- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изцепки пред гаджето....!
Zdraveite.
Da vi popitam sluchvalo li vi se e vashite roditeli da vi izlojat neshto pred gajeto vi.... i da vi se iska da potunete v zemqta ot sram...! ako ima takiva sluchki razkajete...))
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
hmmm...1 pyt priqtelkata mi spa y doma i baba mi nameri 1 prezervatif pod legloto 1 kazala na na6te i...kakto i da e ne be6e izpolzvan de :P ako tfa se s4ita za izcepka![]()
Не, наще се съобразяват и не ме излагат пред гаджетата ми :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Не са ме излагали..може би,защото не се занимават с
личния ми живот.![]()
Walk go home boy...
Ооо, такива случки при мен с лопата да ги ринеш. Точно в най-неподходящия момент мама изкарва някоя моя бебешка снимка по голо дупе... и аз потъвам в земята от срам... меко казано.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Мойта е същата....само че даде една в по-близък план на лицето ми...една на която преди заснемането съм плакала може би час или два...или година...червена съм като домат..и съм почти с една вежда тамПървоначално написано от Steli{P}
Ужас...
![]()
Не е имало такива изцепки...
Майка ми и баща ми не биха ме изложили по никакъв начин и пред никой.
Ами не, няма, той си го знае уж що за стока са и не се впечатлява. Е, някой път ни е виждал да се караме и не му е приятно от това, но пък е ми иде да потъна в земята от срам. Не ме е срам от него за нищо свързано с мен, нямам какво да крия, а домашната обстановка е част от мен, така че...![]()
И ми е чудно какво толкова ви е срам от някоя бебешка/детска снимкаЩом не смятате, че е назрял момента гаджето ви да види такива снимки, например, какво по дяволите търси той/тя у вас, при това познавайки вашите?
![]()
Нема такива работи ...
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Аз съм си изключила телефона защото знам, че майка ще ми са обади, тя моля ти се звани на неговият телефон...лелето ми неУдобно
![]()
♥ ♥ ♥
Не се е случвало... засега![]()
ми единд ен сестрами вика "Венци трябва да идваш по често в нас ралка да мие съдовете"![]()
ми да майка ми доста често ме излага като почне да му задава тъпи въпроси поне с баща ми нямам проблем щото е разбран човек![]()
Иначе съм ги предупредила да се съобразяват![]()
хахаах не изцепка на родителите ми а моя какво ще кажете за изречението "хмм хммм така като те гледам продполагам че има китаици или японци в твоя род..има нещо ненормално в теб" ахахахахах казах това на едно гадже на сестра ми...горката цялата почервеня но не ми се кара:P
Единсвеният ми бивш приятел който наще познаваха,беше като бях на 14.И то не защото съм тичала да ги запознавам,а случайностСтранното беше ,че тогава не наще,а превъртялата ми баба,която, отново по ужасна случайност,се беше научила да седи в нас с повод и без повод ни следеше зорко.Много се гаврехме с жената,тя се вълнуваше за вечерния час най-вече.Аз бях достатъчно нагла,че и с ясното съзнение,че тя няма да спи заради мен, пак не се прибирах.Като видя ,че няма да го бъде започна да говори с приятеля ми.Беше толкова разярена всеки път,и ги измисляше разни...
направо срам да ме хване.Иначе за да няма такива ситуации просто от тогава личния ми живот си е...личен.
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
не съм имал проблеми с тва засега де![]()
bqhme na ve4erq s gadjeto mi u nas i ba6ta mi se navede da zeme ne6to ot zemqta i ot napana i se izparde v liceto
Мда миналата година бяхме у нас със приятеля ми и мама се обърна към него с името на бившия ми... не се почувствах много на място в тоз прекрасен момент![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Веднъж бяхме на ресторант с родителите ми и гаджето ми, с когото ходя от година и половина.И баща ми реши да се изцепи, като така се прави на интересен и му сподели, че малкото ми братче ме е издавало непрекъснато, защото съм му изяждала сладките![]()
Също и, когато майка ми разправя случки от детството ми, докато той ме чака да се пооправя.Големи куриози стават!
![]()
Mai ima samo edna takava sityacia.Maika mi ima6e gosti i az viknah gadjeto da...si pravim na6te si raboti za6toto precenih 4e maika mi niama da trugne da me tursiZakliy4ihme vratata i tukmo sme se po4nali maika mi 4yka na vratata i ni vika "Iskate li da iadete ne6to?" az se provikvam 4e sled malko 6te doideme a tia mi razpravia 4e 6te 4aka pred vratata
Mn tupo mi stana ama sama sum si vinovna 6toto tia mi e kazala 4e ne iska vku6ti da pravia takiva ne6ta
![]()
Мммдам имаше 1 мн голяма изцепка на дядо ми...аз и мойто момче си говорехме по скайп и дядо ми влезе в стаята и издрънка най-голямата простотия, която можеше да роди мозъка му...в тоя момент бях червена цялата и в период на 1-2 мин м1л4ах и нищо не казвах, а гаджето ми от др страна не спря да се хили![]()
Изцепки не е имало, освен един път, когато с приятелят ми... правихме каквото правихме в леглото и ми звъни телефонът. Аз логично не вдигам... 1 път, втори, трети... и накрая започна да му звъни на негоА тя за някакъв телефон да била питала... и пита 'какво толкова правите, че не вдигаш телефона'... е иди обяснявай...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
да от страна на баща ми когато видя гаджето ми започна да го разпитва на тема футбол и доста досадничеше даже му предложи да излезят да си покриказваткакво да го правя
![]()
No martini .. no party..