.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

как да обезболя кола маската на триъгълника?

как да обезболя кола маската на триъгълника?

т.1 от Правилника!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

С упоийка ? Май няма начин ..

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Питай козметик темажат с нещо ама винаги забравям да питам кво е ... и не че изчезва болката просто не е толкова ужасна ...
    И си вземи един горещ душ преди тва кожата омеква и порите се разширяват по лесно излизат гадинките... всички твърдят че от студа боли по малко но аз твърдя обратното .....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Az tam gi maham s pinseta. Otnema malko povechko vreme, no rezultata si e mnogo dobur.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен
    Лидокаин спрей - пръскаш и би трябвало да изтръпне поне до известна степен , ама не вярвам да обезболи изцяло

Оуу...сама ли си я правиш ..
    На козметик слагат бебешка пудра,за да е напълно сухо.Дърпа се много силно и много рязко.И пак боли малко ...
    После се маже с бебешко олио

a ne vi li e sram da hodite na kozmetik i da se sybli4ate

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    Че от кво да ме е срам като че ли не е виждала х*й ?
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от indecent
    От какво да ме е срам, ние с моята козметичка сме си станали приятелки.
    Боли ама за малко и после цял месец кеф. Сама не искам да си правя опити. =D>
    Blame the sin, not the sinner.

Най-добре наистина е с пинсета. Първо - болката е много по-малка. Второ е много по-качествено. И най-добрата кола маска пак предизвиква пъпчици тук-таме, има скъсани косъмчета....

При пинсетата няма такова нещо, само трябва да свикнеш как да ги скубеш с пинсетата. Движението е първо леко навътре и след това рязко дръпване. Един вид като засилка.

Интересното е, че така може даже да си направиш и прическа там долу - примерно очертаваш с химикалка прическата която искаш и след това скубеш само отстрани.

Да знаеш, че момчетата много харесват малки закачливи прически там долу.

ei za pinceta do sega ne se bqh se6tala ne e lo6a ideq no sigurno pak 6te boli dosta... kakto s epilator... az dosega samo s kremove gi mahah ama izdyrja samo dva dni
    Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение

Цитирай Първоначално написано от az_ffff
    ei za pinceta do sega ne se bqh se6tala ne e lo6a ideq no sigurno pak 6te boli dosta... kakto s epilator... az dosega samo s kremove gi mahah ama izdyrja samo dva dni
    Добре ама.. Това колко време ще отнеме?? Това не са 5 косъмчета като при веждите ...

Е, да - отнема време. Ама не се прави всеки ден. Пресметни колко време ще ти трябва за козметик С ПЪТЯ ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪщАНЕ. Няма да е голяма разлика, така че...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    Е, да - отнема време. Ама не се прави всеки ден. Пресметни колко време ще ти трябва за козметик С ПЪТЯ ЗА ОТИВАНЕ И ВРЪщАНЕ. Няма да е голяма разлика, така че...
    Нечувано. Вие не знам как сте окосмени там долу, ама с пинсета не можете се спражи. Интересно колко от вас се занимават с гимнастика и ще могат да се стигнат до най- закътаната част.. Не знам епилация на триъгълника на кое казвате, но козметичкатамаха всичко за 10 минути. А с пинсета има да се скубете два дни. И ще си докарате болки в гърба.
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Na sedmoto nebe
    Ами на козметик май малко по-малко боли.Аз сама не си правя щото ми иде да пищя

az pak si hodq na kola maska,verno boli ama te majat s bebe6ki gluposti i e mn qko posle.a i v kraina smetka si pzonavam kozmeti4akat tq e mn pe4ena maldi4ka i si lafim seki pat.......verno 4e boli no ako hodi6 vednaj v meseca e dobre ne boli izob6to

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Цитирай Първоначално написано от glezenata
    az pak si hodq na kola maska,verno boli ama te majat s bebe6ki gluposti i e mn qko posle.a i v kraina smetka si pzonavam kozmeti4akat tq e mn pe4ena maldi4ka i si lafim seki pat.......verno 4e boli no ako hodi6 vednaj v meseca e dobre ne boli izob6to
    Е последно боли или не боли

Вие у ред ли сте ???

да бе аз си ги махам с епилатора там където е така наречената "бикини зона" а останалото с пинсетка обаче след 2 дена трябва пак да си играя (не всичко но все пак има..) защо така се получава.. вие казвате по цял месец... а ме е срам на козметик

Ей хорица отдавна искам да питам не6ту може да е тъпи4ък въпроса ама 6те си попитам :P и да се извиня на авторката 4е пи6а в нейната тема въпроса просто за да не отварям нова 6от се пак е свързано с тфа тука...та искам да ви питам вие като си махате косъм4етата долу си4ко ли махате...смисъл някои споменаха за при4ески ама мен ли4но ме е срам пред мойто мом4енце ако имам някфо косъм4е въоб6те отдолу...та вие напълно ли ги махате даже и отвътре където има малко?
    Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.

Цитирай Първоначално написано от Crag Hack
    хах, представям си как трябва да се чепиш, за да си махнеш космите на дупето примерно.. с пинсета.. ахахха пък и косъм по косъм - кошмар. а пътя за отиване и връщане ме съмнява да е нещо съществено... навсякъде има козметични салони. на мен ми е 5 мин. до там.

инак... без нито един косъм ми е по-добре.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    Ей хорица отдавна искам да питам не6ту може да е тъпи4ък въпроса ама 6те си попитам :P и да се извиня на авторката 4е пи6а в нейната тема въпроса просто за да не отварям нова 6от се пак е свързано с тфа тука...та искам да ви питам вие като си махате косъм4етата долу си4ко ли махате...смисъл някои споменаха за при4ески ама мен ли4но ме е срам пред мойто мом4енце ако имам някфо косъм4е въоб6те отдолу...та вие напълно ли ги махате даже и отвътре където има малко?
    въпрос на човек е, най-добрият ми приятел например твърди, че като няма косъмче има чувството, че гледа малко дете - това важи и за него и за приятелката му...обаче пък е по-лесно да махнеш всичко, ако не ходиш на козметик, отколкото да правиш "прически"...таа, разни хора, разни идеали (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Лидокаин спрей - пръскаш и би трябвало да изтръпне поне до известна степен , ама не вярвам да обезболи изцяло
    На срамните устни окей, ще изтръпне, макар че аз лично не бих си сложила това на половите органи, но венериният хълм няма да изтръпне. Този спрей действа на лигавици. А и действието му отшумява бързо - 5-10 минутки.
    Цитирай Първоначално написано от Beb4e__to
    Ти хубаво си прави прически, но по и между срамните устни е добре да ги махаш изцяло. Каква е идеята да ги махнеш на хълма, ако ги оставиш по срамните устни?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    По краката и бикини линията действам с епилатор (първите 3 боли), а на останалите места със самобръсначка. Не се навивам на кола маска за "деликатната" зона.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си