Цитирай Първоначално написано от D@rk_LaDy
според мен, ако както казваш ти, тази партия се възцари и спечели симпатизанти, това значи само, че не българите не са израснали от отгава до сега и следователно трябва пак да се върнат в същата помия, да си припомним що е затворено общество, как всички имаме един и същи вкус, обличаме се по един и съши начин и имаме еднакви мебели, просто защото други не се продават...и изобщо....ако такова нещо се случи, просто означава колко е недорасло обществото, поне ако новото (евентуално) БКП е същото като предищното....

и нека кажа нещо, на всички тийн-ове, проповядващи идеята БКП да се върне на власт. Много ще ми е интересно да ви видя всички вас, когато няма да ви пускат на улицата по-късно от 18 часа, а пък да не говорим за събирания по кафенета, за дискотеки да не споменавам. много ще ми е интересно още, как ще сложите набързо смешните униформи и ще рецитирате стихотворения, възхваляващи драгата Русия и комунизма като партизанчета в 5 сутринта....всичко това би ми било много интересно, защото на дали тогава бихте били такива страстни симпатизанти, нещо, с което ви е твърде рано да се занимавате....(повечето)
Сложи си ръката на сърцето и си признай, че през 80-те години България беше по-близо до Европа, отколкото сега, пък си мрази комунистите, колкото си искаш. Работата е там, че не става с ОМРАЗА а става с ЛЮБОВ. Към народа, към хората, към страната. Това , което липсваше на новоизлюпените демократи от 11 ноември / не 10 ноември - защото го направиха комунистите, а тези, които се пребоядисаха за една нощ/. ТЯХНАТА ОМРАЗА СЪСИПА ВСИЧКО!!! И не роди нищо, освен мизерия!