.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Супер фен Аватара на Shia
    Лубриканти на маслена основа
    Изградени са на базата на нефтени продукти и минерални масла. Такива са например вазелинът и бебешкото олио. Макар и често използвани, те имат редица недостатъци. Те разрушават латекса, поради което са абсолютно непригодни за използване с презервативи, диафрагми и латексови играчки. Оставят петна по тъканите и трудно се отмиват. Дразнят влагалищната лигавица, поради което не се препоръчват при вагинално проникване. Мъжете обаче могат спокойно да се възползват от тях – те са подходящи за мастурбация, както и за анална стимулация с метални, стъклени или пластмасови дилда. Лубрикантите, базирани на растителни масла имат същите недостатъци, с тази разлика, че не дразнят влагалищната лигавица и могат да се използват при вагинален секс.

Град
    Чикиляндия
    Супер последният отговор беше изчерпателен.Най ми харесва че можем да го използваме за маструбация

Град
    Чикиляндия
    Мъжете обаче могат спокойно да се възползват от тях – те са подходящи за мастурбация, както и за анална стимулация с метални, стъклени или пластмасови дилда.
    Много съм се чудел : ако мъжа до като маструбира ... ъъъ .. си прави някаква анална стимулация , дали значи че е педал

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Няма да има проблем
    Всъщност на мен ми прозвуча като за мастурбация, не знам защо.
    Понеже не спомена секс или нещо от сорта

Най-добре - си вземи от аптеката лубрикант - има от 2-3 лева до 20, въпрос на избор
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Чикиляндия
    Вие пък , аз имам даже в момента .. durex някакъв нов , лилав и е 200 мл за 10 лева , но го ползвам с гаджето ми и се чудя дали да не си взема едно олио за собствена употреба

Земи тоя Офф-топик Иначе като ти е толкова спешно,друг път не пускай толкова тъпи теми ,а грабвай маргарина от хладилника. Бааахти тъпата. Цял свят на лубриканти,само тя на бебешко олио

Цитирай Първоначално написано от spirtt
    Вие пък , аз имам даже в момента .. durex някакъв нов , лилав и е 200 мл за 10 лева , но го ползвам с гаджето ми и се чудя дали да не си взема едно олио за собствена употреба
    Вземи си ! И олио и лосион за тяло и лубрикант да себе си !!! Ох,чек че се размечтах

Град
    Чикиляндия
    ха-ха-ха по забавен форум не съм виждал никъде slaveto1989 бахти ника slaveto1989 сливето03.05.1989 годинка съм родена друго не можа ли да измислиш

Цитирай Първоначално написано от spirtt
    ха-ха-ха по забавен форум не съм виждал никъде slaveto1989 бахти ника slaveto1989 сливето03.05.1989 годинка съм родена друго не можа ли да измислиш
    А така. И ник-а ми ме прави компетентна по тези въпроси- ``овощните``

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Ем като ти е зор-давай с оливце за готвене направо..Салатка...
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Със свинска мас е най-добре
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Подкрепям

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Аз пробвах със доматен сос ? Дали ще има проблеми

Град
    с.Търкулни Буркан
    Ще има проблем щото после няма да знае дали и идва или просто сока си излиза...

Град
    Варна
    кви са тия простотии дето ги ползват някои индивиди,хората затова са направили лубриканти...
    Да живееш значи да рискуваш да умреш-това е единственият начин да бъдеш истински свободен!!!

Град
    Чикиляндия
    Цитирай Първоначално написано от nPeEbaH
    Ще има проблем щото после няма да знае дали и идва или просто сока си излиза...
    то беше анал .. сиг пък ще си мисли че има растройство
    .: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си