- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубрикант СПЕШНО
Искам да попитам дали за лубрикант може да се ползва бебешкото олио на Джонсън? И дали има някаква опасност да ми стане нещо... инфекция или нщ по-сериозно?? Плс Спешно е!
Толкова ли пари нямате?!? То не е предназначено за това я бягайте до аптеката дори и най-евтиния да вземете пак ще е по-добре от Джонсън'с.Първоначално написано от the_doll
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Слюнка!![]()
Away from life!
При положение, че се използва на бебешка кожа (а тя е най-чувствителната) не мисля, че има някакъв проблем![]()
Пари имам достатъчно, но неискам да ползвам лубрикант! Все си мисля, че това е по-безвредно.
Е навсякъде пише че презервативите са съвместими САМО с лубриканти на водна основа...А ако го правите без презервативи(което Е ЛОШО надили трябва да обяснявам защо),тогава пък Джонсъна надали ще те смаже добре изобщо....Абе я не си търсете белята....бебешкото олио е за бебешки дупета,не за разгорещени п**ки![]()
Е че какво му е вредното на лубриканта?!Първоначално написано от the_doll
Цял свят ползва,хиляда и кусур тестове са правени,само ако си алергична към някоя съставка е възможно да ти вредят....иначе....как ще са вредни лубрикантите
![]()
Абе просто немога да ползвам.... а иначе олиото върши добра работа, но ме притеснява дали има опасност да стане нщ.. инфекция.. или недай боже да нямам деца. Мн съм се филмирала.
Вземете си лубрикант и не се правете на много умни. Лубрикантите за това са направени.
олее путката и бебешката кожа сиг са точно едно към едно. Едното е лигавица а другото хм... кожаПървоначално написано от aLakaZam
. Устройството им е адски различно ама ко да обяснявам. Както каза Mirelchetoo14 презервативите са съвместими само с лубриканти на водна основа. Тоест от мазни неща се прецакват. Пък към авторката - не искаш да експериментираш с лубрикант, но ще ползваш бебешко олио Джонсън'с
![]()
![]()
. Както казаха най-добрата и евтина смазка си е слюнка :P
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
Абе питам аз-презервативи ще ползвате,нали?Тогава не може Джонсън`с!Айде,от олиото инфекция няма да ти цъфне,ама от скапалия се презерватив ще се пръкне бебок(да пази Господ!)Първоначално написано от the_doll
А ще обясниш ли,защо не можеш да ползваш лубриканти?
Durex Feel или Warm = 8лв = водна основа = отмива се лесно = хубав вкус = спокойствие![]()
Защото съм прекалено чувствителна и ми се появяват всякакви проблеми. Какво имаш впредвид под да се скапе презерватива?
Момиче, ако имаш проблеми с овлажняването, отиди на лекар.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Оле от едно невинно питане направихте огромен проблем. Не нямам проблеми с овлажняването....
Ама пробвала ли си досега,за да знаеш,че ти правят проблеми..?И аз съм чувствителна доста,но тези на Дурекс плей ми понасят мн добре...Първоначално написано от the_doll
Ами,честно да ти кажа никога не съм имала смелостта да порверя как точно се скапва,но след като навсякъде се подчертава че е несигурно да се ползват такива овлажняващи средства с презервативи,значи е така.А имаш ли проблеми с овлажняването принципно,или ти е нужен само за отделни случаи?
Ако нямаш проблеми с овлажняването, няма да имаш нужда от овлажнител. Винаги естественото е по-приятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е аз питам защото примерно на мен ми се е случвало ако се стресирам или нещо подобно,да ми се прави много,ама мойта да умре.....Първоначално написано от `Death`Whore``
И си помислих,че може и на дИвойката да й е такъв случая....
![]()
Олиото не е предназначено да се ползва като лубрикант. Презервативът наистина може да се 'скапе', тъй като олиото може да повреди латекса.
Затова по-добре си вземи няк'ъв лубрикант или си купувайте презервативи с повече лубрикант. Мисля, че лилавият Durex беше такъв.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Johnson-a nqma problem, no lichno az predpochitam telesnite sekreti. Dosta po-vuzbujdashti sa.
Eating isn't cheating - Arnold
Tova ne e li po-dobur variant ot bebe6ko olio? Nai-malkoto niama da preebat kondoma puk i 6te vnesat dosta raznoobrazie kato se ima predvid 4e ima 5 razli4ni vida vutre ot vseki po dve plik4eta.Ne si pravete eksperimetni.
P.S.: Niamam predstava dali gi ima v BG(bi triabvalo) i kakva im e cenata no si stryvat![]()
А ако се ползва при анален секс бебешкото олиото? То ако се случи да се повреди презерватива няма проблем при анален... или.. вие кажете?
В аптеките продават Глайтгелен и струва 2 и нещо. Гинеколог ми го изписа. Със сигурност е по-добро от бебешкото олио.
Еми за анален секс , дали ще има проблеми ? И изобщо ако се намаже п****а със бебешко олио дали ще е проблем ? Става дума без да влиза във влагалището
Няма да има проблем![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮