.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Лубрикант СПЕШНО

Искам да попитам дали за лубрикант може да се ползва бебешкото олио на Джонсън? И дали има някаква опасност да ми стане нещо... инфекция или нщ по-сериозно?? Плс Спешно е!

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna

Re: Лубрикант СПЕШНО

Цитирай Първоначално написано от the_doll
    Искам да попитам дали за лубрикант може да се ползва бебешкото олио на Джонсън? И дали има някаква опасност да ми стане нещо... инфекция или нщ по-сериозно?? Плс Спешно е!
    Толкова ли пари нямате?!? То не е предназначено за това я бягайте до аптеката дори и най-евтиния да вземете пак ще е по-добре от Джонсън'с.
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    При положение, че се използва на бебешка кожа (а тя е най-чувствителната) не мисля, че има някакъв проблем

Пари имам достатъчно, но неискам да ползвам лубрикант! Все си мисля, че това е по-безвредно.

Голям фен
    Е навсякъде пише че презервативите са съвместими САМО с лубриканти на водна основа...А ако го правите без презервативи(което Е ЛОШО надили трябва да обяснявам защо),тогава пък Джонсъна надали ще те смаже добре изобщо....Абе я не си търсете белята....бебешкото олио е за бебешки дупета,не за разгорещени п**ки

Голям фен
    Пари имам достатъчно, но неискам да ползвам лубрикант! Все си мисля, че това е по-безвредно.
    Е че какво му е вредното на лубриканта?! Цял свят ползва,хиляда и кусур тестове са правени,само ако си алергична към някоя съставка е възможно да ти вредят....иначе....как ще са вредни лубрикантите

Абе просто немога да ползвам.... а иначе олиото върши добра работа, но ме притеснява дали има опасност да стане нщ.. инфекция.. или недай боже да нямам деца. Мн съм се филмирала.

Град
    София / Бургас
    Вземете си лубрикант и не се правете на много умни. Лубрикантите за това са направени.

Голям фен Аватара на &ILoveU2
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    При положение, че се използва на бебешка кожа (а тя е най-чувствителната) не мисля, че има някакъв проблем
    олее путката и бебешката кожа сиг са точно едно към едно. Едното е лигавица а другото хм... кожа . Устройството им е адски различно ама ко да обяснявам. Както каза Mirelchetoo14 презервативите са съвместими само с лубриканти на водна основа. Тоест от мазни неща се прецакват. Пък към авторката - не искаш да експериментираш с лубрикант, но ще ползваш бебешко олио Джонсън'с . Както казаха най-добрата и евтина смазка си е слюнка :P
    Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.

Голям фен
    Абе просто немога да ползвам.... а иначе олиото върши добра работа, но ме притеснява дали има опасност да стане нщ.. инфекция.. или недай боже да нямам деца. Мн съм се филмирала.
    Абе питам аз-презервативи ще ползвате,нали?Тогава не може Джонсън`с!Айде,от олиото инфекция няма да ти цъфне,ама от скапалия се презерватив ще се пръкне бебок(да пази Господ!) А ще обясниш ли,защо не можеш да ползваш лубриканти?

Durex Feel или Warm = 8лв = водна основа = отмива се лесно = хубав вкус = спокойствие

Защото съм прекалено чувствителна и ми се появяват всякакви проблеми. Какво имаш впредвид под да се скапе презерватива?

Момиче, ако имаш проблеми с овлажняването, отиди на лекар.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Оле от едно невинно питане направихте огромен проблем. Не нямам проблеми с овлажняването....

Голям фен
    Защото съм прекалено чувствителна и ми се появяват всякакви проблеми. Какво имаш впредвид под да се скапе презерватива?
    Ама пробвала ли си досега,за да знаеш,че ти правят проблеми..?И аз съм чувствителна доста,но тези на Дурекс плей ми понасят мн добре... Ами,честно да ти кажа никога не съм имала смелостта да порверя как точно се скапва,но след като навсякъде се подчертава че е несигурно да се ползват такива овлажняващи средства с презервативи,значи е така.А имаш ли проблеми с овлажняването принципно,или ти е нужен само за отделни случаи?

Ако нямаш проблеми с овлажняването, няма да имаш нужда от овлажнител. Винаги естественото е по-приятно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ако нямаш проблеми с овлажняването, няма да имаш нужда от овлажнител. Винаги естественото е по-приятно.
    Е аз питам защото примерно на мен ми се е случвало ако се стресирам или нещо подобно,да ми се прави много,ама мойта да умре..... И си помислих,че може и на дИвойката да й е такъв случая....

Олиото не е предназначено да се ползва като лубрикант. Презервативът наистина може да се 'скапе', тъй като олиото може да повреди латекса.
    Затова по-добре си вземи няк'ъв лубрикант или си купувайте презервативи с повече лубрикант. Мисля, че лилавият Durex беше такъв.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на amatorium
    Johnson-a nqma problem, no lichno az predpochitam telesnite sekreti. Dosta po-vuzbujdashti sa.
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия

Tova ne e li po-dobur variant ot bebe6ko olio? Nai-malkoto niama da preebat kondoma puk i 6te vnesat dosta raznoobrazie kato se ima predvid 4e ima 5 razli4ni vida vutre ot vseki po dve plik4eta.Ne si pravete eksperimetni.

P.S.: Niamam predstava dali gi ima v BG(bi triabvalo) i kakva im e cenata no si stryvat

?

А ако се ползва при анален секс бебешкото олиото? То ако се случи да се повреди презерватива няма проблем при анален... или.. вие кажете?

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В аптеките продават Глайтгелен и струва 2 и нещо. Гинеколог ми го изписа. Със сигурност е по-добро от бебешкото олио.

Град
    Чикиляндия
    Еми за анален секс , дали ще има проблеми ? И изобщо ако се намаже п****а със бебешко олио дали ще е проблем ? Става дума без да влиза във влагалището

Няма да има проблем
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си