.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Моя го предупреждавам за червените дни и от кръста надолу и от коляното нагоре през този период не ме пипа............4 дни без секс мога да издържа. Няма да умра я!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Of men izob6to ne me pritesniavat takiva ne6ta.6tom se e stignalo do legloto 6te se pravi sex nezavisimo dali sum s vsekidnevna prevruzka,s normalna prevruzka ili tampon.
    До момента с ежедвката беше добре. Но тампон? Ства грубо. 5 дена все ще изклинчите без секс.
    Poviarvai mi ako partniora ne e gnysliv daje moje da se poly4i dosta sexy mahaneto my.Dryg e vuprosa 4e tyka pove4eto sa niakvi ligliovci.
    Леле добре че нямам въображение и не мога да си представя подобна гадост. По време на цикъл организмът не желае да прави секс. Не скачайте срещу природата. Да не говорим, че тогава естествената вагинална среда е нарушена и си предразположена към инфекции в много голяма степен.
    Божке... да ми маха тампона... е не.. тва ме уби....
    Blame the sin, not the sinner.

ami dokolkoto zn ejednevnite prevruzki sa za dnite mejdy otdelnite menstryatsii popravete me ako gre6a ?

neispolzvam, no opredeleno bih se smutila ako priatelq mi me vide6e s prevruska

Ами не ми се е случвало, попринцип предвиждам когато ще има 'парти' и не съм с превръзчица
    [img][/img]

Тука мога да говоря мн и най вече за лична хигиена. Мене цяла година ме мъчи инфекция и най накрая я излекувах. Тъпата инфекция сичко ми обърка цикъла ми стана на 36-дена,мн силни менструални болки имам ,че така де то това стана от носене на прашки. Щото те не спират никакви бактерии или там каквото е,не пазят лесно се простудяваш и т.н. НамирАМ за по хигиенично и определено по секси бикините примерно(не всички ама повечрто прашки и правят гъза дебел и издължен ) Аз мн се отклоних от темата никое момче няма да забележи ,че имаш превъзка и да забележи,че и да пита си отговаряш,че е по хигиенично. Какво очаквате да си помисли нема от какво да ви е срам.

Ако трябва и ще я излиже! Кво ме ебе мене тая работа.

Едва ли бих се притеснила... той толкова и ми гледа бельото, особено като е тъмно в стаята.

Bei be gnusna rabota
    qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аве пука ми ... едва ли ми гледа гащите,пък и ако има нещо против мойта хигиена да ми каже ...

Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}
    Аве пука ми ... едва ли ми гледа гащите,пък и ако има нещо против мойта хигиена да ми каже ...

i az tyi mislq p~

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Predi i men me vulnuvashe sushtiq vupros, no posle otkrih prevruzkite Discreet. Te sa mnogo tunichki i momcheto vuobshte nqma i da razbere, che imash prevruzka, za razlika ot drugite ejdnevki, koito sa baq debeli i naistina mojesh da se smutish. A i tui kato sum po-golqma shte ti kaja- na mujete ne im puka osobeno. Plius tova mnogo momicheta nosqt ejednevki i tova veche ne e sramno. A i ako ste zaedno ot poveche vreme mojesh da go predupredish i nqma da ima iznenadi. ***Discreet sa malko po-skupi, no purvo shte uhaesh na hubavi aromati (tam dolu) i vtoro nqma i da useshtash ti samata, che nosisht prevruzka
    Точно!
    Let The BEAT Control Your Body

Обикновено когато се стигне до този момент правя така, че винаги аз си свалям бельото, а защото ползвам много тънки, въобще не се забелязва, а и когато ти се събличаш, винаги можеш да направиш така, че да не се разбере.
    Друг е въпросът, че ние двамата почти винаги го правим, след като сме се къпали заедно и не ми се налага да мисля за превръзки.

Цитирай Първоначално написано от AzureDiamond
    Цитирай Първоначално написано от GlEzAnKa`{P}

i az tyi mislq p~
    +1
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си