- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СекСа За ЕдНа Нощ-За или ПроТив
какво мислите за секса за една нощ?бихте ли го направили като знаете ,че на сутринта ще се правите ,че нищо не се е случило????
Super e. Dosega pochti ne se e sluchvalo na sutrinta da se pravim, che nishto ne se e sluchilo. Obiknoveno hubavite neshta si ostavat. Samo edna macka ima za koqto se seshtam, koqto se krieshe posle i ne izlizashe da ne q vijdam.
Eating isn't cheating - Arnold
Правила съм няколко пъти и е страхотно.
Собственост на Canis_Dirus
Не бих, това е твърде безотговорно и хаотично. Смятам, че единствено със сериозен приятел може да се прави такова нещо.
Хех .. мн ясно, малко разнообразие не би навредило.![]()
Първоначално написано от lyvica
и аз съм на това мнение !
ZA sexa za edna nosht sym... Vijdam neshto strahotno v tova da izpitash udovolstvie koeto ne si i nikoga poveche nqma da izpitash...
ми аз съм за![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
za estestveno ,super e :P
Против. Секса без чувства лично за мен не струва...![]()
Ми и аз съм ЗА![]()
Аз съм го правила и съм ЗА, но ако човека е супер секси и супер готин и найстина си заслужава!
аз съм ЗА-обаче не съм сигурна дали бих го направила.![]()
въпроса е дали някой ще те иска то за повече от една нощ ясно че не ама и за една нощ ме съмняма![]()
и аз съм за![]()
Само ако човекът много ми допада,правила съм го само веднъж и беше хубаво.
Така,че по-скоро-против.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
аз лично съм за пък и какво толкова нищо лошо няма
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
не съм го пробвала товаи мисля, че на този етап от живота ми няма да го направя... но никога не е късно след време ... нищо не се знае
![]()
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
За , но с предпазни мерки разбирасе.![]()
За![]()
Като те сърби се чешеш, нали?
Така че не е нищо ненормално или неестествено.Но още от 14-15годишни да правите секс за 'по една вечер' ми се струва малко крайно.
![]()
Аз не бих го направила. (май)![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
момиче легне ли си с някое момче за 1 вечер и излиза име и после гадже се намира трудничко
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Az sam pravila sex za edna nosh tova lqto,dokato raboteh na moreto i beshe super.Ne sujalqvam,no neznam dali shte go napravq pak.![]()