.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Как да подпомогна растежа на гърдите си?

na 13 god sam a imam mn malki gardi pls nqkoi ako znae kak da podpomogna rasteja im da kaje

Ще ти пораснат, спокс. Малка си още

Град
    ПрИ Теб
    Ami ti si sega v tozi period,4e se razviva vsqka 4ast ot tqloto ti spokoino mila o6te si malka 6te vidi6 4e sled 1-2 godinki razmerat 6te se e dosta promenil!!!Ne se pritesnqvai tolkova ima vreme!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

abe mila ti kvo iska6?na 13 si! gardite ti 6te rastat o6te mnogo!nqkoi na tazi vazrast ni6to nqmat!iz4akai!o si! \/

подплънки

Бозата му е майната
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

А така боза и банички, ама после да не пропуснеш да пуснеш тема Искам да съм слаба
    Спокойно, мила, сега се развиваш. Ще пораснат. Не ги гледай другите дето слагат по 1-2 чифта чорапи и се правят на отворени. Няма да ви разправям как се смяхме на една девойка на не повече от 15 години дето си беше сложила памук в банския и влезе в басейна и стана пак плоска

хехе момиче малка си още и аз нямах нищо на 13 и завиждах на една курволетина дет си развяваше балкона ама както и да е сега съм на 16 развих се малко по-късно и имам най-стегнатите гърди от сичките си приятелки така че по късното развитие не значи непременно минуси така де не, че обиколката е кой знае каква, но хваща окото има време за сичко не се шашкайте

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от chefzz
    Бозата му е майната
    От боза расте дупе :P

Град
    blg
    Цитирай Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
    Бозата му е майната
    ot neq raste si4ku ne samo dupeto

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Бозата му е майната
    +1
    ako tolkova darji6 opitai s boza no naistina vse o6te ima vreme da se razvie6
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    с мелодийки за телефон

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    Бозата му е майната
    Мдам...така е!Според мен не трябва толкова да обръщаш внимание на гръдната си обиколка,остави това,че сега се развиваш(което си е точно така) ами и в крайна сметка това не е най-важното,нали!?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Ще ти пораснат, спокс. Малка си още
    +1
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

To ima vreme te po rasne6 , a otnosno sredstvo samo za bozata i az sam 4uvala nz dali ima efekt
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

Ще пораснат,спокойно. Когато аз бях на 13 не си спомням колко ми беше гръдната обиколка,ама през лятото,когато бях на 14 ми беше 77см и ... си беше нищо Лятото,когато бях на 14 ми беше 82 см,след това не съм се мерила,но исках да ти кажа,че поне при мен с времето всичко си се намести на мястото И ти пожелавам така с всяка година все по-напред

аве за кво са ти гърди на 13?
    вместо да се чудиш как да си изпълниш сутиена що не залегнеш малко над учебниците да си запълниш нещо друго?Вие ако на 13 си мислите за бюст не искам да знам за какво ще си мислите на 20

of momicheto pita neshto vsichki s prazni prikazki q zablujdavat..ima vreme pravi sa ama ako ima oprajnenie ili neshto da kajat

еми мъничка си още,спокойно ще ти пораснат и тва за пиенето на много боза за големи гърди не е истина,аз не пия въобще и бюста ми е 95 :рРр

ima razni uredi za gyrdi vyv fitnes zalite no ne znam dali pomagat, ili za da pomognat trqa da si postoqnna ama edva li ti se zanimava s tova az sy6to mislq 4e nqma smisal da se pritesnqva6 ima vreme da ti porasnat a za boza zabravi

hah mila nedei probva s boza lqtot se bqh fanala na bas s edna fr i v kraina smetka cicite mi ne mrudnaha,a zadnika mi stana golqm i razplut o6te se opitvam da si go stegna ama pone spe4elih 50 lv ve4e po4ti go stegnah ama nqma da e kakto predi i krakata (v kulkite,tam slabinite) mi se otpusnaha i si4ko bqh 38 kg sled toq opit stanah 44 taa 4e ne opitvai btw i az sum na 13 i grudnata mi obikolka e okolo 76-78 sm taka 4e spx

Цитирай Първоначално написано от miglencheto_
    ima razni uredi za gyrdi vyv fitnes zalite no ne znam dali pomagat, ili za da pomognat trqa da si postoqnna ama edva li ti se zanimava s tova az sy6to mislq 4e nqma smisal da se pritesnqva6 ima vreme da ti porasnat a za boza zabravi
    Да, има такива уреди, но не е хубаво да прави на тях при положение, че още не се е развила до край.
    А тия глупости с боза, мелодии и хапчета просто ги забрави ... С времето може и да пораснат, може и да не пораснат. Но нали знаеш - Бог дал, Бог взел ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

znam che bozata pomagala na mlechnite jlezi...t.e ima nai-golqm rezultat pri bremennite,inache

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си