- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 16, а още си нямам гадже
На 16 години съм, а още не съм имала гадже и не че съм грозна. Много момчета са ми предлагали да ходим ама аз им отказвах, може би, защото съм израснала в консервативно семейство. Хора кажете си мнението си много ли е ненормално това?![]()
Ами...Защо им отказваш....няма ли поне един който да ти харесва
![]()
ми предлагаха ми като бях по-малка от 1г. никой не е
Съгласен сам отново.Първоначално написано от Kras4eto_lp
Значи за момиче никога не е късно защото вие винаги си оставате нежната половинка от вас никога не се изисква да сте опитни в секса или нещо друго хубаво е но никога не е било критерия.
Виж само как звучи. Това момиче е на 16 и е мн яка и си е нямала приател аз може да сам парвият.
Виждаш ли а пък при нас момчетата е нещо от сорта.
Уфф тоя пак на 2000 години стана още е дествен кои знай кво дарво е.
Не се притеснявай![]()
Мога само да ти кажа че си N00b.Аз имах гадже още на 3 години.Казваше се Мери.Здраве да е ши' ядем кюфтета.
Тва е друг вапрос.Първоначално написано от hihihi
кофтинамери си някои които да ти хареса и деиствай
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ми намери си...тука да не сме агенция Lovespring![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нима и съществата от друг пол избират кога да имат либе?Промени големи от времето на Света Мария Хуана!
Майка Пресвета Дева Мария®
1.Ако свиеш една цигара свии си и друга за черни дни!
2.Ако имаш два токущо свити хашиша ,тогава и само тогава, дай едната на ближния!
MGS®
амм от каде си и я си даи skype![]()
![]()
уфффф.....че си прост...Тогаз не си знаел кфо си пЪк гАдЖе сИ мИ иМаЛ ТцтцТПървоначално написано от SandForGaara
![]()
Виж сега...Намираш някой готин,отиваш до него,млясваш го здраво и ако не си природно бедствие,честито!Вече ще си имаш гадже!![]()
Не,това не е проблем!Това е ТРАГЕДИЯ!Що эа проблеми имат хората,които са инвалиди,сакати,бавно раэвиващи се??Гавра!Та те не подоэират какво е истински проблем.О,боже не энам как да ти съчувствам,каквото и да кажа ще бъде малко и нищожно,предвид сериоэния характер на трагедията,хвърлила своята черна сянка върху твоя живот.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Прост съм със сигурност,но определено знаех тогава.Аз тогава повече се целувах от сега!което май е тъжно...Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
направи си реГ в сАйТ зА запозНансТва![]()
\
/
Първоначално написано от SandForGaara
![]()
е тУЙ мЕ рАзсмЯ лЕлеле тихО хАхаАХа нАпрОво трагедиЯ си Е
![]()
Аз ли?Не се тревожи , що годе имам някаква половинка.(не говоря за левия или десния си ташак)
Чедо женско,не всички като теб се отдаваме на плътски удоволствия в замяна на пари.Моля задръж разврата за себе си!
Майка Пресвета Дева Мария®
1.Ако свиеш една цигара свии си и друга за черни дни!
2.Ако имаш два токущо свити хашиша ,тогава и само тогава, дай едната на ближния!
MGS®
не сЭ тревожаПървоначално написано от SandForGaara
![]()
А може би си дебела?
Е така по-добре.Щото викам ше излезешна балкона да пееш чалга ритъмчетата си в моя чест. :P
много добре разбирам, че моето не е болка за умиране, ама просто видях, че тука сте много отзивчиви и реших да попитам![]()
Tя не е дебела!Тя е дебела!Тя не е дебела,пък!!!!Първоначално написано от Freeminded
Първоначално написано от SandForGaara
не ти е дуБре нещУ