.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70

Град
    HaSkoVo
    ми щом са ти предлага ли защо отказваш и след това се питаш защо нямам ми той с отказване няма да стани и няма значение в както семейство си израснала имам една позната родители и са супер консервативни пък тя е една ку*ва ч е нямам думи.... и така като ти предложи следващия път някой да ходите няма да казваш не (ще кажиш ако не ти хареса) ако ти харесва казваш Да и готово
    HuBavA RAbOTa Ama Bulgarska....!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от El`Clasico
    ми щом са ти предлага ли защо отказваш и след това се питаш защо нямам ми той с отказване няма да стани и няма значение в както семейство си израснала имам една позната родители и са супер консервативни пък тя е една ку*ва ч е нямам думи.... и така като ти предложи следващия път някой да ходите няма да казваш не (ще кажиш ако не ти хареса) ако ти харесва казваш Да и готово
    ami moJe bi Sa biLi grOzni bee.Kak da kaje na nekaf ........"da".na sila hubost ne sta 4e i taq....Da tragnish s nqkoi kolkot ei tei da ne si sam tapo e.Toi si misli 4e tq go haresva pak to ....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от hihihi
    истината си казвам нз що не вярвате
    Миии, щот на слухове не вярваме! Дай снимки за да видим с очите си за какво става въпрос!

ми предлагаха ми като бях по-малка от 1г. никой не е
    никой не е защото са разбрали че режеш всички и се страхуват. и аз съм нямала гадже и нещо по-така а също съм на 16 споко не е трагично, поне можеш да се забиваш с някви случайни на поразия
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Re: на 16, а още си нямам гадже

На 16 години съм, а още не съм имала гадже и не че съм грозна. Много момчета са ми предлагали да ходим ама аз им отказвах, може би, защото съм израснала в консервативно семейство. Хора кажете си мнението си много ли е ненормално това?
    не е неноромалко спокс ще си намериш и ти

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от SandForGaara
    Е така по-добре.Щото викам ше излезешна балкона да пееш чалга ритъмчетата си в моя чест. :P
    не ти е дуБре нещУ
    добро утро

Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    ми предлагаха ми като бях по-малка от 1г. никой не е
    никой не е защото са разбрали че режеш всички и се страхуват. и аз съм нямала гадже и нещо по-така а също съм на 16 споко не е трагично, поне можеш да се забиваш с някви случайни на поразия
    я малко по напредналите ф саита да кажат може ли да се направи тема при която да прикачаме снимки или линкове с наши изображения защото се чудя тези "разбирачи" "разбирачки" по любов дали не са някви клавиатурни босове нищо лично сиг съм че има и хубави момичета за тях от мен -->

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Оф абе вие приемате "имането на гадже" като нещо ,което можеш да си намериш на пътя. Ако нямаш света свършва! А и тва че ги отрязваш можеш само себе си да обвиняваш, защото и аз не знам защо. Дай ни поне 1 причина що си ги отрязала всички?
    И впрочем във форума има тема за постване на лични снимки, само че е в друг раздел.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Кви предлаганки, нали си на 16...

Много си е нормално, даже. Явно още не си срещнала човек, който да ти хареса. Изчакай, докато сърцето ти не ти каже. Не си струва да се пилееш по хора, които не си струват и с които само би си губила времето.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aLakaZam
    Кви предлаганки, нали си на 16...
    +1

Mi kato ne ti haresvat,mnogo qsno,4e 6te gi reje6.Nqma da se hvane6 s parviq sre6tnat,samo za da ima nqkoi,tova e ADSKI tupo.Vse pak trqbva i ti da go iska6!
    A za teq koito kazat,4e bila grozna,nqmala samo4uvstvie,bila debela i dr takiva prostotii.Da vi svetna,4e momi4etata koito ima6 problemi sas samo4uvstvieto mn rqdko (da ne kaja nikoga) si pozvolqvat da rejat mom4etata.6toto sa mn kompleksirani i se 4uvstvat edva li ne polaskani,zatova 4e nqkoi im e obarnal vnimanie i ne se znae koga 6te doide sledva6tiq.Tova 4e tq gi reje,ozna4ava,4e si znae cenata i ne moje da bude s koi da e. Evala na mackata,vse pak trqa si struva 4oveka i da go iska6.Nasila hubost ne stava

Цитирай Първоначално написано от bibi_bibi
    Mi kato ne ti haresvat,mnogo qsno,4e 6te gi reje6.Nqma da se hvane6 s parviq sre6tnat,samo za da ima nqkoi,tova e ADSKI tupo.Vse pak trqbva i ti da go iska6!
    A za teq koito kazat,4e bila grozna,nqmala samo4uvstvie,bila debela i dr takiva prostotii.Da vi svetna,4e momi4etata koito ima6 problemi sas samo4uvstvieto mn rqdko (da ne kaja nikoga) si pozvolqvat da rejat mom4etata.6toto sa mn kompleksirani i se 4uvstvat edva li ne polaskani,zatova 4e nqkoi im e obarnal vnimanie i ne se znae koga 6te doide sledva6tiq.Tova 4e tq gi reje,ozna4ava,4e si znae cenata i ne moje da bude s koi da e. Evala na mackata,vse pak trqa si struva 4oveka i da go iska6.Nasila hubost ne stava
    \/ i az s1m na tova mnenie a macka ako iskash zapoznavai se s novi hora a u ;] i az sam na mnenie 4e moji da se regne6 f sait4e za zapoznanstfa ;] p1k to ne e kazano da izliza6 s nqkoi ot nego xixix aide uspehchetaa
    {} house music baby {} electro magik <3 minimal sound <3

ей успя ли вече да си хванеш гадже

Темата е от преди 3 години...

Аз бях на 17 ( ),когато за първи път имах гадже

Аз! (локнете темата )
    Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"

Голям фен Аватара на magita
    Е, кво като си нямаш... Поне некви забивки глупости работи имало ли е?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    2008 ?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си