто така. Без да се обясняваш. За чувствата не знам, може би зависи от хората.
    +1

Повече от фен
    Бих се навила, защото за мен секса и любовта са различни неща. Могат да възникнат чувства да, но не винаги.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

ne sam navita na takav seks. za men 6tom se stigne do seks trq naistina da imam 4ustva kam dadeniq 4ovek ,za6toto vse pak sexa si e ne6to mn intimno i razkriva6 mn li4ni ne6ta ot sebe ,koito az opredeleno ne bih razkrila pred koito i da e! samo pred 4ovek na koito moga da raz4itam ,na koito imam doveriq i me razbira - v slu4iq Lubimiq mi

Град
    У нас =)
    Аз съм твърдо за! Стига да не направиш след време, като мен да се хванеш сериозно с някой и да се окаже , че не можеш да си предствиш живот без него. Иначе си е О.К.
    The business is business for himself.
    The freedom – freedom.
    life - bottomless street.
    Look with the your ir`s eyes the beauty of the night life.
    Come . . . in the street !!!

че това е мечата на сяко момче аз имам такава така да се нарече (връска) и ми е мн добре

Re: Какво мислите за секса без обвързване ?

Аз имам такъф случай! Значи правих секс с едно момче, което познавах, срещала съм и той само ми се закачаше и започна да ме привлича.Явно и аз съм го привличала. Така започнахме да го правим па-редовно и изведнъж се влюбихме един в друг. Вече 1 год и 7 месеца съм с това момче и съм много щастлива с него и той ме обожава. Такъв редовен необвързващ секс почти винаги завършва със сериозна връзка.Е, то зависи много и от хората де!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Аз съм за. Защото съм на 19. Преди бях против. Ако е редовно накрая почти съ сигурност единия ще се обвърже емоционално.
    Но да ви кажа.. много е готино. И без значение момче ли си или момиче, бъди пич и на сутринта обясни на човека какво е било- а именно "one night stand" ili "fuck buddy"-- в зависимост от нуждите А най добре още преди да сте започнали да обясниш на партньора си, че няма да се обвързвате след това.
    Blame the sin, not the sinner.

За мен секса е свързан с любовта и съм против секса без обвързване

Мега фен Аватара на amatorium
    Iska mi se da kaja neshto celomudreno po toq povod, no samo hubavi neshta se seshtam
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на amatorium
    A setih se neshto kofti na sexa bez obvurzvane. Доsta chesto se sluchva da se stiga do obvurzvane :P
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си на 14 миличка, не го прави. Иначе аз лично за себе си не приемам такова нещо!

аве кви са тея глопости аз съм само на 18 пък имах 3-год връска неса поробваите няма смисал няма да се ойените за него еби и бягаи

Re: Какво мислите за секса без обвързване ?

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    Какво мислите за секса без обвързване?Ако имате възможност бихте ли се навили да правите редовно секс с някой,но без да се обвързвате?Възможно ли е при такова нещо след време да възникнат чувства при някой от двамата...било то при момичето или при момчето?Е чакам вашите отговори

Тази идея е много добра. Това е идеален начин да се усъвършенстваш, пък си има и интрига - обикновено, щом е без обвързване, не искаш другите да разбират, а това понякога си е живо предизвикателство

Честно казано обмислям да започна такава връзка, обаче не с някой случаен, а с доверен човек. Е, кой е по-сигурен, освен приятелите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си