- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да спя ли с нея?
Първоначално написано от Dream_s@L!Va
sam si reshavsh , robvai i dvete i shte razberesh , koe ti nosi po-golqmo udovolstvie , shtom ne mojesh da precenish.hora razni , moje poveche da dyrjish na fizicheskoto izjivqvane.no az ne te podkrepqm![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
...... ТИ СИ ТЪП![]()
Don't you see their bodies burning?
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Не ги слушай каките кво ти говорят.![]()
Е.б.и.![]()
V takiva momenti se vslushvai v suvetite na golemite pichove. Kakto go e kazal nai-dobre Al Pacino - "When in doubt - fuck"! Sirech, ako se sumnqvash chukai!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
+2Първоначално написано от marmalad4e
e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikatena tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna?
![]()
e,tva e gadno!kolkoto i da e dosadna ne moje6 da q mine6 i posle da q zareje6....napravo ot sega i kaji 4e prosto mejdu vas ne se polu4ava i badi po-delikatena tq kvo pravi 4e e toooolkova dosadna?
![]()
![]()