.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 80 от общо 80
    Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    веднъж съм плакал за момиче при това месец и половина (което няма да се повтори де) иначе от време на време плача ако гледам някое супер тъжно клипче като гледам "Титаник" или клато се сетя за нещо супер гадно
    Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    При мене е ТОЧНО обратното.
    дори се е случвало да плача на сън.Това беше след като скъсахме с последното ми гадже и 2-3 седмици след това се събуждам и усещам как възгавницата ми е няква влажна и очите са ми леко зачервени...
    Случва се да се разчувствам от някой филм чат-пат...
    Цитирай Първоначално написано от dshiznit
    Аз плаках като умря Мариса на края на 3-ти сезон на ОС.
    нещо не съм у ред ...

Леле майко!
    Ревльовци!
    Леле,да ти еба майката!
    Казах,че се е случило ЕДИН път и само ако се е случило нещо от голямо значение за мене... Не плача когато ми падне,МА!
    Това не ме прави ревльо...
    Това,че ти си тъпа си е твой проблем!
    Пфффф,к'во се занимавам с такива злета...Заминавай си там при `мъжкарите` и не се обаждай!

само не плачкай

Цитирай Първоначално написано от Moon`Girl
    само не плачкай
    Нема к'во да говоря...

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    И мъжете са хора, следователно и те имат чувства и могат да бъдат наранени. Друг е въпроса, че малко момчета си признават, че плачат. Лично пред мен са плакали много момчета. Не е жалка картинка. Щом на човек му е тъжно, той си плаче, не виждам нищо ненормално и неестествено.

Ми повечето момчета се сдържат. Евалата правя на останалите,които си изразяват чувствата
    През мен е плакал приятелят ми .Имаше етап когато между нас нищо не вървеше,просто си мислех,че всеки ден ни е последен и един път докато го обсъждахме аз се разплаках и през сълзи му казах,че ако нещата са такива по-добре да скусаме,той пребледя и почнаха да се стичат сълзи по лицето му,казах му да не плачка,а тои ме прегарна силно. Няколко минути просто си стоехме гушнати и плачехме-беше много сладко. Вторият път пак беше нещо от сорта много ми се издигна в очите с това,точно когато мисля,че няма надежда той неволно по различни начини ми показва какво съм аз за него и ме кара да го обичам по-силно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си