- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 16, а още си нямам гадже
ми щом са ти предлага ли защо отказваш и след това се питаш защо нямам ми той с отказване няма да стани и няма значение в както семейство си израснала имам една позната родители и са супер консервативни пък тя е една ку*ва ч е нямам думи.... и така като ти предложи следващия път някой да ходите няма да казваш не (ще кажиш ако не ти хареса) ако ти харесва казваш Да и готово
HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!
ami moJe bi Sa biLi grOzni bee.Kak da kaje na nekaf ........"da".na sila hubost ne sta 4e i taq....Da tragnish s nqkoi kolkot ei tei da ne si sam tapo e.Toi si misli 4e tq go haresva pak to ....Първоначално написано от El`Clasico
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миии, щот на слухове не вярваме! Дай снимки за да видим с очите си за какво става въпрос!Първоначално написано от hihihi
![]()
никой не е защото са разбрали че режеш всички и се страхуват. и аз съм нямала гадже и нещо по-така а също съм на 16 споко не е трагично, поне можеш да се забиваш с някви случайни на поразияПървоначално написано от hihihi
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
не е неноромалко спокс ще си намериш и тиПървоначално написано от hihihi
![]()
я малко по напредналите ф саита да кажат може ли да се направи тема при която да прикачаме снимки или линкове с наши изображения защото се чудя тези "разбирачи" "разбирачки" по любов дали не са някви клавиатурни босове нищо лично сиг съм че има и хубави момичета за тях от мен -->Първоначално написано от olive_oil
![]()
Оф абе вие приемате "имането на гадже" като нещо ,което можеш да си намериш на пътя. Ако нямаш света свършва! А и тва че ги отрязваш можеш само себе си да обвиняваш, защото и аз не знам защо. Дай ни поне 1 причина що си ги отрязала всички?
И впрочем във форума има тема за постване на лични снимки, само че е в друг раздел.
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
Много си е нормално, даже. Явно още не си срещнала човек, който да ти хареса. Изчакай, докато сърцето ти не ти каже. Не си струва да се пилееш по хора, които не си струват и с които само би си губила времето.
+1Първоначално написано от aLakaZam
Mi kato ne ti haresvat,mnogo qsno,4e 6te gi reje6.Nqma da se hvane6 s parviq sre6tnat,samo za da ima nqkoi,tova e ADSKI tupo.Vse pak trqbva i ti da go iska6!
A za teq koito kazat,4e bila grozna,nqmala samo4uvstvie,bila debela i dr takiva prostotii.Da vi svetna,4e momi4etata koito ima6 problemi sas samo4uvstvieto mn rqdko (da ne kaja nikoga) si pozvolqvat da rejat mom4etata.6toto sa mn kompleksirani i se 4uvstvat edva li ne polaskani,zatova 4e nqkoi im e obarnal vnimanie i ne se znae koga 6te doide sledva6tiq.Tova 4e tq gi reje,ozna4ava,4e si znae cenata i ne moje da bude s koi da e. Evala na mackata,vse pak trqa si struva 4oveka i da go iska6.Nasila hubost ne stava![]()
\Първоначално написано от bibi_bibi
/ i az s1m na tova mnenie a macka ako iskash zapoznavai se s novi hora a u
;] i az sam na mnenie 4e moji da se regne6 f sait4e za zapoznanstfa ;] p1k to ne e kazano da izliza6 s nqkoi ot nego xixix aide uspehchetaa
![]()
![]()
![]()
{} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3
ей успя ли вече да си хванеш гадже
Темата е от преди 3 години...
Аз! (локнете темата)
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Е, кво като си нямаш... Поне некви забивки глупости работи имало ли е?
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
2008 ?![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire