- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Трябва ли ви кака/батко да ви отрака?
С кой сте правили секс за пръв път? Той/Тя по - голям(а), по - малък(а) или колкото вас е бил(а)?
Ами с една година по-малка от мен, ама бяхме един випуск, така че я всъщност не я броя като по-малка
9 години по голям от мен![]()
![]()
![]()
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Oh, tova mi beshe mechtata kato bqh puber.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
каква ти е била мечтата?
Когато си тръгнах не остана нищо освен тъга.Въздухът стана на пепел и падна върху мебелите правейки ги стари като любовта и един писък се чуваше-писъка на отшумяващата любов!!!
Nqkoq gotina kaka da se vuzpolzva sexualno ot men. Bludstvane s visoka doza na exploataciq i udovolstvie![]()
Първоначално написано от amatorium
![]()
В реалността бяхме на една възраст, ама тя беше по-опитна и отракана![]()
мойта беше по-малка, ама по отракана от мене.. бахти..
Do you speak Salsa? .......
кака ми беше.. така или иначе предпочитам да правя секс по-големи момичета от мен.. но и на по-малки не отказвам де![]()
![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ами две години разлика имамедаже три
No martini .. no party..
какво общо има заглавието на темата с анкетата вътре? аз си загубих девствеността с момиче няколко месеца по-младо от мене, а в последствие съм правил секс със 4 и 10 години по-големи от мене жени.
I'm not great, I'm whole
http://s3.bg.bitefight.org/c.php?uid=36876
http://gorata.net/f.php?f=Tayga
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз съм момиче и го направих със 7 години по-голям от мен!И до сега не съм била с по-малък.Единият даже може и да ми е чичко,ама аре пак много казах!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
По-голям.. 3год тамън.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
беше с около 5-6 години по-голяма от мене..![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
az nqmam nito edno mom4e s koeto dori sam se zaribqvala samo i to da e bilo po malko ot mene ili moqt nabor ili po golemi ot mene.. a po pr parviqt mi pat be6e s mom4e 3 godini nqkade po golqmo o men![]()
no se edno be6e 3 po malyk hi4 ne go biva6e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мхм... И при мен така стояха нещатаПървоначално написано от panther
![]()
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Mi s 2 godini po-goliam be6e ama mai az go otrakah a ne toi mene![]()
1 godina i neshto po-golqma.
По-малка
Двамата са отраквахме![]()
Ма тя толкова са отрака, че сега като са почнем и не ме оставя на мира![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
В общи линии,първия път беше с 1 год. по голям от мен,спала съм и с по малък от мен,но доста опитен,и както се изказа едно момиче имах и случай в който го направих с един само де не беше на възрастта на баща ми.
Ако искаш да разсмееш Бог,
разкажи му плановете си!!!