.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    София най-голямото село в БГ

Превод на текст от испански на български

Cebolla contra la tos

Si tienes tos no hay manera de eliminarla puerdes probar el zumo durse de seboya. Particularmente en el claso de los ninos / 2roto n s ~ nad n / este antiglo remeno /n s ~ nad neq/ casero sigue eficaz. La receta es corta finamente una seboya, ponla en un vaso cubrela /u s udarenie/ con un dedo de azucak /u s udarenie/ , y tapa el vaso. Dejala asi /i s udarenie/ por ecpacio den vienty quatro. Al cabo de este tiempo, toma varies veces, al dia una cucha rada del hugo formado.

Надявам се да ми помогнете!

boje tuka mai nikoi ne se e pritekul na pomo6t mi az sam u4ila ispanski 3 godini oba4e pozabravih ne6tata

Град
    Моля ако някой може да ми помогне нека пише!

Лук срещу кашлицата

Ако имаш кашлица no там маниерът на eliminarla puerdes опитва скуоша durse de seboya. Особено в claso от ninos на 2 смачкани"n S Nad n" / ntiglo remeno /n S Nad neq/ Este a хазайката преследва ефективни. Формулата е Намалява до finamente una seboya, ponla в акробат cubrela /u S udarenie/ с пръст от azucak /u S udarenie/, покрива акробата. Dejala Бунтовникът /е udarenie/ за ecpacio den vienty quatro. На носа на този път, вдигането изпъстря случаи, в слайда лъжица Юго оформен. Само с това мога да ти помогна не е много буквален превода но се надявам да ти съм ти помогнала поне малко.
    ИСКАМ ДЪВКА!

оууу и аз го уча това чудо

Град
    Цитирай Първоначално написано от MIKROBA
    Лук срещу кашлицата

Ако имаш кашлица no там маниерът на eliminarla puerdes опитва скуоша durse de seboya. Особено в claso от ninos на 2 смачкани"n S Nad n" / ntiglo remeno /n S Nad neq/ Este a хазайката преследва ефективни. Формулата е Намалява до finamente una seboya, ponla в акробат cubrela /u S udarenie/ с пръст от azucak /u S udarenie/, покрива акробата. Dejala Бунтовникът /е udarenie/ за ecpacio den vienty quatro. На носа на този път, вдигането изпъстря случаи, в слайда лъжица Юго оформен. Само с това мога да ти помогна не е много буквален превода но се надявам да ти съм ти помогнала поне малко.
    mersi se pak

luk sre6tu ka6licata

ako ima6 ka6lica nqma kak da q mahne6 moje6 da izpolzva6 soka ot luk.v slu4aq na deca tozi star na4in e efikasen.receptata e kusa: slaga6 edin luk v 4a6a i go pokriva6 s edin prust zahary zatfara6 4a6ata(pokriva6 s ne6to) i q ostavi taka 24 4asa.sled tova vzimai po edna luji4ka nqkolko puti na den.

molq predvaritelno

Град
    At the world's end
    кой клас си? Шот според мене тфа е текст за 8 клас
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Град
    Цитирай Първоначално написано от WaPiSiMa
    luk sre6tu ka6licata

ako ima6 ka6lica nqma kak da q mahne6 moje6 da izpolzva6 soka ot luk.v slu4aq na deca tozi star na4in e efikasen.receptata e kusa: slaga6 edin luk v 4a6a i go pokriva6 s edin prust zahary zatfara6 4a6ata(pokriva6 s ne6to) i q ostavi taka 24 4asa.sled tova vzimai po edna luji4ka nqkolko puti na den.

molq predvaritelno
    mersi :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    кой клас си? Шот според мене тфа е текст за 8 клас
    emi 10 klas sym :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си