.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Истински приятели ? .. Не знам ..
    Приятели? ..Не знам ...
    Лицемери? Колкот щеш ..
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Според мен няма , но не е лошо да имаш някой до себе си !

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    И аз имах подобен проблем с приятелите но се запознавах с други хора които се оказаха добри отвзивчиви и хора на място! Чрез тях си изградих връзки и т.н! Просто трябва да се запознаваш с повече хора защото всеки човек е различен и може да ти помогне в различна ситуация както и ти на него.

Град
    нА deT’ M? VuDџ’ t ЦайSИtE
    имам1 единствена добра приятелка и миналата седмица го осъзнах след като се скарах с другата си приятелка и вси4киъе мои(по4ти)fr се обърнаха сре6ту мене и ме е яд и то много според мене ли4но заявявам 4е НЯМА ДОБРИ ПРИЯТЕЛКИ
    ИСкЪм дА КажА НешТу...ЗнаЧи....ЪъЪ....ОК....!Вс ъщНОсТ КаКВо ИСкЪх Да Ти каЖА....МамКА му...ДобРЕ...Дъ КажА пРОСто ЕднО....I LOVE YOU!!!_____________
    (\(\
    (':'=)
    (')('')

Имам 1 истински фр...и той е баси пича...много се радвам

Град
    The Sky
    Аз имам петима истински приятели, които много обичам и с времето разбрах, че всеки един от тях е готов да направи много за мен... Всички други не могат да се впишат в моята представа за "добър приятел"

spored men na dne6no vreme nqma istinski fr za6toto vseki gleda da te izpolzva za ne6to,za tova gledaite na vas da mi e kef pa dr da si gledat rabotata
    По-добре е да си разглеждан,отколкото незабелязан.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си