Чудя се ако отново се основе БКП, колко от вас биха гласували за тях. Аз лично бих гласувал за тях, ако режимът не е прекалено "затворен", и дават възможност за развитие на частния сектор. Офф не съм живял през времето на БКП но от прочетеното, мисля, че смият режим е бил зависим от Русия (тогава СССР). Демокрацията не е за нас, ние сме прекалено малка и несплутена държава, за да изразяваме свободно мненията си. Нас трябва да има кой да ни казва, какво трябва да правим, защото ние не сме заинтересовани от това. Днешните политици с тези техни лъжи, направо нямат срам като гледам, в близките 10 години, може и да има реформи, ако не и по-рано, но тогава ще има и инфлаация, по страшна и от времето на Жан Виденов. Всеки който се интересува от история, ще каже, че сега е моментът, народа да направи масови протести, и да бъде единен, но българина не е толкова организиран. За това трябва да се основе партия, която да свали сегашното правителство и да "оправи" българската държава. В момента ние нямаме държава, а имаме само природа, защо всичко друго е изкрадното и разрушено. Е това е лично мое мноние, и чакам отговор на въпроса: Бихте ли гласували за модернизирано управление на БКП, като се дава възможност за развитие на частният сектор, заплащането няма да е едно и също, държавата, ще се меси в икономиката, но ще се развиват много повече държавните предприатия, и държавата ще разчита на много повече износ , отколкото внос. Разбира се ако започнем да произвеждаме качествени стоки, много народи биха предпочели качеството на България, отколкото цената на Китай.