- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ежедневните превръзки и секса
Моя го предупреждавам за червените дни и от кръста надолу и от коляното нагоре през този период не ме пипа............4 дни без секс мога да издържа. Няма да умра я!
Леле добре че нямам въображение и не мога да си представя подобна гадост. По време на цикъл организмът не желае да прави секс. Не скачайте срещу природата. Да не говорим, че тогава естествената вагинална среда е нарушена и си предразположена към инфекции в много голяма степен.Първоначално написано от slun4ice
Божке... да ми маха тампона... е не.. тва ме уби....![]()
ami dokolkoto zn ejednevnite prevruzki sa za dnite mejdy otdelnite menstryatsii popravete me ako gre6a ?![]()
neispolzvam, no opredeleno bih se smutila ako priatelq mi me vide6e s prevruska![]()
Ами не ми се е случвало, попринцип предвиждам когато ще има 'парти' и не съм с превръзчица![]()
[img][/img]
Тука мога да говоря мн и най вече за лична хигиена. Мене цяла година ме мъчи инфекция и най накрая я излекувах. Тъпата инфекция сичко ми обърка цикъла ми стана на 36-дена,мн силни менструални болки имам ,че така де то това стана от носене на прашки. Щото те не спират никакви бактерии или там каквото е,не пазят лесно се простудяваш и т.н. НамирАМ за по хигиенично и определено по секси бикините примерно(не всички ама повечрто прашки и правят гъза дебел и издължен) Аз мн се отклоних от темата никое момче няма да забележи ,че имаш превъзка и да забележи,че и да пита си отговаряш,че е по хигиенично. Какво очаквате да си помисли нема от какво да ви е срам.
Едва ли бих се притеснила... той толкова и ми гледа бельото, особено като е тъмно в стаята.
Bei be gnusna rabota![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
Аве пука ми ... едва ли ми гледа гащите,пък и ако има нещо против мойта хигиена да ми каже ...
Точно!Първоначално написано от Atula
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Обикновено когато се стигне до този момент правя така, че винаги аз си свалям бельото, а защото ползвам много тънки, въобще не се забелязва, а и когато ти се събличаш, винаги можеш да направиш така, че да не се разбере.
Друг е въпросът, че ние двамата почти винаги го правим, след като сме се къпали заедно и не ми се налага да мисля за превръзки.
+1Първоначално написано от AzureDiamond
![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!