- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Истински приятели!?
аз съм на мнение че истинските приятели са тези от детството.
защото до 7 клас имах 6-7 приятели, които си бяха наистина приятели, а сега като се разделихме не мога да намеря втори като тях![]()
само ме използват за това онова но вече няма да стане след като го осъзнах.
такаче не "захвърляите" приятелите които имате защото...
I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller
Нямам приятели!Серозно говоря!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
мм.. така...
1-во, ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ - в днешно време са рядкост,
2ро, МНОГО ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ - те такова животно нема...
Аз имам няколко момичета, с който се разбирам чудесно.Който могат да носят титлата ПРИЯТЕЛ .. доказали сме си не веднъж и два пъти,колко държиме една на друга!С две от тях се познавам от 8 години, а с другото момиче сме заедно от 6/7 месеца някъде, но не мисля, че времето от коеот се познавате с ФРЕНДА има значение,защото може да се познавате с някой от 10 години, и да ви забие нож в гърба...
а иначе, приятели и познати, купища ги има.. но стойностните приятели, на който можеш да с еобадиш в 1 през ноща и да им кажеш "Убих човек" а те да ти отвърнат "окей, къде ще копаеме" .. са много МалКоО за съжаление..
Та... така :P
Ванчето, ЛьоБси, БиБчеТо .. тея хора са злаТнИиИ![]()
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
be ima o6te takiva hora rqdkost sa ama gi ima....az pone se radvam na 5-6 takiva
i to teq za koito ne sam vqrval 4e mogat da sa tolkova verni a za teq koito vqrvah se okazaha tapi predateli!
radvam se 4e sam se otarval ot nenyjnite hora okolo men
Аз имам една бест фр и 3-4 мн добри,и един фр.Другите...![]()
имам точно пет най добри приятелки,за жалост от тях се виждам често само с двеиначе имам добри приятели,които са ми помагали много пъти,обаче не мога да разчитам за всичко на тях.... :/
Имам 3 истински приятели - едно момиче и две момчета. Заедно сме от първи клас.. компанийка сме си, излизаме постоянно заедно, помагаме си. Мога да кажа, че това са ми истинските приятели. Малко са, но поне ги имам.
Имам 100 такива проблема , ама тва е живота ! Ще ментиш и ти до го еба ... и аз от утре ше ментим бая мн![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еми аз почти нямам приятели, има 1, 2 момичета на които да разчитам, но не и да се доверя напълно и 3,4 които са ми приятелки ама не съвсем, щото като гледам как говорят зад гърба ми и какви гадни шеги ми пускат, не мисля че са ми приятелки,останалите ми уж приятели имнямам никакво доверие! Вече толкова пъти са ме предавали, че не искам и да си спомням!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не е важно какво говорят зад гърба ти а като се обурне6 да млукнат![]()
![]()
nqmam dobri priqteli,a samo nqkolko koito se pravq che haresvam zashtoto inache si e mnogo skuchnovqrvam che nqkoi nqkude si ima istinski priqteli , no ne i az mejdu drugoto ne se oplakvam dobre mi e
ne che ne jelaq da imam priqteli naprotiv vinagi sym otvorena za novi poznanstva samo che rqdko se poluchava , ama kakvo da napravq ne e bolka za umirane![]()
Truth is only skin deep
ох нз мисля 5 мин вече на първите 5 думи изтрих си мисълта 10 пъти и пак съм на изходна позиция и не знам какво да ти кажа.не знам дали имам истински приятелки.знам че тези 2 моми4ета на които разчитам ми говорят зад гърба см една с друга ,ама в същотот време знам че държат на мен.нз сложно е. може и да си го заслужавам,може и на мен нещо да не ми е наред ,може и да не съм го заслужила ,но е факт и нямам какво да направя по въпросадано си залъжава
Аз даже нито 1 приятел нямам.
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
moga da kaja che ima 1, 2 choveka na koito moga da se doverq i da gi smqtam za bf pyk za drugitetyrsqt me samo togava kogato na tqh im e udobno i poiskam li pomosht za neshto, nemogat...
Първоначално написано от gree_girl
МНОГО ТОЧНО КАЗАНО И НА МЯСТО!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от find_m3
Щом ти говорят зад гърбът те не държат на теб зарежи ги не си заслужава неструват нищо.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И аз съм така имам само една истинска приятелка която дава всичко за мен и която супер много обичам а другите са само когат нямам кво да правя (не буквално)
SsLaDi4kOTo0_Elly
Еми намират се истински хора,достойни за уважение,ама супер рядко!И аз съм така ,мн малко хора смятам за приятели истински - които не искат нищо от теб освен подкрепа и просто едно чисто приятелство!Дори имаше една приятелка,която аз мислех за истинска,но именнно тя ми заби най-големия нож в гърба!Така,че намерите ли такива хора не ги пускайте да си отидат и не съжалявайте,че са малко,а се радвайте ,че все пак ги има и то точно при вас!
Аз си имам точно две истински приятелкии още може би 2-3, които не биха ме предали никога
![]()
Ами и при мен е така. Имам малко приятели, но съм 100% сигурна в тях и знам, че мога да разчитам на тях... но другите са големи лицемери/ки... Предадоха ме преди няколко момичета, които мислех за приятелки, но всъщност ми направиха услуга, защото разбрах какви са наистина... Трябва много да се внимава с какви хора се събираме и какво им доверяваме...
Никога не е късно...да се усмихнеш ! =)
Spored men istinski priqtel moje da bude samo edin 4ovek-tvoq BEST FRIEND,za koito znae6 4e kakvoto i da mu kaje6,toi 6te ti dade nai-pravilniq suvet!Drugite priqteli sa prosto "dopulneniq",malko i grubo da zvu4i,no ako sa verni,zna4i sa istinski priqteli!
![]()
![]()
![]()
Обичам напук на тези,които ме мразят...
живея напук на тези, които гроб ми копаят...забавлявам се напук на тези, които искат да съм нещастна...докрай наслаждавам се на живота прекрасен!
Малко са истинските приятели..........повечето се правят на такива![]()
imam go ...gadno e eto v4era naprimer 2 k***i det gi imax za best fr po4ti si4ko s1m im spodelqla .... mi na4i edno mom4e im be6e kazalo 4e sig 6te sk1same (koeto v posledstvie se okaza 4e ne go e kazal ) ... i te idvat i zapo4vat da mi se podigravat ......mainata im mr1sni kyrvi .............................. ebati ... putkiteeeeeee![]()
![]()
:@:@:@ ... sorry za grybiq ezik ama ne moa da se sd1rja
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)