- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще се побъркам! Какво да правя?
amii ako iska6 i dai vazmojnost da ti obqsni...vse pak ste bili na kupon onazi ve4er...pila emoje bi e osaznala gre6kata si..no vse pak i da 6ans..ne e znaela kakvo pravi (pone ot tova koeto pro4etoh..)
Yspeh!![]()
[-o<
![]()
![]()
![]()
![]()
LoL ем както и другите са писали по - горе дай и шанс да ти обясни и после сам си прецени ама тфа е бати извратеното, лошо ми стана
![]()
![]()
ami kato pro4etoh ostnalite mneniq i mi stana stranno... nikoi ne za6titi madamata...vie verno kazvate: alkohola ne e opravdanie, hyy ama koi normalen 4ovek bi se celyval s brat si??? izvrateno e nqkak si... toest momi4eto 6te da e bilo Mata Hari... po skoro ako ne be6e s brat si i az 6tqh da te posavetvam da q zareje6, no samiq fakt 4e e tragnala da se celyva s brat si pokazva 4e tq izob6to ne e imala i gram saznanie...
ob6to vzeto sledva6tiq pat kato vzeme da ti zvani... digni telefona zadaljitelno... az mislq 4e bi bilo po hybavo da govorite li4no, no tva ve4e sa podrobnosti... mislq 4e trtqbva seiozno da se zamisli6... hodili ste edna godina - tova izob6to ne e malko... obi4al si q i tn... opitai se nqkaksi da q razbere6 /dosta trydno bi se poly4ilo ama.../![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Зарежи я.Егати извратеното курве е тая..баси..не те заслужава!
Зарежи я.Егати извратеното курве е тая..баси..не те заслужава!
slushai ti samiq kaz ache ebila piqna i v tozi moment ne e znaela kakvo pravi.ako sega se opitva dase svarje s teb znachi e osaznala greshkata si i tarsi proshka ot teb.izslushia q i ako ne ti xaresa tva det tq ti e kazala i kaji che mejdu vas ischko e prikluchilo...Първоначално написано от ЕЛВИС
PS:znam kak se chustvash i az bqx taka priqtelq mi spa s nai-dobrata mi fr,no te ne bqx piqni...no tuk sme za teb a ne sa men.celuvki i dano sse opravite i mi kaji kakvo e stanalo ako si reshil d agovorish s neq (хуг)
JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT
-1Първоначално написано от SMoKe_BoY
+1Първоначално написано от Iv4eTy
ama az ako vidq podobno neshto , nqma da izlqza poveche sys vyprosniq choven , no az sym malko kraina , za tova pogovorete se pak , kolkot da vidish tq kakvo misli po vyprosa ....
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Аз нито телефон бих вдигнал, нито нищо - просто я трия от хдд-то ...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Алкохолът не е оправдание, най-добре разучи дали някой не я е надрусал, все пак колкото и да си пиян няма да се чукаш с твоя рода, баси...
даже не мога да си го представя..бахти гнусотията.. ако и простиш всеки път когато я целуваш пред очите ти ще изниква тази грозна гледка..![]()