- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко сте ??? Девствени ли сте още ???
Az na 17 go napravih(sega sum na 1i do togava izob6to ne se pritesniavah 4e sum devstvena.Spored men 17 e vuzmojno nai-dolnata granica za zapo4vane na polv jivot.
На 23 съм. Направих за пръв път на 18 със МОМИЧЕТО - първата любов. Никога не е късно, а и доста бързо си наваксах след това
По-добре по-късно , но с човек който наистина чувстваш близък ...
Голям размер на картинката! /machoka/
Човек прави секс тогава, когато се почувства готовНяма такова понятие като "нормална възраст за секс"
Аз го направих на 15, защото го исках и защото до мен беше момчето, което обичах.., но може някой до 17тата си годишна възраст да не се влюби и нужно ли е просто да се изчука, за да отчете дейност пред другите, и пред себе си?
Май не правите разлика между правене на любов и чукане..
Когато си готов и знаеш, че няма да съжаляваш, че именно това момче/момиче ти е първото, тогава прави секс, не се отчитай пред другите, много им дреме на тях девствен ли си или не![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
еми мн ясно кои когато си иска ще го направи![]()
а 17 и не съм ...![]()
"Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"
az sum na 19sled mesec pravq 20 i sum devstven
На 16, почти 17 и не съм .
А иначе за въпроса ти... доста хора са ме питали подобни въпроси и се вайкат, че още не са. Отговорът към всички е
"Цял живот ще се ебеш, за къде бързаш ?"![]()
87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !
22 - девствен.![]()
Къде!!!???Първоначално написано от Atula
![]()
П.С. 21 и аз незнам!!!![]()
bla bla bla
Е убава работа!
bla bla bla
на 18 не съм! ..би трябвало да е нормално има хора 30 годишни девственици тъй че кво се плашиш ...споко и на твойта улица ще изгрее слънце
П.С.: Моля хора които още не са навършили тази възраст да не пост-ват тъй като за тях това е непонятно!(в смисъл не са минали още през тази възраст за да знаят кое е нормално и кое не)
П.С.2: Половината да не кажа и повечето от отговорите на хлапетата са лъжа и то подчертавам на тези от мъжки пол (има и изключения)
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
И аз мисля така само че съм на 15Първоначално написано от twix_91
![]()
Ми почти на 17 съм .. и не съм девствена ..
Но все пак в началото като направих 16 до 5тия месец някаде бях .. и ми се струваше напълно нормално .. не съм се притеснявала, срамувала или нещо такова от факта,че съм на 16 и не съм правила секс .. Даже ми беше добре .. спокойно
![]()
На 16 съм и не съм девствена
Мисля, че всеки сам решава и преценява кога ще започне полов живот![]()
>>> House Music <<<
ми аз съм на 15 и още съм девствен и не виждам нищо лошо в това![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
Аз пък мисля, че момчетата ТРЯБВА да започнат половия си живот по-късно от момичетата. Та под 18 момчетата са такива дечковци................За момчета секс над 20, за момичета-над 18Първоначално написано от balaka_
![]()
Аз съм на 22 и не съм девствена от около 2 години!
Не се обиждай, ама какво разбира от любов едно дете на 15? Аз съм била на 15 преди близо 8 години, но си спомням как разсъждавах тогава и каква беше представата ми за любов и каква е сега........На 15 съм се влюбвала и осъзнавам на фона на сегашните ми изживявания колко нелепо съм употребявала думата любов и обичам...........Може би е защото много дълго исках да съхраня детското в себ си, защото дете ще съм само 1 път, а цял живот-възрастен.................На 15 ми се струваше прекалено сериозно да се целувам(направих го малко преди 18 ), а сексът изобщо не ме и вълнуваше. Разбира се ние с тебе сме кажи-речи други пооления и все пак ми се струва, че сексът е прекалено голям отговорност, за да се нагърбва с нея едно дете на 15!Първоначално написано от miloto_girl-4e
И само да добавя-често като се разхождаме из града забелязваме момиченца, на 14-15-16 видим възраст, които явно са по-опитни и от мен в сексуалната област и е адски нелепо. нелепо е да си представя, че 15 годишната братовчедка на гаджето ми си има приятел и вероятно спи с него, като д преди 1 година играеше с барбитата.........В очите на нас 20 и няколко годишните си е направо смешно и.......жалко. да, това което будят у мен "отворените" в ранна детска възраст е смях, защото има много хляб да изядат, докато разберат значението на думите, които използват вместо поздрав.....................Както и да е. постът ми не е насочен само срещу теб, а е разсъждение на 1 доста позастаряваща за този форум лелка![]()
1.на 16 съм и...и не съм девствена
2.мисля че няма нищо срамно и си е напълно нормално...както някои казаха-тва не е състезание пък и цял живот ще ебеш за къде бързаш\
/
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/