- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момичета как се грижите за лицата си?
хах еми ползвам на виши норма дерм като съм в банята.. вечер крем..върпекки че мака казва че не било полезно
![]()
Грима си махам с розова вода смесена с масло от жожоба(мисля че и се продаваха смесени,ама аз не намерих),със същощото нещо и си почиствам лицето,когато нямам грим.После слагам някакво друго масълце и/или кремче =p
Ползвам серията на Орифлейм с Алое Вера за чувствителна кожа и съм много доволна. След като нанеса тоника слагам бебешки крем на Нивея....толкова добре ми действа![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
а тва на Виши помага ли?каква му е цената?
Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...
Почистващ гел + вода на Гарниер, но попринцип използвам някое бебешко кремче...![]()
nicolepcd
Ами обикновенно първо мия със сапун, минавам с два гела с гранули и един против черни точки, после с тоник и тоалетно мляко.В неделя (ако не ме мързи, което за съжаление се случва доста често
) слагам пилинг маска.А ако имам грамадански пъпки, си слагам от едно кремче което е доста ефикасно, но е в малка тубичка и струва 6 лева.
Това правя общо взето, обаче за съжаление доста ме мълзи напоследък-![]()
Az slagam krem kogatoo mi se izo6i kojata, miq q s gel-pqna i ne6to 2v 1 imam na avon sega s pora4ah i emulsiq za lice (kvot i da re4e tva)na avon, grima gi maham s mlqko na orifleme ili bebe6ki mokri karpi4ki. Pravq i doma6ni maski na liceto s med, limon, kiselo mlqko, huma imah i na aroma maska za gladka koja![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Преди с TeenClean, ама нещо не съм го мяркала, та сега съм с Clean&ClearАма иначе понякога и с бебешки кремове... те са най-добрите
![]()
Ам тя хубавата кожа си е ген бе хора...Каквото и да използваш...все ще е нещо временно /в най-добрия случай/ та мисълта ми е не си съсипвай кожата с някакви химически препарати и бъркочи.Изчакай и с времето тя сама ще се изчисти.
ъхъ права си, много е вредно да си почистваш лицето, също да се къпеш, миеш зъбите или да се обескосмяваш, грима пък си е направо отровенПървоначално написано от Emo Doll
![]()
![]()
![]()
по темата:
аз ходя два пъти в месеца на почистване, след процедурата няколко дни сутрин и вечер се мажа зинерит, а през останалото време ползвам измивен гел, лосион и хидратантен крем на Юриаж
.........
хихихи дамз наистина тва е най-полезнотоПървоначално написано от zaharnatafeq
айде стига с бъзиците
ам имах предвид че не трябва да се прекалява защото на някои хора прекомерната употреба на подобни мазила не им се отразява много добре
![]()
Моята кожа е хубава (да чукна на дърво), но въпреки това използвам малко химия.След като си измия лицето с вода си го мия с 2 козметични препаратчета от серията на Clean&Clear и някой път ако случайно ми се появи някоя пъпка имам и коректор, с който я заличавам (понеже не използвам фондьотен)
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ти къв коректор ползваш?Първоначално написано от Elisa`Day
![]()
Хохахаха... еми аз ползвам най-добрия лосион, сама си го правя![]()
![]()
антибиотик Хлорнитромицин + Салицилов 2 % и отгоре мажа един слой Бочко (( Първото изсушава пъпките, а Бочко възстановява кожичката )) и немам никви акнета и комедониии.
Откакто го ползвам, кожата ми изглежда така.
http://i212.photobucket.com/albums/c...8/DSC00632.jpg - Вдясно.
има милион теми за маски за коса или лице,просто можеш да потърсиш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от .marmaid.
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Аз никога не съм имала перфектна кожа на лицето. И за да не задръствам раздела с тъпи теми ще използвам тази, за да попитам дали е имало някой друг, който да е бил с доста проблемна кожа, но нещо да му е помогнало, защото честно да ви кажа... ползвала съм сума ти лосиони и кремове, на козметичка съм ходила. Дори в момента ползвам Зинерит и бебешки сапун за почистване на лицето.. има малък ефект, но винаги съм си мечтала за хубаво и чисто лице, а все не го постигам, така че да попитам някой може ли да ми каже конкретен препарат с голям ефект... ?
![]()