- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- HIM Най- великите
Не ми харесват... депресираща музика, която би се харесала на момичета с разбити сърцаПък и жанра съкс.
Но всеки си има различно мнение, щом ви харесва това е най-важното![]()
mi az daje si im vzeh albuma posledniq za men nai-velikite si ostavat zavinagi Bon Jovi,HIM mi sa na 2-ro mqsto i az si gi obi4kam i me kefi muzikata im i mejdudrugoto i az v tela imam tqhna tema,mn me drazni kato po4nat nqkoi bili geiove takiva,kato ne gi hra da mul4at,a za vile toi si e super,mi obi4am si gi i tva e![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ne sam suglasna s Galm to4no puk kogato gi slu6am i sum mn radostna apak i ne sam s razbito surce nz za6to taka si misli6,no vseki si ima mnenie
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Многооо ги харесвам...всичките им песни са...просто нямам думи..![]()
а пък тва колко не е вярно...Първоначално написано от emo_kid_shadow
не са лоши- просто не ги харесвам.
а и са ми странни... :]
хъхъ..
Не ме кефят ,много са депресирани и просто не ме кефят.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Наистина не са най-великите,но са ми едни от любимците.По едно време наистина изглеждаха като гейове и тогава не ми допадаха,но сега ми харесва не само звученето им,а и визията.Не коментирам само Виле-сичките са пичове!
Плоски и еднообразни текстове, луди фенки, също тъй лудо влюбени в педерастичния вокалист.. Жалка история.