.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: КАКВО Е ?

КАКВО Е ?

здравеите ! искам да ви питам на какво може да се дължи това 4е имам сърбеж и ми пари ... ? възможно ли е да са гъби4ки защото 4етох 4е може да се появят от антибиотик а аз скоро бях болна и пих ако са гъби4ки кажете какво да си купя защото не ми се ходи много на гинеколог и с маика ми не сме много на ти на тая тема
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

и при мен се появиха веднъж от много силен антибиотик, като мина 7-мия ден от приема и започна да ми пари, но след като спрях антибиотика и след 2 дни ми мина!

Отиди на лекар най-добре... за да ти е мирна главата

"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!

по-умно от това да отидеш на гинеколог няма може да е нещо сериозно, така че колкото по-рано хванеш болестта, толкова по-лесно ще се излекуваш и толкова по-леки последствия може да има. не си играй със здравето нищо срамно няма в това да отидеш на гинеколог, те са професионалисти, не възприемат нещата по начина, по който тийнейджърите го правят... не губи повече време, а вземи нещата в свой ръце

От антибиотиците често се получават подобни странични ефекти. Когато антибиотика се случва да се появят лишей по кожата, гъбички (по краката, половите органи, устата, главата) и т.н. За това понякога има лечение от лекарството. За целта обаче трябва да те види лекар. Може и личния лекар да ти рпедпише лекарство ( пак антиобиотик ). Ако не мине (което е малко вероятно) трябва вече и гинеколог да се намеси. Но това е редовен номер и не се притеснявай, бягай при джи пи-то си и ще с еоправиш.

допитай се до лекар..възможно най-скоро..но по-добре кажи и на майка ти..тя ще ти помогне със сигурност

А всъщност дори да мине от само себе си, инфекцията ще си остане. Симптомите понякога се появяват за 1-2 дни и отшумяват, но това не означава, че си излекуван.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си