.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Косата ми се изтощи прекомерно, след раждането.:(

ZDRAVEITE!Iskam da spodelia s vas slednia problem.Kosata mi e po princip estestveno kadrava,no sled kato rodim mi se izpravi po4ti.
    Predi, kakto i sega polagam edni i sawi grizi,no bez rezyltat.Smeniam maskite i shampoanite napravo e koshmarno.Dori i mi se zaplita i edva yspiavam da se sresha i to samo pod dysha.Mn.we sam blagodarna,ako niakoi mi pishe sas sawia problem.Blagodaria vi!!!!!!!1

Редактирано от-ЦвЕтИт0

Заглавието на темата, трябва да бъде написано на кирилица.

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Малко със зор го прочетох....

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men ne tursi pomo6t v takuv forum, za6totot tuk sa predimno mladi hora..... vse o6te ne rajdali i nqma kak da sa se sbluskvali s tozi problem. predlagam ti da vleze6 v foruma na www.mama.btv.bg , tam sam obedena 4e 6te polu4i6 kompetentno mnenie. za sajalenie ne moga da ti pomogna s dr go, za6toto ne sam zapoznata uspeh
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Явно по време на бремеността са се изгубили ценни амино-киселини.Наистина положението е много неприятно,аз бих ти препоръчала да си вземеш някакви серумчета за коса или подхранващи масла.Също така сведи употребата на сешоар/преса за коса до минимум,предполагам,сама знаеш,че изтощават косата още повече.Надявам се да съм ти била полезна и най-важното за моента-да решиш проблема си.

П.С-Да е жива и здрава малката кукличка и много да те радва.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

ъмммммммм ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ никой от форумите да е нямал подобен проблем..все пак teen се води, че сме до 19 болшинството, ние си мислим за гаджета и дрешки(примерно), а не за бебета.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Jessica^
    ъмммммммм ИСКРЕНО СЕ НАДЯВАМ никой от форумите да е нямал подобен проблем..все пак teen се води, че сме до 19 болшинството, ние си мислим за гаджета и дрешки(примерно), а не за бебета.
    Abe baq chesto vijdam v razdel SEX temi ot sorta na na "Bremenna li sym?"

A otnosno temata... Izpolzvai maska za kosa po prodaljitelno vreme.. a ne gi smenqi postoqnno sled kato ne vidish rezultat... zashtoto ako polojenieto s kosata ti e po seriozno na maskata i e nujnoi poveche vreme za da i povliqe i da i pomogne.. Izpolzvai sashto taka i balsam za kosa... Syglasna sym i s tova da se spre sys seshoara ili presata.. Kakto i boqdisvaneto i neshta ot sorta koito samo mogat da uvredqt poveche... i uspeh!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си