.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: sms

Голям фен

sms

daite nqkvi idei za po sexy ...palavi sms da razpalq malko moito mom4e

mmm,bqh vijdala nqkude takiva,ama ne se seshtam kude mai beshe v edin ot glogovete na dir.bg \/ shte ti pomognem,spox
    Обичам Ви!

=)

1.Iskam da ti izpratq ne6to krasivo,ne6to nejno,eroti4no,no
    displeqt ti e prekaleno maluk za da me pobere.Po dobre e da se vidim!

2.Az myrdam...ti myrdash...az myrdam...ti myrdash...Ako myrdame po-byrzo , shte svyrshim po-byrzo...Eh tozi shah )
    3.Целувката ти пареща усещам, ухаеща на нощен бриз. И този ден с очакване посрещам, да бъда личен твой сюрприз!

4.Мисля, че ще изглеждаш много добре, ако свалиш два килограма. Мисля, че дрехите ти тежат точно толкова!
    5. Джон Ленън е казал "Правете любов, а не война". По този повод те каня у дома.
    6.Арестуван сте от МВР по член 69: Обвинението:открадна сърцето ми! Присъдата: дива нощ с мен без право на обжалване!
    7.Зайче палаво си ти в моите мечти. Ще те схрускам, ще те спапкам, ще те любя до зори! 8.Искам да те прегръщам, когато заспиваш, де те докосвам, когато сънуваш, да те целувам, когато се събудиш и да правим любов през останалото време! 9.Ако за деня на влюбените желаеш еротичен масаж – натисни 1, за нежност и романтика – натисни 2, за любов – 3, а за всичко това набери моя номер! 10. За Св.Валентин искам да ти подаря нещо мило,нещо сладко,нещо секси, но дисплея ти е прекалено малък да ме побере,затова ела при мен да си вземеш падаръка!

За сега това намерих,дано да ти свърши работа
    ПоРаЖеНиЕ Не СъЩеСтВувА,дОкАтО чОвЕк Не сЕ ПриЗнАе За ПоБеДеН!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си