- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета как се грижите за лицата си?
Напоследък ми излизат пъпки по лицето, кожата ми стана груба и така нататък.Как успявате да пазите лицето си едеално?Без нито една пъпка,без нито една точица.Повечето тийнейджърки имат страхотни лица, аз не знам какви продукти да използвам. Темата може и да се повтаря, но ми е любопитно, защото смятам да се погрижа за себе си.
Оф и мен ме мъчи същия проблем с пъпките..Напоследък малко се поизчистиха ама...ами един френд ползва на VICHY i e mnogo dovolen.Ползва крем 35лв и коректор около 25 лв и е доволенобаче редовно тряя да се мажеш
![]()
\~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!
Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!
Повечето тинейджърки изобщо нямат хубава кожа, но пляскат два пръста фон дьо тени и пудри и ружове и коректори, но като ги махнат за ужасяващи.
Аз си мия лицето с гелче за лице, после ако има останал грим доизчиствам с млекце, после тоник и накрая кремче. (Напоследък и околоочен крем за сенки под очите)н. Два пъти дневно. И лицето ми си изглежда добре.
Saatana vittu perkele hate crew!
използвам крем с мед за 1.50 от аптеката, ако е много лошо положението смесвам ихтиол, бебешка пудра и крем здравя и се мацаммирише гадно ама много помага
![]()
po princip horata s idqlna koja ( bez nito edna to4ica i pup4ida) Q IMAT PO PRIRODA, A NE ZA6TOTO POLZVAT EDI KVO SI. rabotata s fondutenite e dr ga... ne govorq za neq. a ina4e az polzvan na GARNIER PURE GEL4ETO, NA AVON EDIN EXFOLIANT, IMEX, KREM4ETA SLED SI4KITQ TOQ TORMOZ, I PONQKOGA MASKA ( AMA NE SMA MN DOVOLNA OT NEQ)![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
аз ползвам маска на Ейвън с грейпфрут, лосион за дълбоко почистване с някакви сини гранулки в нея пак на Ейвън и още някакъв ексфолиант на Ейвън ама той ми е отдавна и май вече го няма по каталозитеА сега мисля да си взема Гарниер 3в1..казват че било много ефикасно
![]()
ами това е... не ползвам някви за пъпки, защото все още не ми се е наложило, дано и не стане![]()
Сапуна му е майката.
Преди имах един гел,не беше лош.Даже наскоро може да си взема пак.
Грим махам със тоалетно мляко,фон дьо тени(как се пише тва о.О),пудри и други подобни никога през живота си не съм слагала.
И имам едно кремче за пъпки,което върви със сапунче,което трябва да си купя...ама смятам,че и обикновения върши работа...
И си имам хубава кожа...
Ми аз кат се къпя си слагам някво такова кат гел с едни гранули вътре.Грима си го махам с мляко.И се мажа с някъв крем.Ама и преди да се мажих нямах много пъпки.Най ме тормозят черните точки.Но се боря!
![]()
edva li nqkoi tuk moje da ti pomogne da ima6 perfektna koja na liceto.nqkoi pisa 4e izpolzva sapun no toi izsu6ava kojata.az si po4istvam grima s toaletno mlqko sled tova se miq s edinn gel na oriflame i mn kremove sled tova i ponqkoga maska i eksfoliqnt.kakvo li ne si slagam po liceto no vse pak si mi e 4isto :P
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Не бъди сигурна,че всички са с перфектна кожа.
Има много и най-различни начини да се покрият дефектите.
Какво използвам аз:
имам специален измиващ гел и си го ползвам сутрин,и вечер.
Също използвам някво мазило на Clean&Clear против черни точки.
Грима си го махам с тоалетно мляко.
Ми..никак![]()
Само сапун от време на време
и нямам почти ник'ви пъпки
за сега![]()
Сутрин и вечер 1.гел за измиване на Нивея
2.Тоник на Виши и Гарниер
3. крем на Гарниер![]()
То и аз имам хубава кожа по природа, но това, което ти е дадено трябва и да се поддържа![]()
Не използвам сапун! Дерматоложката ме предупреди, че той само влошава положението. Дори и да свърши прословутият гел Ексфолиак, се плискам само с вода. Появи ли се проблем, мажа с Акне аут и с крем Ексфолиак. Предпочитам да давам пари за почистващи препарати, отколкото за козметика на Орифлейм, Виши и т. н., която само да скрива проблема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз нищо не ползвам...мия се с ексфолиращо сапунче Дав и понякога може да се намажа с малко обикновено кремче Дав пак (:
кожата ми е супер чувствителна и ставаше на рани от повечето продукти за пъпки, които съм ползвала преди 3-4 години, абе супер простотия, сега не ползвам нищо и кожата ми е перфектна
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^ аз пък съм точно обратното..
кожата ми рядко се трогва от каквито и да било мазила, затова редовно ползвам гелове/кремове против пъпки, че те са ми най-големия проблем
мия се със сапун, слагам някакъв крем а сутрин и вечер - тоник за проблемна кожа, преди да си легна ги слагам тия против пъпките, ама явно ми куца рутината, щото забравям да ги слагам редовно и няма ефект
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Първо мацка зависи каква ти е кожата. Може да се изисква посещение при дерматолог. Моята е адски зле защото е много чувствителна и от всичко, всичко започва да се бели, да ме сърби, да боли и дадох малко повечко пари ( 70 лева ) за медицинска козметика и сега лицето ми се чувства райскии се оказа, че не трябва да ползвам нищо в което има сапун. Така че най-добре първо да се консултираш с компетентен лекар.
А и освен това да не вземеш да си купиш нещо бебешко, защото бебешката козметика не е подходяща за по-зрялата кожа, тъй като тя има други нужди. И най-добре сложи край на сапуна, защото именно той много често уврежда кожата.
Мия си лицето с едно гелче на Nivea за смесена кожа, след това се мажа с крем Eucerin и където има пъпка слагам една антибактериална пудра - Сулфатиазол и наистина има ефект от нея. Преди мн често използвах розова вода,защото след като се измия с гела кожата ми беше доста сухичкаИначе имам и някакви глупости на Avon и на Clean&Clear,ама не са толкова добри.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Po4istvam go s gel pqna na avon kato se poiso6i kojata s krem za lice niveq, dav sa6to moje da se po4istva i sas spirt zalice ot aptekite kato si maha6 postoqno grima sled kato ne ti e nujen ve4e, slaga6 masko marni bani i na kozmetik moje6 da ide6.Tezi ne6ta si4ki gi pravq po razli4no vreme ina4e redovno gel pqnata ili spirta i zimata krem
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ами чистата кожа според мен си е до гена!Аз имам много малко пъпки по лицето и използвам тоалетно мляко на Дева,тоник на спиртна основа на Avon (много съм доволна) и тоник с мед и мляко,пак на същата марка!Сестра ми има адски много пъпки и черни точки и използва един крем - скиноре,продават го по аптеките и много и помага!А също и маска на Aroma!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Към Скинорен, както и към останалите лекарствени препарати се привиква, т. е. резултатът е до време.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
toaletno mlqko sled tova tonik (na oriflame sa hubavi si4kite) i krem zdrave ili bochko, tova go pravq sqka ve4er,moje i sutrinta,no na men rqdko mi ostava vreme, i vednyj v sedmicata po4istva6ta maska...idealen rezultat![]()
![]()
Ами почиствам с гел на Гарниер, правя си маска кремче и такапък и аз си харесвам кожата!!!!
Нямам проблеми с нея..
![]()
Everything happens for a reason..
Ами аз първо го мия със сапун dove след това използвам един измиващ гел на Avene и после се мажа със крем 'Бочко' и не се оплаквам,пък и кожата ми е такава че не ми излизат много пъпки,ама подържането му е майката![]()
Аз използвам скраб веднъж или два пъти седмично.Иначе грима задължително го махам с мляко вечерно време,и после си мия лицето с вода.А покаже ли се някоя пъпка...майка ми е козметик и веднага взима положението в ръце![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п