- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Верно ли е ????????????????
Искам да попитам, верно ли е 4е,ако мом4ето свърши вътре по време на месе4ния цикъл на моми4ето,няма опастност от забременяване.
Не съм пробвала, щото ме е страх да не стане нещо,но вс ми казват 4е докато си неразположена няма опастност да забременнеш....и все пак не бих рискувала.
Айде който знае плс да каже.
Не е вярно! Можеш да забременееш докато си в мензис!![]()
Shansa e strashno maluk i vse pak takuv ima. A puk ako krachetata sa ti kato na avatara az lichno bih svurshil vurhu tqh![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Не, не е вярно. Можеш да забременеееш по всяко време, ако не изпозлваш предпазни средства.
amatorium, фетишист!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Защо пък да не е вярно, като си е напълно вярно? Изключително рядко срещано е овулацията да съвпадне с менструацията. За това се водят и календарчета и се пищат тонове книги за безопасни и опасни дни!Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Можеш ли да гарантираш, че това е 100% безопасно?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Абе на тфое място не бих рискувал въпреки че целият ми живот се гради на рисковеПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Най-евтините презервативи са по 20ст, нима това е проблем?
Собственост на Canis_Dirus
MOJE da se zachene i po vreme na mesechniq cikyl! Nezavisimo kolko rqdko sreshtano qvlenie e,shtom ima shans tova da se sluchi nie sme dlyjni da go dadem na avtorkata kato vyzmojen.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ok,davai i sled 8-9 mesaca pishi kvo e stanaloПървоначално написано от krem4et0
![]()
А проблем ли е да правите секс без презерватив, но той да не свършва в теб?
Не за вражда, за обич съм създадена!
то че вероятността е малка - малка е, ама не е ли малко гнусничко..
Do you speak Salsa? .......
Първоначално написано от lwsu
Нали знаеш, че гнусливите не ги бива в секса? хаха![]()
vinagi ima malka veroqtnost!!!
I az i Udi Alan sme zaПървоначално написано от _Cuddly_
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
хаха, доообре беПървоначално написано от amatorium
такъв секс се прави задължително с кондомче ... трябва си бати идиота иначе ... риска за забременяване е малък
Imenno,da.Seks po vreme na cikyl bez prezarvativ si e bahti nenormalnata istoriq.Pyrvo,che e leko gnusno,vtoro,che momcheto moje da si dokara tolkova mnogo infekcii...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Mislete be hora!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Не е вярно, щото резултат от свършване в жената, докато тя е била в менструация в момента се подвизава из форума с ник Wrathchild. Кажете го на мен или на майка ми, че не може.Първоначално написано от krem4et0
![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
^^Даммм и има още едно тука дето се подвизаваПървоначално написано от Wrathchild
![]()
![]()
![]()