.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Подходящи дрехи за бал-а

Здравейте както на всеки ученик така и на мен ми предстои завършване, само че мойто е тази година та искам да ви попитам от къде мога да видя оригинални идеи за костюми и дрехи за бала тъй като още не съм се насочил какво точно да обличам ако може някакви линкове да дадете много ще съм ви благодарен
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

drehi za bala

ami porovi se v neta nai-sigurniq na4in.no bih ti prepora4ala parushev.mn gotini kostumi imat i dosta skapi,no ti si precenqva6
    obi4am te...

Мега фен Аватара на Blab
    Откъде си?

Град
    Варна - Мурету
    Аз пък бих отишъл на бала си с катафалка, облечен в чисто черен костюм и със силно напудрено лице.
    И запомнете деца - честото мастурбиране води до пристрастяване !

Цитирай Първоначално написано от be_true
    Откъде си?
    От Чирпан съм ...но другите градове не са ми проблем тъй като имам кола
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Аз много харесвам костюм с кецове, много добре седи.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от bo4o1000
    idi gol.nestandartno e
    Моля оригиналните идеи да си ги задържиш за себе си

Колкото до кецовете ..не ми допадат искам да бъда стилен а не спортно-елегантен

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Мъж с костюм и кецове...ау божееееее такъв мога и на улицата да изч***м хах
    Ми...аз ше съм с бомбе май...на мен мн ми ограничиха избора та поне това мога да сторя.
    Изглежда добре костюм и бомбе,пробвай...и/или някакъв шал...
    А защо не като от 30те години с ризите и тирантите и обувките за суинг и пак такава мека шапка тип бомбе....ааадски е секси.много ми харесва.

Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Ми...аз ше съм с бомбе май...на мен мн ми ограничиха избора та поне това мога да сторя.
    А защо не като от 30те години с ризите и тирантите и обувките за суинг и пак такава мека шапка тип бомбе....ааадски е секси.много ми харесва.
    Като прибавим и мускетарския мустак картинката става пълна Хубаво е като замисъл, но от къде ще намеря такива ретро дрешки, можеби в някой антикварен магазин

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от Sticky778
    Като прибавим и мускетарския мустак картинката става пълна Хубаво е като замисъл, но от къде ще намеря такива ретро дрешки, можеби в някой антикварен магазин
    СелфмейдТиранти бол..дядо ти може да има...панталон...тряа да е бежов или кафяв...пак пробвай с дядо....хах се ше измислиш.

Пич...

Отиди в Асеновград на центъра, Булченски комплекс "Сияна". Там има магазин на Парушев с голям избор на костюми. Сега правят ремонт, но до 2 седмици всичко ще е готово и ще отворят големия магазин

Вчера бях там и си взех костюм. Няма смисъл да чакаш - абитюренските колекции са за педали.(въпреки че магазина беше в ремонт, имаше едно малко помещение където все пак можеше да се влезе).

Ай, имаш да черпиш.

и аз искам да кажете някои саит за роклички за бала... :P

sexy_malka ето ти сайтове за рокли:
    http://www.janajekova.com/
    http://www.gsimeonova.com/
    http://www.monamourbrides.com/pages_..._turcoise.html
    http://www.holidaysona.com/bg/collec...esses2006.html

Някои от сайтовете не са български,но ако ти хареса някоя рокля можеш да дадеш поръчка при някоя шивачка.

П.С. А относно питането на Sticky778 , според мен най - добре ще е да бъде с костюм,но не чак толкова официален костюм.Правилно са те насочили към Асеновград,там има много красиви котюми.

Изненадан съм, че си мъжко и си толкова загрижен за костюм за бала.

В Пловдив има добри неща. \/

^SeXyTo^^^
    missi za saitovete ...

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    лелел не се излагай бе момче с кецове вземи си обувки
    верно си от чирпан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си