- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Лубрикант СПЕШНО
Лубриканти на маслена основа
Изградени са на базата на нефтени продукти и минерални масла. Такива са например вазелинът и бебешкото олио. Макар и често използвани, те имат редица недостатъци. Те разрушават латекса, поради което са абсолютно непригодни за използване с презервативи, диафрагми и латексови играчки. Оставят петна по тъканите и трудно се отмиват. Дразнят влагалищната лигавица, поради което не се препоръчват при вагинално проникване. Мъжете обаче могат спокойно да се възползват от тях – те са подходящи за мастурбация, както и за анална стимулация с метални, стъклени или пластмасови дилда. Лубрикантите, базирани на растителни масла имат същите недостатъци, с тази разлика, че не дразнят влагалищната лигавица и могат да се използват при вагинален секс.
Суперпоследният отговор беше изчерпателен.Най ми харесва че можем да го използваме за маструбация
![]()
Много съм се чудел : ако мъжа до като маструбира ... ъъъ .. си прави някаква анална стимулация , дали значи че е педалМъжете обаче могат спокойно да се възползват от тях – те са подходящи за мастурбация, както и за анална стимулация с метални, стъклени или пластмасови дилда.![]()
Всъщност на мен ми прозвуча като за мастурбация, не знам защо.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Понеже не спомена секс или нещо от сорта
Най-добре - си вземи от аптеката лубрикант - има от 2-3 лева до 20, въпрос на избор![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Вие пък , аз имам даже в момента .. durex някакъв нов , лилав и е 200 мл за 10 лева , но го ползвам с гаджето мии се чудя дали да не си взема едно олио за собствена употреба
![]()
Земи тоя Офф-топик![]()
![]()
Иначе като ти е толкова спешно,друг път не пускай толкова тъпи теми ,а грабвай маргарина от хладилника. Бааахти тъпата. Цял свят на лубриканти,само тя на бебешко олио
![]()
Вземи си ! И олио и лосион за тяло и лубрикант да себе си !!!Първоначално написано от spirtt
Ох,чек че се размечтах
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ха-ха-ха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по забавен форум не съм виждал никъде slaveto1989
![]()
![]()
![]()
![]()
бахти ника slaveto1989
![]()
![]()
![]()
сливето03.05.1989 годинка съм родена
![]()
![]()
![]()
![]()
друго не можа ли да измислиш
![]()
![]()
А така. И ник-а ми ме прави компетентна по тези въпроси- ``овощните``Първоначално написано от spirtt
![]()
Ем като ти е зор-давай с оливце за готвене направо..Салатка...![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Със свинска мас е най-добре
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
ПодкрепямПървоначално написано от MetalZone
![]()
![]()
Аз пробвах със доматен сос ? Дали ще има проблемиПървоначално написано от MetalZone
![]()
Ще има проблем щото после няма да знае дали и идва или просто сока си излиза...
кви са тия простотии дето ги ползват някои индивиди,хората затова са направили лубриканти...![]()
![]()
Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!
то беше анал .. сиг пък ще си мисли че има растройствоПървоначално написано от nPeEbaH
.: machoka :.