.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az na 17 go napravih(sega sum na 1 i do togava izob6to ne se pritesniavah 4e sum devstvena.Spored men 17 e vuzmojno nai-dolnata granica za zapo4vane na polv jivot.

Град
    Sofia
    На 23 съм. Направих за пръв път на 18 със МОМИЧЕТО - първата любов. Никога не е късно, а и доста бързо си наваксах след това
    По-добре по-късно , но с човек който наистина чувстваш близък ...
    Голям размер на картинката! /machoka/

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Човек прави секс тогава, когато се почувства готов Няма такова понятие като "нормална възраст за секс" Аз го направих на 15, защото го исках и защото до мен беше момчето, което обичах.., но може някой до 17тата си годишна възраст да не се влюби и нужно ли е просто да се изчука, за да отчете дейност пред другите, и пред себе си?
    Май не правите разлика между правене на любов и чукане..
    Когато си готов и знаеш, че няма да съжаляваш, че именно това момче/момиче ти е първото, тогава прави секс, не се отчитай пред другите, много им дреме на тях девствен ли си или не
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

еми мн ясно кои когато си иска ще го направи
    а 17 и не съм ...
    "Оценяват го само неслучайните , които в сърцата си съхраняват истината"

az sum na 19sled mesec pravq 20 i sum devstven

На 16, почти 17 и не съм .

А иначе за въпроса ти... доста хора са ме питали подобни въпроси и се вайкат, че още не са. Отговорът към всички е
    "Цял живот ще се ебеш, за къде бързаш ?"
    87% От жените в света са курви, ако си от останалите 13% - Прати ми ЛС !

Голям фен
    Град
    Pleven
    На 19 -- да, все още има доста девствени места по мен. Няма да се давам я
    Blame the sin, not the sinner.

Град
    Montana
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    На 19 -- да, все още има доста девствени места по мен. Няма да се давам я
    Къде!!!???

П.С. 21 и аз незнам!!!
    bla bla bla

Голям фен
    Град
    Pleven
    Между пръстите на краката, да кажем, е едно от местата

Град
    Montana
    Е убава работа!
    bla bla bla

Голям фен
    Град
    Pleven
    Харна, харна

на 18 не съм! ..би трябвало да е нормално има хора 30 годишни девственици тъй че кво се плашиш ...споко и на твойта улица ще изгрее слънце

П.С.: Моля хора които още не са навършили тази възраст да не пост-ват тъй като за тях това е непонятно!(в смисъл не са минали още през тази възраст за да знаят кое е нормално и кое не)

П.С.2: Половината да не кажа и повечето от отговорите на хлапетата са лъжа и то подчертавам на тези от мъжки пол (има и изключения)
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Град
    София
    На 20 съм.
    Не съм девствена \/
    Smile!?

Град
    Plovdiv
    na 13 sum i sum devstvena vse oshte :P

Цитирай Първоначално написано от twix_91
    На 16 съм и съм девствена.Пък не смятам,че е някакво състезание кой колко по-рано ще го направи
    И аз мисля така само че съм на 15

Град
    до твоята звезда :)
    Ми почти на 17 съм .. и не съм девствена ..
    Но все пак в началото като направих 16 до 5тия месец някаде бях .. и ми се струваше напълно нормално .. не съм се притеснявала, срамувала или нещо такова от факта,че съм на 16 и не съм правила секс .. Даже ми беше добре .. спокойно

На 13 съм,девствен съм.

Голям фен Аватара на Insatiable
    Град
    Somewhere... ;)
    На 16 съм и не съм девствена
    Мисля, че всеки сам решава и преценява кога ще започне полов живот
    >>> House Music <<<

Град
    EastPerih (Исперих)
    ми аз съм на 15 и още съм девствен и не виждам нищо лошо в това

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Na kolko ste ??? i devstveni li ste vse o6te ???

Цитирай Първоначално написано от balaka_
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от balaka_
    tva e prosto edna anketka pls otgovarqite 4estno....Imam i edin vapros ---spored vas normalno li e da si na 16 i o6te da ne si go pravil???
    естествено че е нормално.за мен не е нормално да си на 12-13 и да си го правил вече(без да се обиждате)и да-девствена съм и съм на почти 16
    e da ama ti vse pak si momi4e i za vas e normalno da ostanete devstveni po dalgo vreme no vse pak mersi za otgovora
    Аз пък мисля, че момчетата ТРЯБВА да започнат половия си живот по-късно от момичетата. Та под 18 момчетата са такива дечковци................За момчета секс над 20, за момичета-над 18
    Аз съм на 22 и не съм девствена от около 2 години!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Човек прави секс тогава, когато се почувства готов Няма такова понятие като "нормална възраст за секс" Аз го направих на 15, защото го исках и защото до мен беше момчето, което обичах.., но може някой до 17тата си годишна възраст да не се влюби и нужно ли е просто да се изчука, за да отчете дейност пред другите, и пред себе си?
    Май не правите разлика между правене на любов и чукане..
    Когато си готов и знаеш, че няма да съжаляваш, че именно това момче/момиче ти е първото, тогава прави секс, не се отчитай пред другите, много им дреме на тях девствен ли си или не
    Не се обиждай, ама какво разбира от любов едно дете на 15? Аз съм била на 15 преди близо 8 години, но си спомням как разсъждавах тогава и каква беше представата ми за любов и каква е сега........На 15 съм се влюбвала и осъзнавам на фона на сегашните ми изживявания колко нелепо съм употребявала думата любов и обичам...........Може би е защото много дълго исках да съхраня детското в себ си, защото дете ще съм само 1 път, а цял живот-възрастен.................На 15 ми се струваше прекалено сериозно да се целувам(направих го малко преди 18 ), а сексът изобщо не ме и вълнуваше. Разбира се ние с тебе сме кажи-речи други пооления и все пак ми се струва, че сексът е прекалено голям отговорност, за да се нагърбва с нея едно дете на 15!
    И само да добавя-често като се разхождаме из града забелязваме момиченца, на 14-15-16 видим възраст, които явно са по-опитни и от мен в сексуалната област и е адски нелепо. нелепо е да си представя, че 15 годишната братовчедка на гаджето ми си има приятел и вероятно спи с него, като д преди 1 година играеше с барбитата.........В очите на нас 20 и няколко годишните си е направо смешно и.......жалко. да, това което будят у мен "отворените" в ранна детска възраст е смях, защото има много хляб да изядат, докато разберат значението на думите, които използват вместо поздрав.....................Както и да е. постът ми не е насочен само срещу теб, а е разсъждение на 1 доста позастаряваща за този форум лелка

1.на 16 съм и...и не съм девствена
    2.мисля че няма нищо срамно и си е напълно нормално...както някои казаха-тва не е състезание пък и цял живот ще ебеш за къде бързаш \/
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си