.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Тема: алкохол

алкохол

na6ite ne mi davat da piq alkoxol kazvat mi samo po 1 bira na mesec a az po4ti sqka ve4er kato izlqza si piivam bira v y4ili6te sam otli4nik i prodaljavat da mi se karat da y4a nz kakvo da praq na 16 sam i sam mom4e ne sam nqkoi piqnica koito ne moje bez da pie bira sqka ve4er no prosto si piivam za kompaniq
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Koi li roditel 6te kaje na 16-godi6niq si sin-NA!Napii se za zdrave!!!

Град
    Лондон
    MMM stranno, to az deto sam momi4e si piivam s na6ite, po4ti vsqka ve4er me pitat kvo 6te piq - nai 4esto - vino/ bira/ gin/ rom/ vodka abe kvot ima... i to ot po-malka mi davat. Daje maika mi e kazvala 4e predpo4ita da moga da piq otkolkoto na nqkoi kupon da se napiq i da ne znam kvo sam pravila i nikoga ne sa mi se karali do sega 4e piq ili 4e na kupon sam pila, daje vednaj kato se bqh napila im kazah i ne mi se karaha hi4, osven re4ta 4e ne se pie golqmo koli4estvo alkohol bez da znae6 dali e dobro ka4estvo da ne se natrovq posle. No qvno tvoite roditeli sa po stranni i konservativni i neiskat da stane piqnica ot teb. Taka sa i roditelite na edin poznat, mom4e ne mu davat i gram alkohol da blizne. Spored men 6tom ne ti vredi biri4kata i v u4ili6te si otli4nik si q prodaljavai, NO gledai da prekalqva6
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    E estestveno, 4e nqma da mu kajat taka i mom4eto ne e kazal 4e tova iska. No ne e normalno vaob6te da ne mu davat da si piiva ponqkoga po 1 biri4ka s tqh ili malko 4a6a vince a? To ot takiva roditeli deto vsi4ko malko zabranqvat na decata si zatva posle ima deca koito kriqt kvi gi var6at.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Пфф безобразие да забраняваш на детето си да пие..то нали знаете забранения плод е най сладък но както и да е аз най жестоко съм се напивала точно пред наще и цяла нош им правих въртели...и те горкичките нз как са ме издържали...!!!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    koko pati sam se napivala nashte mi davat da piq pred tqh xaxaxaxa vednaj se bqh napila pred tqh xaxaxa vednaj v kashti s endo momi4e posle lagah 4e sam povrashtala ot nekfi vafli 6tot 3 pati xaxaxaxa ami pii taino be to mn slojno xaxaxaxaxaxa {}{}{}{}{{} ama ne se pribirai u vas 4e shte te usetqt xaxhahxah {}{}{}{}{}{}
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    Враца
    Ооо, при нас никога не е имало закон да не се пие Пия когато и каквото искам (то па и едно пиене, та маааане ). По 1 бира на месец - това е нечувано... Да не говорим, че си на 16... Аз съм на 15 , и нямам ограничения за пиенето... Защото родителите знаят, че ако забранят нещо, то аз незабавно ще го пробвам А за теб - нищо не можеш да направиш, освен да си пийваш когато можеш... или да изчакаш още 2 години до 18...

Тва с чакането 2 години си е мазохизъм за момче, което бирата му е приятна :P Ами май трябва да им покажеш, че вече не си малко момче и лека по лека да започнеш да им показваш,че ще правиш каквото ти си искаш и не да не ти се бъркат така в работите особено да ти казват да пиеш по бира на месец.. което звучи безумно Ама да не им кажеш "слушайте сега , от тук нататъка нищо няма да слушам какво ми говорите и ще правя каквото си искам!!", защото с едно добре измислено наказание ще ти докажат, че не е точно както ти смяташ Просто им покажи, че можеш сам да се грижиш за себе си и нещата с пиенето ще се подредят Даже ще почнеш да се напиваш с баща ти след годинка-две и ще се чудиш на него ли му е по-неудобно или на теб

Ами нашите попринцип не ми дават но аз си пийвам като съм по клубовете.Не са ме разбирали защото те са заспали когато се върна и мисля че ако ме разберат няма ко знай колко да ми се карат а даже и може да ми разрешат да пия и пред тях.
    - This is the DJ!

Град
    Bikini Bottom
    Естествено, че ще те стимулират да учиш. Ако не ти казват "Учи", ти ще си кажеш "След като не ми се карат за оценки, за кво да уча?", както и с алкохола. Имаш си акъл, така, че можеш и сам да си прецениш ситуацията. Ти най-добре познаваш родителите си

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    че ти какво искаш??Да се напиваш като прасе ли?!Кой родител ще го допусне тва..пък и се постави на тяхно място-явно се притесняват за теб..ти продължавай да си учиш добре и си пий бирата,но не си позволявай да прекаляваш..
    Мисля,че тва му е цаката
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    че ти какво искаш??Да се напиваш като прасе ли?!Кой родител ще го допусне тва..пък и се постави на тяхно място-явно се притесняват за теб..ти продължавай да си учиш добре и си пий бирата,но не си позволявай да прекаляваш..
    Мисля,че тва му е цаката
    ne isakm da se napivam no prosto s kompaniqta kato izlezem i piq po 1 bira ai da ne e sqka ve4er ama prez ve4er ne se napivam i nqmam tova namerenie no roditelite mi smqtat 4e 1 bira pred ve4er e mn za men. A az samiq ne znam kak no da piq i 1 bira ba6ta mi vinagi me poznava dori i vednaj po telefona kato mu se obadix i bqx v edno zavedenie i toi mi kaza pil si 1 bira i az 4ak se izumix no e taka i nz kak da izpiq taini4ko 1 bira. A ina4e e tapo si4ki na masata da piqt bira a az sok
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Еми няма как, докато ти не ги убедиш че си отговорен няма да стане.. Колкото и да се оплакваш по форумите няма да има полза... Ние не можем да ти кажем "Кажи им че ще пиеш колкото си искаш, пък да не те е грижа какво мислят"... Не знам дали ме разбираш, щото и аз самата почнахд а се обърквам... Но мисълта ми беше че трябва да им докажеш че няма да се напиваш като свиня, а дори и да го направиш можеш да носиш отговорност за себе си... Примерно наще си мислят че пия по 1 бира като изляза с приятелките ми Ама през лятото не е толкова малко...
    Цялата философия е да ти повярват че си пораснал, тва е...
    Айде късмет

Супер фен Аватара на rakiQ
    мойте! даже и цигари ми предлагат!!
    с майка си пием редовно ...

Аз също съм на 16 и с баща ми си пием радовно иначе от 1 бира нищо няма да ти стане
    we give it all.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    Леле аз съм колкото теб и си пиивам с наште!
    Кво ти пречи да си пиеш биричка без те да разбират...?
    >>> House Music <<<

Няма нищо лошо в това да пиеш в умерени количества. Доказано е ,че алкохолът в малки количества е полезен. Лятото като се съберем в бившото даскало с един мой бивши съученици си пием биричка и играем баскетбол.

Няма нищо лошо в това да пиеш в умерени количества. Доказано е ,че алкохолът в малки количества е полезен. Лятото като се съберем в бившото даскало с едни мои бивши съученици си пием биричка и играем баскетбол.

mi az si piq bira s ba6ta mi. estestveno ne prekalqvame, puk i az sum razumen kato izlizam na kupon ili diskoteka znam koga da kaja Stiga pove4e i takam...

на една фр родителите

Повече от фен
    Град
    В кибер пространството ...
    Ми аз си пия пред наще не ми пука щото са супер пичове и двамата.Бащта и майками са казали по-добре се напии в нас от колко на вънка и да не можеш да си дойдеш.Доста често ходя на купончета пия си,правя и в нас купончета връщам се подпиинал в къщи и наще нищо.На сутринта само ми казват "намали бирата все пак спортуваш" и така

Мен наще ме карат да пия. Щот от както станах стрейт ейджър те ме мислят за откачен и само ми наливат вино ракия сипват ми бири, а аз не ги пия
    Straight Edge
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and fuck my head
    Hang out with the living dead
    Snort white shit up my nose

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Споко пич и аз не пия, никога не съм пил и никога няма да пия!

пс. моля, ако има някой познат във форума да не дава разконспериращи снимки
    The Spark

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Леле аз съм колкото теб и си пиивам с наште!
    Кво ти пречи да си пиеш биричка без те да разбират...?
    И при мен така,пия пред наще и не ми правят проблеми за алкохола Само понякога като излизам на диско или на някое купонче ми викат да не прекалявам чак толкова,че да не мога да се прибера ф нас
    2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!

Супер фен Аватара на Amateur
    На мен мама не ми прави проблеми,но не е много съгласна да пия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си