.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Един проблем

Problema mi e 4e kogato pravq seks sas priqtelq si parvite vlizaniq na penisa mu mi pri4inqvat bolka.Nqkoi znae li za6to se polu4ava taka? I pri nqkoi se e slu4valo? Blagodarq vi predvaritelno

Град
    София / Бургас
    Гали ли те достатъчно преди секс? Достатъчно ли си влажна като започвате?

Град
    Sliven
    Ами нз май при всички момичета е така..
    \~/!hOuSe MuSiC rLzZ[!]\~/!

Епа кавалерче съм.. к'во ми е .. ?!

Iма mnogo pri4ini zaradi koito moje da stane taka.dala si prekaleno malko infrmaciq skapa 4e da ti dam savet
    Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!

mi pone po 20 min ti se otdelq me za galena i taka natatk i dostat4no vlajna stavam no nz za6to se polu4ava taka

spoks i pri men 4esto se slu4va taka (Se pak nikak ne mu e malak ) nz za6to taka se polu4ava pri teb no predpolagam 4e pri pove4e vazbuda i kogato si dostat4no ovlajnena tova 6te se izbegne..ili s lubrikant..de da znam i az..

Град
    София / Бургас
    Еми може да пробвате с допълнително лубрикант или пък да го прави по-бавно. Сигурно ще мине постепенно.

Град
    sofia
    не си достатъ4но влажна..и на мен ми се е слу4вало,мислила съм си 4е съм готова но не е така...просто малко пове4е любовни ласки преди това

Ти искаш да си влиза безболезнено ли? Няма такава опция. Ще изтърпиш малко болка. Но е нормално най-много минута след вкарването да се разтечеш и болката да престане.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Е кажи му да е малко по внимателен и да ти отделя повече внимание на възбуждането

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си