- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо плачат момчетата
Леле,да ти еба майката!Първоначално написано от Moon`Girl
![]()
Казах,че се е случило ЕДИН път и само ако се е случило нещо от голямо значение за мене... Не плача когато ми падне,МА!
Това не ме прави ревльо...
Това,че ти си тъпа си е твой проблем!
Пфффф,к'во се занимавам с такива злета...Заминавай си там при `мъжкарите` и не се обаждай!![]()
![]()
Нема к'во да говоря...Първоначално написано от Moon`Girl
И мъжете са хора, следователно и те имат чувства и могат да бъдат наранени. Друг е въпроса, че малко момчета си признават, че плачат. Лично пред мен са плакали много момчета. Не е жалка картинка. Щом на човек му е тъжно, той си плаче, не виждам нищо ненормално и неестествено.
Ми повечето момчета се сдържат. Евалата правя на останалите,които си изразяват чувствата
През мен е плакал приятелят ми .Имаше етап когато между нас нищо не вървеше,просто си мислех,че всеки ден ни е последен и един път докато го обсъждахме аз се разплаках и през сълзи му казах,че ако нещата са такива по-добре да скусаме,той пребледя и почнаха да се стичат сълзи по лицето му,казах му да не плачка,а тои ме прегарна силно. Няколко минути просто си стоехме гушнати и плачехме-беше много сладко. Вторият път пак беше нещо от сорта много ми се издигна в очите с това,точно когато мисля,че няма надежда той неволно по различни начини ми показва какво съм аз за него и ме кара да го обичам по-силно![]()
![]()
![]()