- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ
ЗДРАВЕЙТЕ ВСИЧКИ! ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ КОЛКО ДНИ СЛЕД СЕКС МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?
И КОЙ СПОРЕД ВАС ТЕСТ Е НАЙ ТОЧЕН ?
МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!
две седмици (не съм сигурна)![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
male mn na men mi bqha kazali 4e za 2-3 dniПървоначално написано от DivoTo_KoTe
1 sedmica i s sure chekМисля ,че той е най-точен
Струва към 3 лева . . . или поне едно време беше толкова.
толкова струва без малко а относно срока 2 седмици обаче съм чувал че резултат ще има и по рано... айде успех и дано не се стига до тамПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
mersi mersi dano da ne se stiga do tam, no za vseki slu4ei da si znam
ami az mislq 4e za 5 dni i sure check e nai - to4niq uspeh![]()
Ako v jivota e vyzmojno da se vlubish 2 pyti, to pyrviq pyt bih se vlubil v teb I ako se okaje greshka to vtoriq pyt bih se vlubil v greshkata si!
1 sedmica sled poloviq akt moje da se "hvane" bremennostПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
ili 3 dena sled kato ti zaksynqva mai taka pisheshe na opakovkata
i oshte e 3 lv
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
1 sedmica s Sure Chek..
и аз знам че няколко дни!Аз си бях правила една седмица след секса (беше отрицателен ест)Първоначално написано от SHEMKOV
![]()
Седмица или две след рисковия акт и/или 3 дни след закъснението на менструацията .. (втория вариант е по-препоръчителен) ...![]()
sure checkуспех
1 ден след закъснението или 14 дни след рисковия акт!
mersi mnogo na vsi4ki
test test test shure check ima li 1 4erta 4uhte li dobre edna testa e validen a joro e nevinen ako ima 2 4erti 6te povtorim 2 4erti b1rzo b1rzo mu zvanni bremenna si ve4e timn dobra pesni4ka
![]()
![]()
![]()
mi da pesni4kata e mn qka samo 4e da ne ti q peqt na teb ina4e pesenta e mn qka qko i se kefa kato q 4uq![]()
По принцип е желателно да се направи две седмици след акта, в който подозираш, че може да си забременяла. Тогава резултатите излизат сигурни. А за това какъв тест за бременност да ползваш - аз лично най-сигурна се чувствам с ШуърЧек.
Колкото по-късно се направи,толкова по-верни са резултатите му
Ако го направиш рано може и да те излъже![]()
ami ima edni koito sa nai novite self clear ima gi v greece neznam tyka ima li gi ama sa sled 5 dena.nqkvo novo izobretenie na amrikanskite farmacevti.stryvaha 20 euro 2 testa sa vutre.zna4i tyka 6e gi ima za po 20lv i ediniq 6e e 10 lv kato za na6te standarti.ama e ot nai efektivniq suzdaden dosega i nai burziq.ako nqma shyur4ek ili tam kuvto reklamiraha po edno vreme zabravila sum go.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
aham ami 6te vidim kakvo 6te izmislim mersi na vsi4ki 4e mi dadohte savet![]()