.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Dream_s@L!Va
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    На всеки се е случвало. Но ако си правил секс с истински чувства и правиш секс без чувства, ще видиш огромната разлика...

Все пак изборът е твой. Никой не е длъжен да прави секс с чувства.

предполагам...но почти всеки си е правил кефа на купонче или някъде другаде....НЕ (или преди да се срещне) с любовта на живота си

sam si reshavsh , robvai i dvete i shte razberesh , koe ti nosi po-golqmo udovolstvie , shtom ne mojesh da precenish.hora razni , moje poveche da dyrjish na fizicheskoto izjivqvane.no az ne te podkrepqm
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    Sofia ofc ^^
    ...... ТИ СИ ТЪП
    Don't you see their bodies burning?
    Desolate and full of yearning
    Dying of anticipation
    Choking from intoxication

Не ги слушай каките кво ти говорят.
    Е.б.и.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Знаеш какво си намислил. Нас защо ни занимаваш? Кажи й, че просто искаш секс и след това тактично я отбягвай. Доколкото разбрах не си и обещавал връзка, а да й поблъскаш главата в таблата. Нали?
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    V takiva momenti se vslushvai v suvetite na golemite pichove. Kakto go e kazal nai-dobre Al Pacino - "When in doubt - fuck"! Sirech, ako se sumnqvash chukai!
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от marmalad4e
    Цитирай Първоначално написано от Ани
    Недей да бъдеш толкова груб, не й казвай направо, че не можеш да я търпиш. Но най-добре недей да спиш с нея, като ти пусне, ще стане още по-досадна и настойчива. Не си вгорчавай живота за едното е**не.
    +1
    +2

e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikaten a tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna?

e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikaten a tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си