- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен, почти на 19
Мн оправдания, дам.. My bad![]()
Праят секс колкот да кажае "Мн съм готин, мн съм отварен", аз ще кажа- Пикльовци и Пикли!
значи лично за мен темата за секса е доста специфична но преди всичко трябва да го направиш когато си готов (независимо от възрастта)![]()
Kogato si gotov togava. Nezabravqi, che Hu Hefner e zapochnal da chuka na 21. Po--vajno e ne koga pochvash, a koga sspirash da pravish sex. Vij Vazov - umrql e na 19 p**tka na 81 godini.
Eating isn't cheating - Arnold
прави го с когото мислиш че е редно бтв на 15 съм дефствен съм иам френдове които са го правили мхм не са с нищо по различни от мен друг вапрос е че са го правили с кварталната про*титутка
SMoKe_BoY, трагичен си.
Авторе, секс прави, когато си готов и когато си намериш момичето. Имай предвид, че подобни индивиди като тоя с дебилния аватар не заслужават да се връзваш на приказките им.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Кво ми е трагичното аз си обсаждам по темата тои почва да обсажда мойтаПървоначално написано от Sam90'
професионална реализация. Ти и ти ли си на 20 години дествен за тва ли ги подкрепяш тия раоти дай сички да се задворим по някфи манастири .
И кво на 20 години дори и да намери момиче което да заобича тя кат го види че сефте секс ше прай кво ше си помисли?
Скрии са.![]()
Ох, толкова си плосък, че не схващаш - не всичко се свежда до секс. Не, не съм на 20 и не съм девствен... и? Да не би това да ме прави нещо повече от девствените?!
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
ами това че всичко се променя с времето няма лошо, само да е към доброПървоначално написано от kingcobra
когат човек си се чувства готов тогава прави секс
аз не се чувствам и за тва не правя
а даже има някъв пич дет е на 28 и още е девственпоне така пише в темата
![]()
Е квото и да ми кажеш не е нормално на 20 да си дествен па квото искаш пиши за професионална изява няма никва разлика ама аре бе да няя да си купиш втори живот с парите си .. тряя и удоволствия а какво по голямо от секса?Първоначално написано от Sam90'
+1Първоначално написано от nestle
![]()
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
Първоначално написано от SMoKe_BoY
2 езика - българския не го владееш
Собственост на Canis_Dirus
На 19 имаш пълното право да правиш каквото си пожелаеш. До кино арена младост по шосето има евтини курви след 9 вечерта. На възраста ти вече ще е нормално да не се стесняваш да потърсиш подобна услуга. Направи го колкото да опиташ какво е, после ако щеш се занимавай с момичета. Не е хубаво да чакаш повече, че ще вземеш съвсем да се спечеш в момента, когато дойде истинската любов. По-добре бъди готов. Това го включи просто като опит в биограрфията си, за да не ти тежи, че си девствен. Пък ако искаш за пред приятелите си измисли някаква история, колкто да не се изложиш. Кажи, че не си девствен например. Севсем спокойно си кажи, че си го правил. А ако искаш да нямаш вътрешния комплес, че ги лъжеш иди на курва. А щом момичетата не ти пускат, че чак отчаяно търсиш помощ по форуми сигурно няма да ти върже скоро някоя. Всичко си опира до секса вече, така че никакво колебание. Иди и се удоволетвори за 15 лв и горе главата.
Пък и при проститука няма как да се спечеш, тя няма да иска от теб разговори, кафенца... Просто няколко кинта за ебане. И от твоя страна ще е мъжка постъпка ако питаш мен, вместо да се събуждаш всеки ден с една и съща мисъл, че не си ебал.
Що за народ се извъди. Какъв ви е проблема с девствените над 16 години? Аз за първи път го направих на 20. И какво? Да не би да имам 2 глави или 3 ръце?
Защо пък точно пияни в дискотекаПървоначално написано от BamBiNo
Явно в тоя форум всеки има проблем с някой....всеки сам си решава кога да го прави и не разбирам защо все се бъркате в работата на другите
Като че ли на вашия живот ще стане нещо като няква курва се е*е в кенефите
![]()