- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- разговорите след секса
Ми обърни и внимание бе човек, не те ли интересува как е минал денят и дали е имала някви проблеми нещо?
Хей ръчички, хей ги три, мама изруд ме роди!!!
но само така си мислишПървоначално написано от bqsna_teenagerka
Обичам да се гушкааааааам![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Аз пък не винаги обичам да си говорим след сексНякой път повече ми се услажда да си подремна
![]()
>>> House Music <<<
as neiskam! gu6vame si se s moq i toi ako kaje ne6to ok ako ne nesled dulgo ve4e dr pravim a negovorim
![]()
По-скоро искат да се гушкате и да им говориш
Абсурд! Мен ме мързи да гледам след това, камо ли да говоря...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ми след такова хубаво преживяване да легнем и да мълчим ли?
Епа я не говорим след секс .. пушим по цигара и лягаме да спим![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Абе зависи от настроението и умората ми... След много тежък ден секса ме изтощава и предпочитам да заспя в най-удобната за мен позаА понякога когато съм пил толкова ми се приспива че едвам довършвам
Даже веднъж заспах по време на секс и мацката на другия ден ми се оплаква че не могла да ме събуди и със свирки
малии голем съм дзвер хахахаха
![]()
o6te ima se pravi sex i otpo4ivat za 2-kadur![]()
![]()
ako ne dr go6kaneto i gadeli4kaneto sled sex e ubiistven kato nqma6 sili da bqga6 i samo ot edno dokosvane iztrapva6 celiqq![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MNOOO E QKO SAVETVAM VSI4KO MOM4ETA(I MOMI4ETA) DA GO PRAVQT SLEDVA6TIQ PAT 6TEE PO INTERESNO OBE6TAVAAM VI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
+ 1 nie i ponqkoga se smeemПървоначално написано от Rysa_Kykla
![]()
![]()
:P
ii predpochitem toi da govori poveche sled sexa![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Ami govorim si za obichainite neshta - pensii, sudoku, politika i vrabchetata po h*q na Mitio Krika![]()
Eating isn't cheating - Arnold
по принцип си приказваме и се гушкаме![]()
No martini .. no party..
Аз предпочитам как съм си полегнала да подремна... Не ми се говори... Ма грам...
някои мои приятелки се оплакват, че след секс искат да си говорят гаджетата си, но момчетат ни приемат, ни предават (което е нормалното им състояние, пък камоли след секс) .
мен примерно много ме мързи и предпо4итам да се гушкаме само или направо да си му подремна![]()
be a good boy!!!
Защо пък само мОМИчетата.. според мене щото момчетата са ПРЕКАЛЕНО ИЗМОреенихахахахах
JuSt WalK in thE ClouDs Of drEamSssSSsS!