- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как да подпомогна растежа на гърдите си?
na 13 god sam a imam mn malki gardi pls nqkoi ako znae kak da podpomogna rasteja im da kaje
Ami ti si sega v tozi period,4e se razviva vsqka 4ast ot tqloto ti spokoino mila o6te si malka 6te vidi6 4e sled 1-2 godinki razmerat 6te se e dosta promenil!!!Ne se pritesnqvai tolkova ima vreme!!!![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
abe mila ti kvo iska6?na 13 si! gardite ti 6te rastat o6te mnogo!nqkoi na tazi vazrast ni6to nqmat!iz4akai!o si! \/
Бозата му е майната![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
А така боза и банички, ама после да не пропуснеш да пуснеш тема Искам да съм слаба![]()
Спокойно, мила, сега се развиваш. Ще пораснат. Не ги гледай другите дето слагат по 1-2 чифта чорапи и се правят на отворени. Няма да ви разправям как се смяхме на една девойка на не повече от 15 години дето си беше сложила памук в банския и влезе в басейна и стана пак плоска![]()
хехе момиче малка си още и аз нямах нищо на 13 и завиждах на една курволетина дет си развяваше балконаама както и да е сега съм на 16 развих се малко по-късно и имам най-стегнатите гърди от сичките си приятелки така че по късното развитие не значи непременно минуси
така де не, че обиколката е кой знае каква, но хваща окото
има време за сичко не се шашкайте
От боза расте дупе :PПървоначално написано от chefzz
ot neq raste si4ku ne samo dupetoПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от GaBiIi__
ako tolkova darji6 opitai s boza no naistina vse o6te ima vreme da se razvie6
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Мдам...така е!Според мен не трябва толкова да обръщаш внимание на гръдната си обиколка,остави това,че сега се развиваш(което си е точно така) ами и в крайна сметка това не е най-важното,нали!?Първоначално написано от GaBiIi__
![]()
+1Първоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
To ima vreme te po rasne6 , a otnosno sredstvo samo za bozata i az sam 4uvala nz dali ima efekt
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Ще пораснат,спокойно. Когато аз бях на 13 не си спомням колко ми беше гръдната обиколка,ама през лятото,когато бях на 14 ми беше 77см и ... си беше нищоЛятото,когато бях на 14 ми беше 82 см,след това не съм се мерила,но исках да ти кажа,че поне при мен с времето всичко си се намести на мястото
![]()
И ти пожелавам така с всяка година все по-напред
![]()
of momicheto pita neshto vsichki s prazni prikazki q zablujdavat..ima vreme pravi sa ama ako ima oprajnenie ili neshto da kajat![]()
еми мъничка си още,спокойно ще ти пораснати тва за пиенето на много боза за големи гърди не е истина,аз не пия въобще и бюста ми е 95 :рРр
ima razni uredi za gyrdi vyv fitnes zalite no ne znam dali pomagat, ili za da pomognat trqa da si postoqnna ama edva li ti se zanimava s tova az sy6to mislq 4e nqma smisal da se pritesnqva6 ima vreme da ti porasnat a za boza zabravi![]()
![]()
![]()
hah mila nedei probva s boza lqtot se bqh fanala na bas s edna fr i v kraina smetka cicite mi ne mrudnaha,a zadnika mi stana golqm i razpluto6te se opitvam da si go stegna ama pone spe4elih 50 lv
![]()
ve4e po4ti go stegnah ama nqma da e kakto predi i krakata (v kulkite,tam slabinite) mi se otpusnaha i si4ko
bqh 38 kg sled toq opit stanah 44
![]()
![]()
taa 4e ne opitvai
btw i az sum na 13 i grudnata mi obikolka e okolo 76-78 sm taka 4e spx
![]()
![]()
Да, има такива уреди, но не е хубаво да прави на тях при положение, че още не се е развила до край.Първоначално написано от miglencheto_
А тия глупости с боза, мелодии и хапчета просто ги забрави ... С времето може и да пораснат, може и да не пораснат. Но нали знаеш - Бог дал, Бог взел ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
znam che bozata pomagala na mlechnite jlezi...t.e ima nai-golqm rezultat pri bremennite,inache![]()